Ladymonia0610 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 RANIAS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:) Quote
AgusiaP Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 To i ja się przyłącze do życzeń urodzinowych WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :Rose::Rose::Rose::tort::BIG::bday::cunao::drink1::cunao::knajpa::drink1::drinking: Quote
Aimez_moi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ranias....:):) Kochaniutka.....:):) duzo zdrowia......:):) Quote
Marinka Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Ranias w dniu Twojego święta życzę Ci: [FONT=Verdana]Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba. Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata Dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni. Dużo wzlotów i szaleństw, Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół, Cudownych uczuć, które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do Odpowiednich ludzi. Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego Oraz aby nieosiągalne cele stały się zdobyczami codzienności I jeszcze jedno : abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła![/FONT] Quote
Iljova Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 dopiero dotarłam do domu po bardzo męczącym dniu, a tu niespodzianka okazuje się że Ranias ma urodziny ??? Więc przyjmij życzenia ode mnie: ************************************************************ Marzeń o które warto walczyć. Radości którymi warto się dzielić. Przyjaciół z którymi warto być. I nadzieji bez której nie da się żyć Życzy Iljova *** Quote
Iljova Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Aimez_moi napisał(a):Marcel z lotu ptaka.......:) No właśnie ! :-) jestem ciekawa tego zdjęcia ;-) Quote
funia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Zrobię ,ale u nas leje i grzmi Marcel w taką aure jest nie do życia ,,,,, Moze jutro wybaczcie,\... Quote
ranias Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 A ja tu przygnałam co tchu,żeby mojego kochasia podziwiać z lotu ptaka....smukłego Marcelka nie widać, ale tyle miłych życzeń dostałam...bardzo Wam dziękuję :loveu: Quote
Aimez_moi Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Nie wiem czy jestem gotowa ogladac smuklego Marcelka.....:):) moje oczy moga tego nie wytrzymac......... Quote
anita_happy Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ale ON SZCZUPŁY JEST...goschh....na dite DUKANA powinien przejsc..co ty na to Funiu Quote
Iljova Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ooo... Anitka do nas zawitała a to niespodzianka nie mała :-) Quote
anita_happy Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Iljova napisał(a):Ooo... Anitka do nas zawitała a to niespodzianka nie mała :-) zajrzałam tak sobie..bo pisze, ze traci DT..i traci.... Marinka zmień mu temat wątku..że Marcel przechodzi na dietę DUKANa i potrzebne wsparcie - :P Quote
Aimez_moi Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ciekawe kto Mu tego wsparcia udzieli.....:):) Quote
funia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Uploaded with ImageShack.us [SIZE="4"]Dosc Funia odczep się !!!!!! Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 No i jak ?:razz:Przeciez talie widać ,nie ? Boczki zapadniete lekko i wcięcie jest .....Czyli wszystko gra i buczy ....:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ja pierdziele.....:) gruby ale przesliczny jest.....:) Quote
Iljova Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 To fakt Marcelek jest pulchniutki Ale też słodziutki :-) super wygląda na tych zdjęciach ale pewnie chciałby być u człowieka swojego w objęciach :-) ******************************************************** Na tym zdjęciu to jego spojrzenie jest fantastyczne ;-) Quote
funia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 CZyli co ,nie schudł według was ?Eee tam ,nie znacie się Schudł przeciez druga fota z góry pokazuje jego talię ....:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 No tak....:) Linia u Marcelka jest.....gruba i wyrazna.....:) Quote
ranias Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ciotki się na taliach nie znają..:razz:...Może dodatkowe patrzałki by się zdały..:cool3:..Marcelek jak rzeźbiony:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Patrzalki juz mam dodatkowe.....:):)a tluszcz tez sie pieknie rzezbi.... Quote
Marinka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 A moim zdaniem Marcelek wciąż jest taki jak był....śliczny :) W LCMZ: Więcej zdjęć z tamtego okresu: http://www.dogomania.pl/threads/173646-Marcel-staruszek-z-Szyd%C5%82owca-niebawem-straci-DT-u-Funi-%28/page7 Obecnie: Quote
Recommended Posts