Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasne że oddałam głos mam tylko nadzieję, że nie wyjdzie tak jak z Radomskiem gdzie teraz naprawdę walczą o zdobycie karmy i funduszy na zakup karmy aby zwierzaki nie głodowały...

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ja z uporem maniaka....pytam o Jego oczeta?

Krople miały być wysłane już szmat czasu temu ,do tej pory ich nie dostałam .....
Po prostu trzeba je kupic i stosowac .

Posted

Jutro u Ani w pracy będzie lekarz okulista więc poprosi o receptę :)
Dziś próbowałam cały dzień dodzwonić się do dr Kamińskiej z LCMZ ( jest specjalistka chorób oczu) niestety nie miałam szczęścia :(
Spróbuję jutro, bo chciałabym wiedzieć co sądzi o podawaniu tego leku lekarz. Marcelka zna jeszcze z czasów kiedy był w LCMZ

Posted

ranias napisał(a):
Fakt, najlepiej żeby specjalista stwierdził czy te krople są konieczne i odpowiednie dla naszego Marcelka :lol:

To, że ktoś gdzieś na watku wspomniał o tych kropelkach nie oznacza jeszcze, że są one potrzebne Marcelkowi.
Dlatego wolę przedyskutować to z dobrym wetem :)

Posted

Kiedyś juz pisałam ,ze mój wet mówił iz nie ma badań które potwierdzaja skutecznosc podawanie tych kropli u psa .Aczkolwiek stwierdził ,ze jego zdaniem mu krzywdy nie wyrzadzą ,,,,Więc nie wiem jaką podjąc decyzje....