Marinka Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Aimez_moi']Marinkaa i jak tam psiaki? Sa zdjecia?[/QUOTE] Niestety ni ma nowych zdjęć - pogoda była fatalna Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Marcel Kochany staruszku co tam u Ciebie? Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Piesku slicznosciowy lansujemy sie z wieczorka. Quote
Marinka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Marcel ma już chyba dość przebywania w zamknięciu. Podobno w hotelu szczeka na wszystkie psiaki....ale na spacerach jest spokojny i raczej obojętny wobec nich. Zapewne na ostatnich zdjęciach zauważyłyście, że potrafi się uśmiechać. Jest o wiele pogodniejszy niż na początku pobytu w Klinice. Ładnie chodzi już na smyczy, rozumie komendę stój. Quote
majuska Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Matko, a ludzia żadnego dla niego.....:shake: Quote
koosiek Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Odświeżę mu zaraz gumtree. Kurcze, taki piękny psiak :( Quote
Marinka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [FONT=Century Gothic]Zapraszam na Bazarek: [/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/179220-RA-A-noA-ci-na-psy-z-SzydA-owca-Zapraszamy?p=140283 28#post14028328 Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No to Marcelku Kochaniutki pokazujemy sie. Quote
Marinka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='koosiek']Odświeżę mu zaraz gumtree. Kurcze, taki piękny psiak :([/QUOTE] Kurcze...on naprawdę jest piękny...należy mu się godna emeryturka...ja wciąż wierzę, że gdzieś tam jest człowiek, który go pokocha a on jego :lol: Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Marinkaa Z Twoim zaangazowaniem na pewno znajdziemy. Quote
madcat1981 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kochani wykonałam właśnie przelew na psiaki z Szydłowca z bazarku rzeczy podarowabnych prze Energy - 91 zł. Prosze o potwierdzenie wpływu. Najlepiej na tym wątku, bo nie śledzę wszystkich szydłowiaków:sad: Quote
bico Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 jestem i ja u Marcelka;) co za fajny psiak! ma super pychol i uśmiech:) przytulak, mądry i dzielny dziaduszek z tego Marcela:) ale do domków to zupełnie szczęścia nie ma:( sami jacyś dziwacy się o niego pytają, a dobrego domu nie widać:( tak czy siak - nie możemy się poddać, musi być odpowiedzialny DS dla Marcelka:) Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Marcel dzis nas jeszcze nie widziano..... Quote
Energy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Aimez_moi']Marcel dzis nas jeszcze nie widziano.....[/QUOTE] Marcel pokazujemy się niedzielnie:lol: Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Marcel jak Ciotuchna Bico tak rzekła to tak będzie. Quote
Marinka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Marcel zasługuje na dobry i kochający dom ... nie wiemy jak wyglądała jego przeszłość, ale przyszłość musi być świetlana Quote
bico Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Aimez_moi']Marcel jak Ciotuchna Bico tak rzekła to tak będzie.[/QUOTE] eeech, żeby to tak wystarczyło rzec i dobry domek gotowy, to by było cudownie... Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Oj ja wiem ale wierzymy mocno, ze bedzie mial superowy domek. Quote
Recommended Posts