Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Być może i do Marcela uśmiechnie się szczęście i pojedzie do swojego domu w Rzeszowie ... już znalazłam chętną do przeprowadzenia wizyty p/a i podałam namiary na dom :lol:.
Marcel pojechałby do nowego domu po nowym roku...Trzymajcie kciuki

Posted

Marinkaa napisał(a):
Być może i do Marcela uśmiechnie szię szczęście i pojedzie do swojego domu w Rzeszowie ... już znalazłam chętną do przeprowadzenia wizyty p/a i podałam namiary na dom :lol:.
Marcel pojechałby do nowego domu po nowym roku...Trzymajcie kciuki

Strasznie mocno trzymam kciuki, czekając na ten noworoczny wielki prezent dla Marcela:lol:

Posted

Madallena napisał(a):
Dzieki :) gubie sie troche na tej nowoczesnej dogomanii

Bardzo proszę:lol:ja też niestety się gubię:cool3:i oczywiście wyszukiwarka nie działa, przynajmniej mnie:razz:

Posted

O, drugi najładniejszy szydłowczanin bedzie miał domek? Matko, ale szybko te psiaki idą :)

Marinka, a czy jeśli Marcel i Perła pójdą do nowych domów, to FA weźmie jakiegoś kolejnego szydłowczaka?

Posted

[quote name='koosiek']O, drugi najładniejszy szydłowczanin bedzie miał domek? Matko, ale szybko te psiaki idą :)

Marinka, a czy jeśli Marcel i Perła pójdą do nowych domów, to FA weźmie jakiegoś kolejnego szydłowczaka?

A to pytanie już nie do mnie ... ja jestem tylko "murzynem" :evil_lol:, ale ja tak już mam, uwielbiam bezpośredni kontakt z psiakami

Posted

Madallena napisał(a):
aaaaa, szkoda, bo myslalam, ze Marceli odpakuje prezenty juz w nowym domku :( No ale lepsze to niz nic :)

Pan wyjeżdża na święta wraca w Sylwestra, nie chce ze względu na to, że Marcel panicznie boi się wystrzałów, aby przyjazd do niego kojarzył się psu z takimi własnie "atrakcjami" - myślę, że to słuszne podejście

Posted

Marinkaa napisał(a):
Pan wyjeżdża na święta wraca w Sylwestra, nie chce ze względu na to, że Marcel panicznie boi się wystrzałów, aby przyjazd do niego kojarzył się psu z takimi własnie "atrakcjami" - myślę, że to słuszne podejście

Też tak myślę:p

Posted

[FONT=Century Gothic]Życzę Wam dużo spokoju,[/FONT]
[FONT=Century Gothic] wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej[/FONT]
[FONT=Century Gothic] i wiecznej miłości,[/FONT]
[FONT=Century Gothic] bo tylko dlatego warto żyć.[/FONT]