Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madcat1981']Kochani wykonałam właśnie przelew na psiaki z Szydłowca z bazarku rzeczy podarowabnych prze Energy - 91 zł. Prosze o potwierdzenie wpływu. Najlepiej na tym wątku, bo nie śledzę wszystkich szydłowiaków:sad:[/QUOTE]

A Barankowe nie doszło? :nerwy:

Posted

a dziś odbyło się uroczyste spotkanie na szczycie:cool3::evil_lol::multi::multi::loveu::loveu:

spotkałam się z Marinką i jej mamą aby się poznać wreszcie wzajemnie i od razu Marinka dała mi 2 kalendarze z bazarku - było mi bardzo miło Was zobaczyć i z Wami pogadać - dziękuję!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

bico napisał(a):
a dziś odbyło się uroczyste spotkanie na szczycie:cool3::evil_lol::multi::multi::loveu::loveu:

spotkałam się z Marinką i jej mamą aby się poznać wreszcie wzajemnie i od razu Marinka dała mi 2 kalendarze z bazarku - było mi bardzo miło Was zobaczyć i z Wami pogadać - dziękuję!:loveu::loveu::loveu::loveu:

I wzajemnie.:lol:..nam również było bardzo miło Cię poznać :loveu::loveu::loveu:
Śmiałyśmy się później, że tak dobrze nam się gadało, że wmurowało nas pod murami Sezamu zamiast wstąpić do pobliskiej Rotundy.
Mam nadzieję, że nie było to nasze ostatnie spotkanie :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

AKIMA_KA - 20 złotych
ASPIRANT_METYL- 10 złotych
ANEK - 25 złotych

15-01-2010
MTF_ZALESIE - 25 złotych
PANI WIOLETTA B. T. Z ATEN - 25 złotych
ANNA. J. z Wrocławia DAROWIZNA DLA PSOW - 250 złotych

Posted

Marinkaa napisał(a):
I wzajemnie.:lol:..nam również było bardzo miło Cię poznać :loveu::loveu::loveu:
Śmiałyśmy się później, że tak dobrze nam się gadało, że wmurowało nas pod murami Sezamu zamiast wstąpić do pobliskiej Rotundy.
Mam nadzieję, że nie było to nasze ostatnie spotkanie :eviltong::eviltong::eviltong:

no jasne, że to nie było ostatnie spotkanie:lol::multi: ale następnym razem, to już Wam nie podaruje i pójdziemy do jakiejś cafe napić się cieplej herbaty;)

Posted

mtf zalesie napisał(a):
jakie sa plany gdy dlug tak rosnie a szanse na adopcje marne

bardziej "adopcyjne" psy, dłużej niż Marcel, Argo i Major w DT lub hotelach siedziały...

ja nie wiem jakie mogą być inne opcje poza szukaniem tym psom DS???:roll: bo tylko adopcja do dobrego domu, automatycznie odcina bicie licznika za doby w hotelu. chyba , że znajdzie sie ktoś, kto weźmie psiaki na tańszy DT lub do tańszego hotelu...

Posted

bico napisał(a):
bardziej "adopcyjne" psy, dłużej niż Marcel, Argo i Major w DT lub hotelach siedziały...

ja nie wiem jakie mogą być inne opcje poza szukaniem tym psom DS???:roll: bo tylko adopcja do dobrego domu, automatycznie odcina bicie licznika za doby w hotelu. chyba , że znajdzie sie ktoś, kto weźmie psiaki na tańszy DT lub do tańszego hotelu...

Psiaki mają miejsca w Hoteliku u Funi - jak tylko ruszy hotelik natychmiast przenosimy do niej psiaki

Posted

koosiek napisał(a):
Marinko, ten hotel u Funi to ten, do którego szukałaś transportu? Czy jeszcze inny?

Szukałam transportu do Zamościa - jeśli ten masz na myśli - to tak