Marinka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Aimez_moi - 25 złotych P. Rena i Gabi016 - 20 złotych Quote
Marinka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Wpływ z Bazarku - 52,68 złotych Bazarek jeszcze trwa Quote
madcat1981 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='madcat1981']Kochani wykonałam właśnie przelew na psiaki z Szydłowca z bazarku rzeczy podarowabnych prze Energy - 91 zł. Prosze o potwierdzenie wpływu. Najlepiej na tym wątku, bo nie śledzę wszystkich szydłowiaków:sad:[/QUOTE] A Barankowe nie doszło? :nerwy: Quote
Marinka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 madcat1981 napisał(a):A Barankowe nie doszło? :nerwy: Dziś konto będzie ponownie sprawdzone Quote
mtf zalesie Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 jak tez placilam zbiorczo na argo i marcela w styczniu Quote
Aimez_moi Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Hura sa juz jakies pieniazki dla Marcelka..... Quote
Marinka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Monia - sprawdź proszę wpływy na koncie Quote
bico Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 a dziś odbyło się uroczyste spotkanie na szczycie:cool3::evil_lol::multi::multi::loveu::loveu: spotkałam się z Marinką i jej mamą aby się poznać wreszcie wzajemnie i od razu Marinka dała mi 2 kalendarze z bazarku - było mi bardzo miło Was zobaczyć i z Wami pogadać - dziękuję!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Super.... Marcel dalej się pokazujemy.... Quote
Marinka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 bico napisał(a):a dziś odbyło się uroczyste spotkanie na szczycie:cool3::evil_lol::multi::multi::loveu::loveu: spotkałam się z Marinką i jej mamą aby się poznać wreszcie wzajemnie i od razu Marinka dała mi 2 kalendarze z bazarku - było mi bardzo miło Was zobaczyć i z Wami pogadać - dziękuję!:loveu::loveu::loveu::loveu: I wzajemnie.:lol:..nam również było bardzo miło Cię poznać :loveu::loveu::loveu: Śmiałyśmy się później, że tak dobrze nam się gadało, że wmurowało nas pod murami Sezamu zamiast wstąpić do pobliskiej Rotundy. Mam nadzieję, że nie było to nasze ostatnie spotkanie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Marinka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 AKIMA_KA - 20 złotych ASPIRANT_METYL- 10 złotych ANEK - 25 złotych 15-01-2010 MTF_ZALESIE - 25 złotych PANI WIOLETTA B. T. Z ATEN - 25 złotych ANNA. J. z Wrocławia DAROWIZNA DLA PSOW - 250 złotych Quote
Marinka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 pobyt i leczenie do 01.02.2010 - 2175,01 złotych Quote
mtf zalesie Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 jakie sa plany gdy dlug tak rosnie a szanse na adopcje marne Quote
bico Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Marinkaa napisał(a):I wzajemnie.:lol:..nam również było bardzo miło Cię poznać :loveu::loveu::loveu: Śmiałyśmy się później, że tak dobrze nam się gadało, że wmurowało nas pod murami Sezamu zamiast wstąpić do pobliskiej Rotundy. Mam nadzieję, że nie było to nasze ostatnie spotkanie :eviltong::eviltong::eviltong: no jasne, że to nie było ostatnie spotkanie:lol::multi: ale następnym razem, to już Wam nie podaruje i pójdziemy do jakiejś cafe napić się cieplej herbaty;) Quote
bico Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 mtf zalesie napisał(a):jakie sa plany gdy dlug tak rosnie a szanse na adopcje marne bardziej "adopcyjne" psy, dłużej niż Marcel, Argo i Major w DT lub hotelach siedziały... ja nie wiem jakie mogą być inne opcje poza szukaniem tym psom DS???:roll: bo tylko adopcja do dobrego domu, automatycznie odcina bicie licznika za doby w hotelu. chyba , że znajdzie sie ktoś, kto weźmie psiaki na tańszy DT lub do tańszego hotelu... Quote
Marinka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 bico napisał(a):bardziej "adopcyjne" psy, dłużej niż Marcel, Argo i Major w DT lub hotelach siedziały... ja nie wiem jakie mogą być inne opcje poza szukaniem tym psom DS???:roll: bo tylko adopcja do dobrego domu, automatycznie odcina bicie licznika za doby w hotelu. chyba , że znajdzie sie ktoś, kto weźmie psiaki na tańszy DT lub do tańszego hotelu... Psiaki mają miejsca w Hoteliku u Funi - jak tylko ruszy hotelik natychmiast przenosimy do niej psiaki Quote
koosiek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Marinko, ten hotel u Funi to ten, do którego szukałaś transportu? Czy jeszcze inny? Quote
Marinka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 koosiek napisał(a):Marinko, ten hotel u Funi to ten, do którego szukałaś transportu? Czy jeszcze inny? Szukałam transportu do Zamościa - jeśli ten masz na myśli - to tak Quote
Marinka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [FONT=Century Gothic]Zapraszamy na aukcje charytatywne: [/FONT]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=921703789 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=921694228 Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 O super, super juz sobie magnesik zakupilam. Quote
Recommended Posts