Marinka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Marcelku, może jutro uda mi się Ciebie odwiedzić... Quote
Aimez_moi Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kurcze ale masz fajnie.... Zabierasz na spacer wszystkich po kolei? Quote
Marinka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Aimez_moi napisał(a):Kurcze ale masz fajnie.... Zabierasz na spacer wszystkich po kolei? Na raz by się nie dało niestety... Wczoraj pogoda była paskudna :roll: i nie dałam rady być w Klinice :oops:- mam nadzieję, że uda mi się tam być dzisiaj :p Quote
Energy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Marinkaa napisał(a):Na raz by się nie dało niestety... Wczoraj pogoda była paskudna :roll: i nie dałam rady być w Klinice :oops:- mam nadzieję, że uda mi się tam być dzisiaj :p Hej Marcelku, może dzisiaj będziesz na spacerku:p Quote
Marinka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Niestety z wielu przyczyn nie byłam wczoraj w Klinice Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Marcel dalej wystraszony? Marinkaa jak tam on daje sobie rade? Quote
Marinka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Aimez_moi napisał(a):Marcel dalej wystraszony? Marinkaa jak tam on daje sobie rade? To bardzo posłuszny psiak...owszem ma lęki w stosunku do nowo poznanych osób, ale jest mu w klinice tak dobrze, że z chęcią wraca do boksu...tak bynajmniej było ostatnio, bo wiedział, że w hotelu jest jego ulubiona opiekunka Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ojej fajnie sie czyta, ze chociaz dobrze daje sobie rade... Dzieki Kochaniutka..:) Quote
Marinka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ojej fajnie sie czyta, ze chociaz dobrze daje sobie rade... Dzieki Kochaniutka..:) A widzisz, gapa ze mnie :oops:, bo to co wcześniej napisałam dotyczyło Argo nie Marcelka :oops: Marcelka ostatnio nie brałam na spacerek, bo był po posiłku, a podobno lubi sobie wówczas sjestę zrobić - nie chciałam mu więc przeszkadzać. Jednak już wcześniej był pogodniejszy i chętnie spacerował. Nie próbował też chować się po kątach. Myślę, że jeśli ktoś go wypatrzy będzie miał z niego pociechę Quote
Marinka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Zapraszam na wątek Mario: http://www.dogomania.pl/threads/173561-Mario-z-SzydA-owca-juA-szczAE-A-liwy-w-kochajacym-domu?p=14239876#post14239876 Relacja z domu i foty :lol::lol::lol: Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Kurcze a co mozna jesczcze zrobic aby byl wypatrzony..? Quote
Marinka Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Przydałoby się allegro adopcyjne, ale ja niestety nie umiem Quote
bico Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Zapraszam na mini bazarek, liczę na to, że tym razem foty jednak będzie widać. Zapraszam do kupowania, podrzucania i powiadamiania znajomych mających takie malutkie psiaczki. Dziękuję E-S i ick za pomoc:loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/181339-A-liczny-kubraczek-dla-yorka-lub-jamnisia-na-lubelskie-SzydA-owiaki-do-14-03-godz-22 Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [FONT=Georgia]PONIEWAŻ ZE STRONY władz Szydlowca NIE MA zadnej pomocy DLA bezpańskich PSIAKOW, ani obiecywanej współpracy, pomożemy im MY. Robi się coraz cieplej, coraz więcej psów wychodzi na ulicę![/FONT] [FONT=Georgia]Organizujemy WIELKA ZBIORKE KARMY DLA SZYDLOWIECKICH, BEZPAŃSKICH psiakow.[/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=7]"WYSYP KARMĘ NA ULICĘ" [/FONT] [FONT=Georgia]pod takim hasłem pomożemy szydłowieckim psiakom.[/FONT] [FONT=Georgia]PILNIE zbieramy karmę dla zwierząt z Szydlowca. Niech ulice Szydlowca zmienią się w raj dla bezpańskich psiaków! Niech wreszcie nie beda GŁodne![/FONT] [FONT=Georgia]Niech pamiętają, że my PAMIĘTAMY![/FONT] [FONT=Georgia]Wszystkich chętnych do przekazania choćby KILOGRAMA karmy zapraszamy do kontaktu z Fundacja Azylu Pod Psim Aniolem.[/FONT] [FONT=Georgia]Zapraszamy MEDIA - one sa bardzo ważne. Prosimy o pomoc w rozsylaniu informacji. DOGOMANIO! jestes w tym niezastapiona!!![/FONT] [FONT=Georgia]Zapraszamy również inne Fundacje do przyłączenia się do akcji.[/FONT] [FONT=Georgia]Prosimy o pomoc w rozsylaniu maili. Powiadomcie znajomych, rodzinę, porzyjaciół, prasę, telewizję.[/FONT] [FONT=Georgia]www.psianiol.org.pl[/FONT] [FONT=Georgia]Zbyt wiele psów cierpi przez ludzi. Dogopozytywni z Szydłowca są bezradni! Pomózmy również IM![/FONT] [FONT=Georgia]PAMIĘTAJ: Sterylizacja zwierząt zapobiega ich niekontrolowanemu rozmnażaniu. Bądź odpowiedzialnym CZŁOWIEKIEM. POMÓŻ bezpańskim zwierzętom na ulicy, które widzisz również w drodze do Kościoła![/FONT] [FONT=Georgia]POPROSIMY BANERKI. POPROSIMY O ROZSYŁANIE INFORMACJI NA DOGOMANIĘ.[/FONT] [FONT=Georgia]DZIĘKUJEMY W IMENIU SWOIM a przede wszsystkim OPUSZCZONYM, BEZPAŃSKIM ZWIERZĘTOM Z SZYDŁOWCA!!![/FONT] Quote
bico Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 JUŻ JEST!!! W KOŃCU ZROBIONY!:evil_lol: DRUGI BAZAREK Z UBRANKAMI, OBRÓŻKAMI, SMYCZĄ DLA MAŁYCH PSIACZKÓW:loveu::loveu::loveu: ORAZ INNYMI DROBIAZGAMI TYM RAZEM DLA LUDZI!:multi: Zapraszam do kupowania, namawiania znajomych na zakupy i pomoc w podrzucaniu:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/181340-Kubraczki-obrA-A-ki-smyczki-dla-maA-ych-pieskA-w-oraz-inne-drobiazgi-do-18-03-10-g-22 Quote
Marinka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Kochani, właśnie dostałam pismo z Fundacji FA. Potrzebny transport dla Marcela, Argo i Majora na trasie Lublin - Zamość - Pilnie Quote
Aimez_moi Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Kochane kto moglby zrobic allegro adopcyjne dla MARCELKA? Quote
Marinka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Ponieważ nie znalazłam transportu jutro przewożę psiaki do Funi sama, a właściwie moja mama i TZ A allegro adopcyjne mile widziane - rzecz jasna!!! Quote
koosiek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Marinkaa, a pisałaś do tych osób, które wcześniej wymieniałam? Figa33, Isadora, Paros, Lidan - może któraś z nich wystawi allegro Marcelkowi. Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Marinkaa i jak? Psiaki juz na miejscu? Jestescie razem z Mama nieziemskie......:) Quote
Recommended Posts