Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam się z muskularnym Marcelkiem i całym jego fan-clubem :)

i finansowe wieści przekazuję:
120,- AgusiaP (04.10.)
10,- dorota1 (07.10.)
40,- zachary (08.10.)
50,- mtf zalesie (08.10.)
80,- Marinka za IX i X (10.10.)

Posted

Marcelka najbardziej ucieszyło przywitanie mari- bardzo jestesmy wdzięczni,że ciocia zapamiętała wlaściwą cechę Marcelkową- muskularny....bo tego jakoś inne ciocie nie chcą zapamiętać....:cool3:

Posted

Ranias........dzwonilam do tego sklepu. Powinna byc dzisiaj najpozniej jutro. Wscieklam sie bardzo.....caly tydzien idzie kurde paczka wyslana jako przesylka kurierska. Pierwszy i ostatni raz wysylam przez ten sklep.
Ale juz blizej niz dalej.

Posted

Paczka jest u mnie. Trochę pogniotło się pudełko z ciasteczkami , takie z flagą angielską i czerwone pudełka z herbatką. Ależ tego jest....:crazyeye:

Posted (edited)

[quote name='ranias']Paczka jest u mnie. Trochę pogniotło się pudełko z ciasteczkami , takie z flagą angielską i czerwone pudełka z herbatką. Ależ tego jest....:crazyeye:

to już wiemy, dlaczego tak długo szła ;)
to paczka WIELKIEJ WAGI ! :)

edytuję - sprawdziłam dokładnie wydatki, w tabelce brakuje następujących:

700,- przelew 31.05. za maj
710,- przelew 9.09. za sierpień
700,- przelew 4.10. za wrzesień

w związku z tym uzupełnieniem drastycznie zmienia się finansowy bilans Marcelka i Argusia
- wynosi on ponad 1.000 złotych na minus :( :(

od dłuższego czasu mam problemy z płatnościami, brakuje mi środków na psiaki, które je mają uzbierane.....
no i już wiem, gdzie te pieniążki "uciekały" :(

napisałam ostatnio pisma do firm z prośbą o pomoc finansową..... odzew zerowy :( :(

Edited by mari23