Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
A moze pomyslal, ze zamiast dac Mu jesc to kazali stac i pozowac.....:):)

a właśnie, że myślał, ile ma na koncie! ;)

ostatnie wpłaty:

60,- Argo-30zł, Marcel 30zł od Kasi S. z Poznania (4.02.)
10,- Argo i Marcel – grzenka (4.02.)
40,- zahary za luty (4.02.)
30,- Jakub Lech Ł. Z Łodzi (5.02.)
20,- Mariusz PP I i II (5.02.)
30,- Katarzyna W. piove – Suwałki (5.02.)
10,- Monika R. z Łodzi dla Argo (8.02.)
40,- Marinka (10.02.)

Posted

ranias napisał(a):
A ja nie mam doła, bo mam spodnie na gumce :evil_lol:

Buhahaha;) Oj Ranias ty ludzi potrafisz podnieść na duchu:) A ja schudłam 1 kg:D w ciagu 1 dnia :D cała paczka fajek wypalona:P stres stres i siwe włosy:D

Posted

Marcel dzisiaj prawie caly dzień na dworze .Sam chciał ...Ale jak mróz pod wieczór wyskoczył to naszego dziadka juz nie było co szukać ....Dupsko pchał do siebie ,a nie daj boze jak sie któreś lub któras zapedzi i chce pomyszkować u dziadka w budzie .Kocioł gwarantowany.Tu dziadek nie robi wyjatków i pierze futro kazdemu ...:evil_lol:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Czyli staruszka mamy z charakterkiem......:):)

Oj ,tak ....Nie gryzie tylko więcej szumu robi i fakt ,ze delikwent ma kocioł w innej budzie jest pzreżyciem niezbyt fajnym ,ale nikt nigdy nie zapędza się tam po raz drugi ....

Posted

funia napisał(a):
Oj ,tak ....Nie gryzie tylko więcej szumu robi i fakt ,ze delikwent ma kocioł w innej budzie jest pzreżyciem niezbyt fajnym ,ale nikt nigdy nie zapędza się tam po raz drugi ....

Nic dziwnego, jest najstarszy w tej ferajnie i dopóki jeszcze może chce pokazać kto tu rządzi :) Nikt nie będzie zajmował jego ukochanej budki
Tak też zachował się zaraz po przywiezieniu do hotelu, próbowałyśmy umieścić jego i Argo w jednym boksie...zajął swoją budkę i natychmiast przegonił Argo kiedy ten próbował tam wejść.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ja juz kiedys pisalam, ze byc moze to jest Jego pierwsza w zyciu budka......:):)

no właśnie i w dodatku można się za nią posilić w ciszy...:crazyeye: i samotności....:evil_lol: