ranias Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Aimez_moi napisał(a):A masz nosek jak guziczek?.........:):) guzior...:cool3: Quote
ranias Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Witam Was Marcelinowa Rodzinko :lol: A gdzie się nasza Marinka podziewa? Quote
Aimez_moi Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Marinka pewnie bedzie lada chwilka.......:):) Quote
ranias Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Cioteczki gdzieś wywiało....Marcelino kochany, wiosna czy nie ? :lol: Quote
Marinka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Kochani, ponieważ od dzisiejszego wieczoru będę miała w domu rekonwalescentkę, na dogo być może będę dopiero w przyszłym tygodniu. W razie potrzeby jest ze mną kontakt telefoniczny: 694 585 001 Quote
ranias Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Marinka napisał(a):Kochani, ponieważ od dzisiejszego wieczoru będę miała w domu rekonwalescentkę, na dogo być może będę dopiero w przyszłym tygodniu. W razie potrzeby jest ze mną kontakt telefoniczny: 694 585 001 Marinka, cieszę się,że jesteś z nami.Już się zaczynałam o Ciebie martwić :lol: Quote
Marinka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 ranias napisał(a):Marinka, cieszę się,że jesteś z nami.Już się zaczynałam o Ciebie martwić :lol: Bo moja Saba zachorowała ...od tygodnia raz czuła się dobrze raz źle...wczoraj przeszła operację i przy okazji sterylizację, bo okazało się, że ma początki ropomacicza...jednak to wyszło niejako przy okazji...łobuziara połknęła metalowe kółko i zszywki - to wszystko utkwiło jej w jelitach Teraz siedzę jak na szpilkach i czekam na telefon z lecznicy Quote
ranias Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Marinka napisał(a):Bo moja Saba zachorowała ...od tygodnia raz czuła się dobrze raz źle...wczoraj przeszła operację i przy okazji sterylizację, bo okazało się, że ma początki ropomacicza...jednak to wyszło niejako przy okazji...łobuziara połknęła metalowe kółko i zszywki - to wszystko utkwiło jej w jelitach Teraz siedzę jak na szpilkach i czekam na telefon z lecznicy To trzymam za Was.Będzie dobrze :loveu: Quote
Marinka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 ranias napisał(a):To trzymam za Was.Będzie dobrze :loveu: Dzięki...mam nadzieję...ja chyba zaraz jakiegoś czegoś dostanę...nerwy mnie zjadają :( Quote
ranias Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Marcelino, zabieram cię na wirtualny spacerek. Chodź piesiu kochany :lol: Quote
funia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Marcel chyba ma cofnięty zegar biologiczny ....Co on wyprawia to szok !!!!.Nie dosc ,ze rzadzi ,baby w głowie ,zarcie jak czuje to szczceka bez ustanku póki mu nie podam ...A jak biega ,,,,Ludzie on ma 15 lat ? On ma chyba 3 lata .Ale podobno na starosc sie dziecinnieje..... Quote
Marinka Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='funia']Marcel chyba ma cofnięty zegar biologiczny ....Co on wyprawia to szok !!!!.Nie dosc ,ze rzadzi ,baby w głowie ,zarcie jak czuje to szczceka bez ustanku póki mu nie podam ...A jak biega ,,,,Ludzie on ma 15 lat ? On ma chyba 3 lata .Ale podobno na starosc sie dziecinnieje.....[/QUOTE] Marcel wiosnę czuje i na dobre zadomowił się u Was :) Ma towarzystwo suczek, które w dodatku darzą go ogromnym szacunkiem...czegoż chcieć więcej? Pewnie jest trochę zazdrosny o Twojego męża, któremu nieustannie chce towarzyszyć Reks Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Funiu......to rewelacyjne wiadomosci......Marcel nam mlodnieje......:):) Quote
ranias Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Aimez_moi']Funiu......to rewelacyjne wiadomosci......Marcel nam mlodnieje......:):)[/QUOTE] Ja też bym tak chciała :razz: Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Kochaniutka........:) przenies sie do Funi na troszke......:):):) Quote
ranias Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Aimez_moi']Kochaniutka........:) przenies sie do Funi na troszke......:):):)[/QUOTE] A budka wolna jest, bo do Marcela to się chyba nie zmieszczę...:razz: Quote
mari23 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 wpłaty dla młodzieńców u funi ;) 40,- Irena S., Zator – za marzec 60,- Kasia S. deklaracja comiesięczna 10,- dla Argo od dorota1 za marzec 20,- Ika&Sonia 30,- Katarzyna W. Suwałki 40,- zachary za marzec( 07.03.) Quote
ranias Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Marcelino, bo Arguś już od rana się całował za budką....Czy ty też brałeś udział w tym migdaleniu ? :lol: Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 A moze Funia ma wolna budke......zabierz mnie ze soba i na wywczasy pojedziemy.......:) Quote
ranias Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Aimez_moi']A moze Funia ma wolna budke......zabierz mnie ze soba i na wywczasy pojedziemy.......:)[/QUOTE] A czy to będą wywczasy z pełnym wyżywieniem? :oops: Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 O Boziu.....Tak...:) tak...:) piec posilkow dzienne i deser.....:) Quote
ranias Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Aimez_moi']O Boziu.....Tak...:) tak...:) piec posilkow dzienne i deser.....:)[/QUOTE] To już oglądam walizki. Tylko czy Marcelek będzie zadowolony, bo może się wystraszyć,że miska zagrożona.....:p Quote
Aimez_moi Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Marcel na wiosne mlodnieje, za pannami sie oglada.... miske pewnie zostawi w spokoju.... My to sobie wykorzystamy....:):) Quote
Recommended Posts