Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
No nie.......co sie tu dzieje.......
Niedlugo wiosna i Marcel za odchudzanie sie powinien zabrac......razem ze mna.....

Na to zawsze mamy czas....:lol:

Posted

ranias napisał(a):
Czy te ciasteczka są kruche? Bo my z Marcelem lubimy,żeby było dużo masy...I żeby lukier był albo polewa jakaś..

Ciasteczka są z lukrem, kruche. A do kawusi podano szarlotkę :)

Posted

dziadek został dzisiaj zaszczepiny na wscieklizne .Zniósł dzielnie .Obejrzał wet jego oczy .Ma juz niestety zamglone ( chyba chhodziło o zacme ) Są krople o ktorych pisal ktos na tym watku .Ale nie ma badań czy faktycznie pomagaja .Jest to lek ludzki jak dobrze zrozumiałam ,Czy mam je kupic ?

Posted

funia napisał(a):
dziadek został dzisiaj zaszczepiny na wscieklizne .Zniósł dzielnie .Obejrzał wet jego oczy .Ma juz niestety zamglone ( chyba chhodziło o zacme ) Są krople o ktorych pisal ktos na tym watku .Ale nie ma badań czy faktycznie pomagaja .Jest to lek ludzki jak dobrze zrozumiałam ,Czy mam je kupic ?

Ladymonia miała kupić i wysłać...przypomnę jej :)

Posted

Ale w sumie moze te kropelki Marcelkowi nie zaszkodza......
warto sprobowac....:)
Marinka bazarek, ktory sie skonczyl na trzy psiaki to konto so przelewu takie jak na Marcelka i Argo?

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ale w sumie moze te kropelki Marcelkowi nie zaszkodza......
warto sprobowac....:)
Marinka bazarek, ktory sie skonczyl na trzy psiaki to konto so przelewu takie jak na Marcelka i Argo?

Nie, bo każdy z psiaków ma inne konto ...tylko Maja ma to samo, co Argo i Marcel :)
Tu już podzielimy równo na 3 części :)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Aaaaa. ... czyli co? podawac konto do siebie i pozniej przelac czy macie jakies inne?

Podaj najpierw konto do siebie :)...a później ustalimy...ranias zaproponowała, ze przeleje do mnie, a ja rozdzielę równo i prześlę na konta psiaków

Posted

[quote name='ranias']Marcelino, muszę poskarżyć- cioteczka Aimez zaproponowała kość dla ciebie zamiast kotleta :razz:Co ty na to:cool3:

No proszę...co się tu dzieje ...Marcelek pozbawiony kotleta ... masz ode mnie chłopaku:

Posted

[quote name='Marinka']No proszę...co się tu dzieje ...Marcelek pozbawiony kotleta ... masz ode mnie chłopaku:

Dwa, czyli pomyślałaś też o mnie:oops: Aż się zawstydziłam....