Aimez_moi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 No nie.......co sie tu dzieje....... Niedlugo wiosna i Marcel za odchudzanie sie powinien zabrac......razem ze mna..... Quote
ranias Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Aimez_moi napisał(a):No nie.......co sie tu dzieje....... Niedlugo wiosna i Marcel za odchudzanie sie powinien zabrac......razem ze mna..... Na to zawsze mamy czas....:lol: Quote
Aimez_moi Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Witaj Marcelku......:):) co tam u staruszka? Quote
Marinka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [FONT=Arial]Zapraszamy serdecznie na nowy bazarek dla Saby i Reksa:[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/200700-Saba-i-Reks-Ciuchy-tirebki-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-ABY-RATOWA%C4%86-PRZED-ULIC%C4%84.-DO-5.02?p=16157978#post16157978 [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
ranias Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 A ja witam kochanego piesia mego i cioteczki też :cool3: Quote
Marinka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Marcelku...zdradź mi proszę czym dzisiaj się raczycie z Ranias ? Quote
ranias Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Marinka napisał(a):Marcelku...zdradź mi proszę czym dzisiaj się raczycie z Ranias ? Nie powiemy, bo każą nam się dzielić :razz: Quote
Marinka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='ranias']Nie powiemy, bo każą nam się dzielić :razz: Ale jesteście :mad: I tak Was lubię :lol::lol::lol::eviltong: Macie ciasteczka ode mnie :) Quote
ranias Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Czy te ciasteczka są kruche? Bo my z Marcelem lubimy,żeby było dużo masy...I żeby lukier był albo polewa jakaś.. Quote
Marinka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 ranias napisał(a):Czy te ciasteczka są kruche? Bo my z Marcelem lubimy,żeby było dużo masy...I żeby lukier był albo polewa jakaś.. Ciasteczka są z lukrem, kruche. A do kawusi podano szarlotkę :) Quote
ranias Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 No to zapraszamy o 22.00 za budkę :lol:Tylko przyjdź sama :p Quote
funia Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 dziadek został dzisiaj zaszczepiny na wscieklizne .Zniósł dzielnie .Obejrzał wet jego oczy .Ma juz niestety zamglone ( chyba chhodziło o zacme ) Są krople o ktorych pisal ktos na tym watku .Ale nie ma badań czy faktycznie pomagaja .Jest to lek ludzki jak dobrze zrozumiałam ,Czy mam je kupic ? Quote
Marinka Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 funia napisał(a):dziadek został dzisiaj zaszczepiny na wscieklizne .Zniósł dzielnie .Obejrzał wet jego oczy .Ma juz niestety zamglone ( chyba chhodziło o zacme ) Są krople o ktorych pisal ktos na tym watku .Ale nie ma badań czy faktycznie pomagaja .Jest to lek ludzki jak dobrze zrozumiałam ,Czy mam je kupic ? Ladymonia miała kupić i wysłać...przypomnę jej :) Quote
Aimez_moi Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Ale w sumie moze te kropelki Marcelkowi nie zaszkodza...... warto sprobowac....:) Marinka bazarek, ktory sie skonczyl na trzy psiaki to konto so przelewu takie jak na Marcelka i Argo? Quote
Marinka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ale w sumie moze te kropelki Marcelkowi nie zaszkodza...... warto sprobowac....:) Marinka bazarek, ktory sie skonczyl na trzy psiaki to konto so przelewu takie jak na Marcelka i Argo? Nie, bo każdy z psiaków ma inne konto ...tylko Maja ma to samo, co Argo i Marcel :) Tu już podzielimy równo na 3 części :) Quote
Aimez_moi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Aaaaa. ... czyli co? podawac konto do siebie i pozniej przelac czy macie jakies inne? Quote
Marinka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Aimez_moi napisał(a):Aaaaa. ... czyli co? podawac konto do siebie i pozniej przelac czy macie jakies inne? Podaj najpierw konto do siebie :)...a później ustalimy...ranias zaproponowała, ze przeleje do mnie, a ja rozdzielę równo i prześlę na konta psiaków Quote
ranias Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Marcelino, muszę poskarżyć- cioteczka Aimez zaproponowała kość dla ciebie zamiast kotleta :razz:Co ty na to:cool3: Quote
Marinka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='ranias']Marcelino, muszę poskarżyć- cioteczka Aimez zaproponowała kość dla ciebie zamiast kotleta :razz:Co ty na to:cool3: No proszę...co się tu dzieje ...Marcelek pozbawiony kotleta ... masz ode mnie chłopaku: Quote
ranias Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Marinka']No proszę...co się tu dzieje ...Marcelek pozbawiony kotleta ... masz ode mnie chłopaku: Dwa, czyli pomyślałaś też o mnie:oops: Aż się zawstydziłam.... Quote
Aimez_moi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 O Boziu...... takiego kotleta bym zjadla......:) Oj tam.... Marcel zalapie sie na nastepnego..... Quote
Marinka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Aimez_moi napisał(a):O Boziu...... takiego kotleta bym zjadla......:) Oj tam.... Marcel zalapie sie na nastepnego..... U Argusia są 4 porcje...Zapraszam :) Quote
Recommended Posts