Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cajus JB']Po 10 zł dla Argo i Marcela co miesiąc.

Jak pisałem ciężko mnie się pozbyć i użyję konta. ;)[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo za używanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Edi100']Ja dopiero po mojej "nowej pierwszej wypłacie" bedę mogła coś powiedzieć:( na temat moich finansów:([/QUOTE]

To życzę wieeeeeeeeelkiej wypłaty:lol: i tylko zmartwień typu co zrobić z taką kasą;) Też bym chciała"takich zmartwień";)

Posted

[quote name='ranias']To życzę wieeeeeeeeelkiej wypłaty:lol: i tylko zmartwień typu co zrobić z taką kasą;) Też bym chciała"takich zmartwień";)[/QUOTE]

Acha........ wszystko bysmy stracily na dogo.......:)

Posted

[quote name='ilon_n']zaglądam do chłopców, bo jak widzę to wątek dwójki przystojniaków choć zaproszenie imienne było do argo ;)
co lepsze: Wpłata jednorazowa czy może pakiecik ogłoszeń?[/quote]

[SIZE="5"]zdecydujcie proszę [/SIZE] ;)

Posted

Dostałam takie PW. Czy chłopaki mają już takie ogłoszenie?

Bardzo mi przykro, naprawdę, ale już przystopowałam z deklaracjami. Staram się pomagać robiąc psiakom gumtree i w miarę możliwości wyróżniam, a to 20/tydz. Gdyby była taka potrzeba to mogę chociaż w ten sposób.

Posted

[quote name='AgusiaP'][SIZE="5"]zdecydujcie proszę [/SIZE] ;)[/QUOTE]

Proponuję pakiecik ogłoszeń :)

[quote name='AgusiaP']Dostałam takie PW. Czy chłopaki mają już takie ogłoszenie?

Bardzo mi przykro, naprawdę, ale już przystopowałam z deklaracjami. Staram się pomagać robiąc psiakom gumtree i w miarę możliwości wyróżniam, a to 20/tydz. Gdyby była taka potrzeba to mogę chociaż w ten sposób.[/QUOTE]

Bardzo chętnie skorzystamy...zaraz wystawię ogłoszenie na gumtree :)

[quote name='AgusiaP']Cosik sama zostałam dzisiaj na posterunku :eviltong:[/QUOTE]

Sorry, ale wczoraj miałam dzień wyjazdowy

[quote name='Olena84']Argo ma u mnie pare ogloszen, najlepsze jednak by bylo wyroznione allegro, ale nie dysponuje:(.[/QUOTE]

A może wystawiałaś już gumtree?

[quote name='__Lara']To ja się postaram zrobić, tylko ktoś potrzebny do wyróżnienia.[/QUOTE]

Miała zrobić allegro Isadora7, ale do tej pory cisza. Do wyróżnienia zgłosiły się Ranias i Aimez_moi....mam nadzieję, że to nadal jest aktualne :)

Posted

[quote name='Olena84']Wystawiłąm gumtree, ale na Warszawe! Bo nie chciało za nic znaleźć mi miasta z lubelskiego:(. także śmiało, bedzie mial na dwa miasta;p.[/QUOTE]

Bo niestety na Lublin nie ma gumtree :shake:

Dzięki serdeczne :)
Wklej proszę link :)

Posted

W tej chwili dostałam maila o aktywacji! Wszystkie inne psy były od wczoraj, nie wiem czemu Argo dopiero teraz. Wklejam link.

[URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Argo-psiak-ideal-szybko-sie-uczy-W0QQAdIdZ244304404[/URL]