Teba Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czy ktoś wie kiedy można się spodziewać chociażby ilościowej stawki psów zgłoszonych do Opola? Quote
Hawanka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 My sie też wybieramy . Zgłoszeni i oplaceni :D Quote
Olka_Olga Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Drodzy Dogomaniacy, mozecie poelcić jakieś miejsce na nocleg blisko Okrąglaka? Quote
Hawanka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Olka_Olga']Drodzy Dogomaniacy, mozecie poelcić jakieś miejsce na nocleg blisko Okrąglaka?[/QUOTE] Sama szukam ....i jak narazie nic sensownego nie znalazłam... Quote
aro Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Olka_Olga - blisko Okrąglaka polecam Sokołowiec :diabloti: sympatycznie, przyjemnie i słodko ;) Ps. a tak serio sam się będę ew. zastanawiał nad przedstawionym zagadnieniem natury zabezpieczenia podstawowych potrzeb noclegowych.... Quote
Asiaczek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [B]aro[/B] - jak to pieknie napisałes. Sama bym tego lepiej nie ujęła;) Pzdr. Quote
Olka_Olga Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='aro']Olka_Olga - blisko Okrąglaka polecam Sokołowiec :diabloti: sympatycznie, przyjemnie i słodko ;)[/QUOTE] No zmartwię Cię pewnie niezmiernie, ale ponad 150 km to nie jest blisko ;) Quote
caelestis Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ja też szukam jakiegoś noclegu, znalazł już może ktoś jakiś? Quote
Hawanka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='caelestis']Ja też szukam jakiegoś noclegu, znalazł już może ktoś jakiś?[/QUOTE] Ja jestem jestem w trakcie poszukiwania ale nic jeszcze nie znalazłam ;( Quote
Sventata Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Rzeczywiście z noglegami jest ciężko. Obdzwoniłam pół Opola i nigdzie nie było miejsc, a jak powiedziałam 24 kwiecień to tym bardziej. Pełna rezerwacja ze względu na wesela oraz wystawe. Mimo że do wystawy jest 2 tyg o miejsce jest ciężko. Ja znalazłam dosłownie cudem 1-os pokój, gdzie pierwsza wersja była że miejsc brak. Quote
Jagoodka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dziewczyny ja w lutym szukałam miejsc na krajówkę w Częstochowie i juz nigdzie było miejsc ( zarezewrowałam w końcu pokój w Olsztynie 15 km od Częstochowy a i tam bylo ciężko), a tym bardziej w Opolu - hoteli trzeba szukac przynajmniej 2-3 miesiące wcześniej... Mam nadzieję, że uda Wam się jakimś cudem coś mądrego znaleźć... Quote
Hawanka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Na stronie ZkwP odział opole jest informacja :) [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]W NAJBLIŻSZYM CZASIE POJAWI SIĘ NA STRONIE PLAN SĘDZIOWANIA oraz [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]WYKAZ WYSTAWCÓW[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]wiec czekamy !!!!!1[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Asiaczek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Hawanka']Na stronie ZkwP odział opole jest informacja :) [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]W NAJBLIŻSZYM CZASIE POJAWI SIĘ NA STRONIE PLAN SĘDZIOWANIA oraz [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]WYKAZ WYSTAWCÓW[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]wiec czekamy !!!!!1[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] O, ładnie. To czekamy:) Pzdr. Quote
caelestis Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Udało mi się zarezerwować pokój w Chrząstawicach, 14 km od terenu wystawy. Jak dla mnie, a raczej psa to nawet lepiej niż w samym Opolu. ;) Jak dzisiaj dzwoniłam, to był jeszcze jeden pokój 2 os.w Suchym Borze 140 zł ze śniadaniem + 50 zł pies :| Quote
Siberian-NANA Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Witam wszystkich dogomaniaków :) Mam taką prośbę bo pieski wystawiam około dwa lata ale tylko bouviery , siberiana , i sznucera średniego. Bede oczywiście w opolu i i pisze do hodowców czy ktoś nie chciał by mnie nauczyć wystawiania swojej rasy ...????? Oczywiście w przerwach przed wejściem na ring bądz po przyjściu z ringu. Chcę zostać w przyszłości hodowcą psów i handlerem :):) Prosze o odp :):0 Pozdrawiam Quote
Shetanka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Może hodowcą nie jestem, ale mogę pokazać jak zaprezentować nagiego psa peruwiańskiego ;) z tym że on jest dosyć ciężki do współpracy z kimś innym niż ja, ale spróbować można. Quote
Siberian-NANA Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Shetanka']Może hodowcą nie jestem, ale mogę pokazać jak zaprezentować nagiego psa peruwiańskiego ;) z tym że on jest dosyć ciężki do współpracy z kimś innym niż ja, ale spróbować można.[/QUOTE] Bardzo chętnie :):) a kiedy będziesz ???? W sobote czy niedziele ??? Quote
Błyskotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Mam jeszcze miejsce w samochodzie na niedzielę i mogę odebrać kogoś z Katowic !!! Quote
Marchewkowy Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 No to czekam z niecierpliwością na plan sędziowania :) Quote
Hawanka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Marchewkowy']No to czekam z niecierpliwością na plan sędziowania :)[/QUOTE] oj czekamy !!!!!!! Quote
karola&gacek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Coś im się strasznie przedłuża, w poprzednich latach już było wszystko wypisane (i w zeszłym roku dołączone mapki :) ) Quote
Talagia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Siberian-NANA jak jestes zainteresowana seterem angielskim do pocwiczenia do zapraszam do nas ;) Grzeczny jest i ustawia sie z kazdym. Quote
Yanni Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Talagia -napisałem ci cos na Naszej Klasie. Jak masz ochotę to nie ma problemu.:) Quote
Recommended Posts