Atrisko Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Noooo chłopaku.... ale się prezentowałeś przy tym zachodzie słońca...taki śliczny czarnuszek...do góry ,do góry niech cioteczki podziwiają.... Quote
majuska Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Bazarki na Orzeszki: http://www.dogomania.pl/threads/173802-Super-pierA-cionek-torebki-i-inne-gadA-ety-na-orzeszki-do-29-11 http://www.dogomania.pl/threads/173696-Bombowe-galoty-dla-TZtA-w-na-Orzeszki-do-22-11 może któraś Pongowa ciotka wesprze orzeszkową skarbonkę... Quote
AMIGA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ale te zdjęcia są superowe, a jakie romantyczne. Dorzucam do kastracji Pongusia 30 zł Quote
malawaszka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 superr - czyli mamy 130 zł - brakuje 40 - kto dorzuci????? im szybciej tym lepiej bo chłopak nie może iść niekastrowany do jakiejś pseudo!!! Quote
AMIGA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='malawaszka']superr - czyli mamy 130 zł - brakuje 40 - kto dorzuci????? im szybciej tym lepiej bo chłopak nie może iść niekastrowany do jakiejś pseudo!!! Może by się "uśmiechnąć" do weszki? Operacja Dony kosztowała trochę mniej niż przewidywałyśmy, to może by zamiast dla Dońci te pieniążki poszly na zabieg dla Pongusia Quote
Onaa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Nie no, zobaczyłam te wszystkie cudne foty Cudnego Pongusia, i wymiękłam !!! Przecież ta słodka mordeczka to powinna ludzi od razu za serce brać i łapać. A jeszcze do tego psiak młody, dobry charakter ma. To tylko brać do domu i kochać :). Quote
majuska Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Dziewczyny juz jest cała kwota!!!! Odezwała się do mnie Pani która śledzi watek Ponga ( nie pisze ) , bardzo chętnie nam pomoże i przeleje na moje konto 40 zł. W takim razie jutro zadzwonię do kierownika i będziemy czarnuszka umawiać na zabieg, to na pewno uda sie szybko złatwić. Bardzo, bardzo dziękuję!!!!:loveu: Quote
malawaszka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 No to dawaj nr konta i do dzieła - super!!! Bardzo Pani dziękujemy!!!! :Rose: Quote
majuska Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Zaraz wysyłam do Ciebie i Amigi PW. Ale ekspresowa akcja:p Quote
malawaszka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 pieniązki posłane - super! Szkoda, że nie pokazałyscie Pongoska ciut wcześniej bo miałam sporo telefonów o Gronia średniaka czarnego jeszcze niedawno - może jeszcze ktoś zadzwoni - :kciuki: Quote
figa33 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Pongo radzi sobie bardzo dobrze na allegro , no pewnie, taki śliczny chłopak! Quote
majuska Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Kochane te Pongowe ciotki!! Pracują po nocach, kibicują, to musi pzynieść domek!!! Quote
Dzika_Figa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 musi koniecznie, on jest piekny jak jest suchy. Jak na mój gust troszkę za mały, ale ech... ciacho tak czy siak Quote
majuska Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Ponguś się jeszcze nie spodziewa jakie atrakcje mu ciotki szykują:roll: Quote
figa33 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 pewnie ma bardzo mięciutką sierść:lol: Quote
Dzika_Figa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 O, tak ! Majuska, napisz nam (mi i fidze33), jaki on jest mięciutki i miły w dotyku, no napisz! Quote
majuska Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 He, he...jest mięciusieńki, puszysty, futerko mu na wietrze powiewa, połyskuje....( widziałyście jak wyglądał zanim go kierownik ostrzygł??) I jeszcze Wam dodam, że mięciusieńka jest też Tirsa, jest tak słodka, że można nią herbatke dosładzać, jutro se ją wymiziam:eviltong: Quote
malawaszka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ja mam teraz takiego sznupkowego tymczasowicza - też mięciutki tylko ciut mniejszy niż Ponguś, ale charakter podobny - też taki optymista wesołek kochany Quote
figa33 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Pongo super przystojny kawaler , już niedługo hmm...bezjajeczny co prawda ....ale jest realna szansa ,ze się jakiemuś pseudo spodoba...bo ma obserwatorów , tylko jacyś nieśmiali niestety , napisać się im nie chce:mad: Quote
majuska Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Pongo pojechał dziś rano do nowego domku, do schroniska przyjechali bardzo fajni ludzie i wybrali naszego przystojniaka, będzie mieszkał w domku z ogródkiem, w sąsiedniej miejscowości...już po południu był telefon do schroniska od Państwa , że są nim zauroczeni!! Tak więc powodzenia kochany kudłaczu!! musimy zdecydować co z pieniążkami które wpływaja właśnie na moje konto....ja mam taka propozycję, aby przeznaczyć je na kolejnego sznaucerkowatego przystojniaka któremu niebawem założę wątek i go bliżej poznacie...mam na myśli Bonusa z orzechowskiego schronu z który spędziłą dzis troszkę czasu...póki co oto on na stronce schroniska: http://www.schronisko-orzechowce.pl/orzechowskie-zwierzaki/bonus.html Quote
figa33 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 to dobra wiadomość :lol:, ja w takim razie chętnie podmieniłabym allegro też na takiego kudłacza , ponieważ Pongo miał duże powodzenie i ma obserwatorów może na Bonusa , tylko ,ze trochę mało info jest o nim a może jest jeszcze jakiś kudłacz? Quote
majuska Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Figuś narobilam mu dzisiaj fot założę wątek, poczekaj troche ok? Quote
figa33 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 majuska , odpocznij , cały dzień na pewno spędziłaś w schronisku allegro Ponga to jeszcze 9 dni aż mnie korci ,żeby napisać ,że psiak ma już fajny dom i niech żałują Ci co tak go wytrwale , bez efektu obserwują:eviltong: Quote
malawaszka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 figa33 napisał(a):majuska , odpocznij , cały dzień na pewno spędziłaś w schronisku allegro Ponga to jeszcze 9 dni aż mnie korci ,żeby napisać ,że psiak ma już fajny dom i niech żałują Ci co tak go wytrwale , bez efektu obserwują:eviltong: dokładnie - też mam zawsze ochotą takie coś pisać pieniążki ode mnie jak najbardziej mogą pójść dla Bonusika Quote
Recommended Posts