Jump to content
Dogomania

Pongo - nigdy niekochany kudłacz optymista. Ma dom!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']superr - czyli mamy 130 zł - brakuje 40 - kto dorzuci????? im szybciej tym lepiej bo chłopak nie może iść niekastrowany do jakiejś pseudo!!!

Może by się "uśmiechnąć" do weszki? Operacja Dony kosztowała trochę mniej niż przewidywałyśmy, to może by zamiast dla Dońci te pieniążki poszly na zabieg dla Pongusia

Posted

Nie no, zobaczyłam te wszystkie cudne foty Cudnego Pongusia, i wymiękłam !!!

Przecież ta słodka mordeczka to powinna ludzi od razu za serce brać i łapać. A jeszcze do tego psiak młody, dobry charakter ma. To tylko brać do domu i kochać :).

Posted

Dziewczyny juz jest cała kwota!!!!
Odezwała się do mnie Pani która śledzi watek Ponga ( nie pisze ) , bardzo chętnie nam pomoże i przeleje na moje konto 40 zł.
W takim razie jutro zadzwonię do kierownika i będziemy czarnuszka umawiać na zabieg, to na pewno uda sie szybko złatwić.

Bardzo, bardzo dziękuję!!!!:loveu:

Posted

He, he...jest mięciusieńki, puszysty, futerko mu na wietrze powiewa, połyskuje....( widziałyście jak wyglądał zanim go kierownik ostrzygł??)

I jeszcze Wam dodam, że mięciusieńka jest też Tirsa, jest tak słodka, że można nią herbatke dosładzać, jutro se ją wymiziam:eviltong:

Posted

Pongo super przystojny kawaler , już niedługo hmm...bezjajeczny co prawda ....ale jest realna szansa ,ze się jakiemuś pseudo spodoba...bo ma obserwatorów , tylko jacyś nieśmiali niestety , napisać się im nie chce:mad:

Posted

Pongo pojechał dziś rano do nowego domku, do schroniska przyjechali bardzo fajni ludzie i wybrali naszego przystojniaka, będzie mieszkał w domku z ogródkiem, w sąsiedniej miejscowości...już po południu był telefon do schroniska od Państwa , że są nim zauroczeni!!

Tak więc powodzenia kochany kudłaczu!!

musimy zdecydować co z pieniążkami które wpływaja właśnie na moje konto....ja mam taka propozycję, aby przeznaczyć je na kolejnego sznaucerkowatego przystojniaka któremu niebawem założę wątek i go bliżej poznacie...mam na myśli Bonusa z orzechowskiego schronu z który spędziłą dzis troszkę czasu...póki co oto on na stronce schroniska:
http://www.schronisko-orzechowce.pl/orzechowskie-zwierzaki/bonus.html

Posted

to dobra wiadomość :lol:, ja w takim razie chętnie podmieniłabym allegro też na takiego kudłacza , ponieważ Pongo miał duże powodzenie i ma obserwatorów
może na Bonusa , tylko ,ze trochę mało info jest o nim
a może jest jeszcze jakiś kudłacz?

Posted

majuska , odpocznij , cały dzień na pewno spędziłaś w schronisku
allegro Ponga to jeszcze 9 dni
aż mnie korci ,żeby napisać ,że psiak ma już fajny dom i niech żałują Ci co tak go wytrwale , bez efektu obserwują:eviltong:

Posted

figa33 napisał(a):
majuska , odpocznij , cały dzień na pewno spędziłaś w schronisku
allegro Ponga to jeszcze 9 dni
aż mnie korci ,żeby napisać ,że psiak ma już fajny dom i niech żałują Ci co tak go wytrwale , bez efektu obserwują:eviltong:

dokładnie - też mam zawsze ochotą takie coś pisać

pieniążki ode mnie jak najbardziej mogą pójść dla Bonusika