Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Hej! Czy ktoś wie, jak znaleźć Panel Użytkownika? Nie ma bazy danych, więc na wątki tylko "na piechotę" można się dostać. Do PW też:( Co to ma być?

Małgoś...masz na pasku coś takiego jak " Szybkie Menu " i jak w to wejdziesz to jest " Subskrypcje Tematów " i to jest panel użytkownika.

Posted

Kostek napisał(a):
oooo dzieki dobra kobieto:)

Jeśli się wejdzie w te szybkie menu to będą się wyświetlać wątki ale nawet te na których byłaś przed chwilą...teraz doszłam do tego, że na górze po prawej koło " Twoje powiadomienia " itd. jest " Settings " i to jest panel użytkownika, raz wyswietla się "settings" a raz "panel użytkownika" ale to to samo jest, z tego wychodzi.
A swoją drogą to nieźle wsio poprzekręcali qrwa!!!

Posted

mialysmy bardzo fajne telefony po Szorstka jedna pani bedzie go ogladac w piatek a druga jak piatek nie wyjdzie, obydwie b.fajne i chca malego szorstkiego przytulastego :)

Posted

Kostek, jeśli obydwa domki okażą się ok. to ja widziałam gdzieś jeszcze takiego w typie Szortkiego, może też by się załapał.

Tylko jak ja go znajde na tej dogomanii :/.

Posted

Kostek napisał(a):
jak znajdziesz wrzucaj od razu bo zainteresowanie niunkiem dosc sporawe wiec trzeba wykorzystac to co mamy

Trzymam kciuki za maluszka :)

Posted

Znalazłam takiego psiaczka:
Taki fajny psiaczek z tego wątku:
Pitek,Celt oraz - Strona 4 - Dogomania Forum.

Smutne, bo był pieskiem domowym, a znalazł się w schronisku.

"Nazywam sie Kubuś i mój Pan mimo że mnie kocha nie może się mną zająć ,często jeździ w delegacjedlatego jestem samotny i szukam domku. Jestem bardzo grzeczny i sam zostaje w domku bez problemu, tylko chce miec kogoś do kochania. Kogoś do kogo się przytulę i obronię w razie potrzeby ... bo jestem bardzo silnym pieskiem ... tylko mnie zobacz tylko mnie pokochaj.
Jestem zdrowy, zaszczepiony i odrobaczony oraz ślicznie umaszczony,
to ja KUBUŚ."
Piesek ma 4,5 latek.
Jest bardzo łagodny i posłuszny.

Posted

malibo57 napisał(a):
Dziś piątek - rozumiem, że wieczorkiem będą jakieś wieści?

niestety dopiero w nastepny piatek bedziemy mogly cos wiecej powiedziec