elmira Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Oj to cudowne wieści. Cieszę się, że Lotka tak dobrze trafiła. Bardzo dużo się teraz tych haszczaków porobiło. Quote
elmira Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Strasznie tu cicho. A Stefanek ma osobę chętną do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie:) Quote
kinga_kinga7 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='elmira']Strasznie tu cicho. A Stefanek ma osobę chętną do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie:)[/QUOTE] oo:) to trzymam kciuki Quote
Soema Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='elmira']Strasznie tu cicho. A Stefanek ma osobę chętną do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie:)[/QUOTE] Trzymam kciuki :) w Krakowie bywają faaajne domy :) Quote
elmira Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Bardzo proszé o pomoc. [url]http://www.dogomania.pl/threads/187097-LOLCIA-uratowana-z-powodzi-ma-nu%C5%BCyc%C4%99-i-nie-ma-DT!-Cudna-sunia-prosi-o-pomoc[/url] Pomoc w postaci darmowego Dt, swiadomego przejsc suni i jej choroby. Pomoc jest potrzebna naszym przyjaciolom. Z resztá zajrzyjcie na wátek. Okazmy empatié psom z powodzi. Kto moze pomóc? (Padla mi klawiatura) Quote
jostel5 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Nie mogę na razie deklarować dt :( ze względu na moje trzy suczyny,które rezydują w domu ,a jedna z nich bywa agresorką...Bardzo żałuję,że nie mogę,bo taka pomoc jest najskuteczniejsza,a psinka bardzo jej potrzebuje :( Quote
jostel5 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Uczę się (bezskutecznie :( ) wstawiać zdjęcia... Quote
Soema Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='jostel5']Uczę się (bezskutecznie :( ) wstawiać zdjęcia...[/QUOTE] Jostelku klikasz na zdjęcie i kopiujesz "adres obrazka" w poście masz u góry pogrubienie, kursywę i po prawej stronie taką ikonkę jakby obrazek - drzewko w ramce :) klikasz i wklejasz tam adres obrazka. Quote
Topi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Soema']Trzymam kciuki :) w Krakowie bywają faaajne domy :)[/QUOTE] W Krakowie są naaaaaajfajniejsze domy :-) Witajcie Cioteczki, wizyta przedadopcyjna w domu dla Stefanka dzisiaj ok. 16.00. Możecie być pewne, że domek zostanie dobrze sprawdzony. Quote
kinga_kinga7 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='Topi']W Krakowie są naaaaaajfajniejsze domy :-) Witajcie Cioteczki, wizyta przedadopcyjna w domu dla Stefanka dzisiaj ok. 16.00. Możecie być pewne, że domek zostanie dobrze sprawdzony.[/QUOTE] Witaj Topi:) trzymamy bardzo mocno kciuki o 16.00:) Quote
jostel5 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A ja Wam powiem,że jest już PO wizycie przedadopcyjnej-potencjalna Pani Stefanka już do mnie dzwoniła :) Czekamy na relację Topi (witaj u nas :) ),ale... wydaje mi się ,że JEST DOBRZE (przeczucie takie mam czy cóś...?:) ) i trzeba zacząć myśleć o transporcie oraz zdejmować Stefcia z ogłoszeń...:) Quote
E-S Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A ja rzeknę, że spotkałam się dzisiaj z Pudi ... sunią - marzeniem, akurat po fryzjerze .... najpiękniejsza i najgrzeczniejsza sunia w województwie po prostu, zakochałam się. Panie też zakochane i szczęśliwe, no o niuni nie wspomnę - KRÓLEWNA !!! :) Quote
jostel5 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='E-S']A ja rzeknę, że spotkałam się dzisiaj z Pudi ... sunią - marzeniem, akurat po fryzjerze .... najpiękniejsza i najgrzeczniejsza sunia w województwie po prostu, zakochałam się. Panie też zakochane i szczęśliwe, no o niuni nie wspomnę - KRÓLEWNA !!! :)[/QUOTE] E-S,baardzo dziękuję za wiadomość :) Martwiłam się o malutką strasznie,bo dawno nie miałam informacji z jej domku,a teraz-kamień spadł mi z serca :) ! Pudina jest prześliczną i przemiłą sunią...Tak się cieszę,że się jej udało! Quote
E-S Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='jostel5']E-S,baardzo dziękuję za wiadomość :) Martwiłam się o malutką strasznie,bo dawno nie miałam informacji z jej domku,a teraz-kamień spadł mi z serca :) ! Pudina jest prześliczną i przemiłą sunią...Tak się cieszę,że się jej udało![/QUOTE] Wiesz co ... dziewczę kudłate jest w raju po prostu :) Ale po tym fryzjerze wygląda ... jak ze snu po prostu :) Prosiłam o zdjęcia :) mówiły, że Ty tez prosiłaś i że postarają się zrobić i wysłać. Egzekwuj to ! MUSISZ zobaczyć księżniczkę :) nie poznasz - to gwarantuję :) Quote
jostel5 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Księżniczką się po prostu jest! Pudina w schronie też wyglądała jak arystokratka...Zapuszczona ,ale jednak...;) Quote
Onaa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='jostel5']A ja Wam powiem,że jest już PO wizycie przedadopcyjnej-potencjalna Pani Stefanka już do mnie dzwoniła :) Czekamy na relację Topi (witaj u nas :) ),ale... wydaje mi się ,że JEST DOBRZE (przeczucie takie mam czy cóś...?:) ) i trzeba zacząć myśleć o transporcie oraz zdejmować Stefcia z ogłoszeń...:)[/QUOTE] No właśnie i co z tą wizytą u Stefanka :) ? Quote
Topi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wczoraj miałam kłopot z otwarciem stron dogomanii. Dzisiaj jestem w pracy więc krótko ... Zaraz wysyłam (napisaną wczoraj) relację z wizyty Elmirze. J E S T D O B R Z E ! Wizyty poadopcyjne biorę na siebie. Lecę zarabiać na papu ... Quote
elmira Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 A ja jeszcze raz dziękuję za wizytę. :) To, co? można powiedzieć, że kolejny piesek z Białej rusza do domu. Dogo07, serdeczności dla Ciebie Kochana za ogłoszenia Stefcia:) Ale się cieszę. Quote
marpaw Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja także cieszę się , że Barney znalazł dobry dom, że Lotka, Pudi ... i Ci następni , którzy dzięki Wam odnajdą prawdziwy dom i będą szczęśliwi.Bardzo wam dziękuję i kocham was dziewczyny. Quote
kinga_kinga7 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='marpaw']Ja także cieszę się , że Barney znalazł dobry dom, że Lotka, Pudi ... i Ci następni , którzy dzięki Wam odnajdą prawdziwy dom i będą szczęśliwi.Bardzo wam dziękuję i kocham was dziewczyny.[/QUOTE] Witamy Panie Marku :) Quote
marpaw Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Cześć Paulinko! Dla Ciebie i twojej Mamy ... co ja gadam , dla Całej Twojej Rodzinki wielkie dzięki, za wszystko co zrobiłaś.Jesteś wielka!!Wiem ,że razem zrobimy więcęj. Quote
kinga_kinga7 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='marpaw']Cześć Paulinko! Dla Ciebie i twojej Mamy ... co ja gadam , dla Całej Twojej Rodzinki wielkie dzięki, za wszystko co zrobiłaś.Jesteś wielka!!Wiem ,że razem zrobimy więcęj.[/QUOTE] Panie Marku! niech Pan nie przesadza, to Pan do tej pory musiał uporać sie z tym wszystkim sam, bardzo to wszyscy doceniają, ale teraz jest nas więcej i możemy dużo... zrobić dla zwierzaków. Jest Pan odpowiednim człowiekiem na odpowiednim stanowisku.Pozdrawiam Paulina Z. Quote
marpaw Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Dziękuję. Jestem bardzo wzruszony. Jeszcze raz wielkie dzięki. Obiecuję,że jak tylko będę miał chwilkę ,to będę gościł częściej na naszym forum. Quote
jostel5 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='marpaw']Dziękuję. Jestem bardzo wzruszony. Jeszcze raz wielkie dzięki. [B]Obiecuję,że jak tylko będę miał chwilkę ,to będę gościł częściej na naszym forum.[/B][/QUOTE] Ooooooooooo,ale miła niespodzianka,NARESZCIE !!!:multi::multi::multi: Witamy na wątku schroniska w BP-bodaj jednego z najbardziej prozwierzęcych schronisk w Polsce! :) Quote
Recommended Posts