Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elmira']Strasznie tu cicho. A Stefanek ma osobę chętną do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie:)[/QUOTE]
Trzymam kciuki :)
w Krakowie bywają faaajne domy :)

Posted

Bardzo proszé o pomoc.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/187097-LOLCIA-uratowana-z-powodzi-ma-nu%C5%BCyc%C4%99-i-nie-ma-DT!-Cudna-sunia-prosi-o-pomoc[/url]

Pomoc w postaci darmowego Dt, swiadomego przejsc suni i jej choroby. Pomoc jest potrzebna naszym przyjaciolom. Z resztá zajrzyjcie na wátek. Okazmy empatié psom z powodzi.
Kto moze pomóc?

(Padla mi klawiatura)

Posted

Nie mogę na razie deklarować dt :( ze względu na moje trzy suczyny,które rezydują w domu ,a jedna z nich bywa agresorką...Bardzo żałuję,że nie mogę,bo taka pomoc jest najskuteczniejsza,a psinka bardzo jej potrzebuje :(

Posted

[quote name='jostel5']Uczę się (bezskutecznie :( ) wstawiać zdjęcia...[/QUOTE]
Jostelku klikasz na zdjęcie i kopiujesz "adres obrazka" w poście masz u góry pogrubienie, kursywę i po prawej stronie taką ikonkę jakby obrazek - drzewko w ramce :)
klikasz i wklejasz tam adres obrazka.

Posted

[quote name='Soema']Trzymam kciuki :)
w Krakowie bywają faaajne domy :)[/QUOTE]
W Krakowie są naaaaaajfajniejsze domy :-)
Witajcie Cioteczki,
wizyta przedadopcyjna w domu dla Stefanka dzisiaj ok. 16.00.
Możecie być pewne, że domek zostanie dobrze sprawdzony.

Posted

[quote name='Topi']W Krakowie są naaaaaajfajniejsze domy :-)
Witajcie Cioteczki,
wizyta przedadopcyjna w domu dla Stefanka dzisiaj ok. 16.00.
Możecie być pewne, że domek zostanie dobrze sprawdzony.[/QUOTE]

Witaj Topi:) trzymamy bardzo mocno kciuki o 16.00:)

Posted

A ja Wam powiem,że jest już PO wizycie przedadopcyjnej-potencjalna Pani Stefanka już do mnie dzwoniła :) Czekamy na relację Topi (witaj u nas :) ),ale... wydaje mi się ,że JEST DOBRZE (przeczucie takie mam czy cóś...?:) ) i trzeba zacząć myśleć o transporcie oraz zdejmować Stefcia z ogłoszeń...:)

Posted

A ja rzeknę, że spotkałam się dzisiaj z Pudi ... sunią - marzeniem, akurat po fryzjerze .... najpiękniejsza i najgrzeczniejsza sunia w województwie po prostu, zakochałam się. Panie też zakochane i szczęśliwe, no o niuni nie wspomnę - KRÓLEWNA !!! :)

Posted

[quote name='E-S']A ja rzeknę, że spotkałam się dzisiaj z Pudi ... sunią - marzeniem, akurat po fryzjerze .... najpiękniejsza i najgrzeczniejsza sunia w województwie po prostu, zakochałam się. Panie też zakochane i szczęśliwe, no o niuni nie wspomnę - KRÓLEWNA !!! :)[/QUOTE]
E-S,baardzo dziękuję za wiadomość :) Martwiłam się o malutką strasznie,bo dawno nie miałam informacji z jej domku,a teraz-kamień spadł mi z serca :) ! Pudina jest prześliczną i przemiłą sunią...Tak się cieszę,że się jej udało!

Posted

[quote name='jostel5']E-S,baardzo dziękuję za wiadomość :) Martwiłam się o malutką strasznie,bo dawno nie miałam informacji z jej domku,a teraz-kamień spadł mi z serca :) ! Pudina jest prześliczną i przemiłą sunią...Tak się cieszę,że się jej udało![/QUOTE]

Wiesz co ... dziewczę kudłate jest w raju po prostu :)
Ale po tym fryzjerze wygląda ... jak ze snu po prostu :)
Prosiłam o zdjęcia :) mówiły, że Ty tez prosiłaś i że postarają się zrobić i wysłać. Egzekwuj to ! MUSISZ zobaczyć księżniczkę :) nie poznasz - to gwarantuję :)

Posted

[quote name='jostel5']A ja Wam powiem,że jest już PO wizycie przedadopcyjnej-potencjalna Pani Stefanka już do mnie dzwoniła :) Czekamy na relację Topi (witaj u nas :) ),ale... wydaje mi się ,że JEST DOBRZE (przeczucie takie mam czy cóś...?:) ) i trzeba zacząć myśleć o transporcie oraz zdejmować Stefcia z ogłoszeń...:)[/QUOTE]

No właśnie i co z tą wizytą u Stefanka :) ?

Posted

Wczoraj miałam kłopot z otwarciem stron dogomanii.
Dzisiaj jestem w pracy więc krótko ...
Zaraz wysyłam (napisaną wczoraj) relację z wizyty Elmirze.
J E S T D O B R Z E !
Wizyty poadopcyjne biorę na siebie.
Lecę zarabiać na papu ...

Posted

A ja jeszcze raz dziękuję za wizytę. :)

To, co? można powiedzieć, że kolejny piesek z Białej rusza do domu.

Dogo07, serdeczności dla Ciebie Kochana za ogłoszenia Stefcia:)
Ale się cieszę.

Posted

Ja także cieszę się , że Barney znalazł dobry dom, że Lotka, Pudi ... i Ci następni , którzy dzięki Wam odnajdą prawdziwy dom i będą szczęśliwi.Bardzo wam dziękuję i kocham was dziewczyny.

Posted

[quote name='marpaw']Ja także cieszę się , że Barney znalazł dobry dom, że Lotka, Pudi ... i Ci następni , którzy dzięki Wam odnajdą prawdziwy dom i będą szczęśliwi.Bardzo wam dziękuję i kocham was dziewczyny.[/QUOTE]

Witamy Panie Marku :)

Posted

Cześć Paulinko! Dla Ciebie i twojej Mamy ... co ja gadam , dla Całej Twojej Rodzinki wielkie dzięki, za wszystko co zrobiłaś.Jesteś wielka!!Wiem ,że razem zrobimy więcęj.

Posted

[quote name='marpaw']Cześć Paulinko! Dla Ciebie i twojej Mamy ... co ja gadam , dla Całej Twojej Rodzinki wielkie dzięki, za wszystko co zrobiłaś.Jesteś wielka!!Wiem ,że razem zrobimy więcęj.[/QUOTE]

Panie Marku! niech Pan nie przesadza, to Pan do tej pory musiał uporać sie z tym wszystkim sam, bardzo to wszyscy doceniają, ale teraz jest nas więcej i możemy dużo... zrobić dla zwierzaków. Jest Pan odpowiednim człowiekiem na odpowiednim stanowisku.Pozdrawiam Paulina Z.

Posted

Dziękuję. Jestem bardzo wzruszony. Jeszcze raz wielkie dzięki. Obiecuję,że jak tylko będę miał chwilkę ,to będę gościł częściej na naszym forum.

Posted

[quote name='marpaw']Dziękuję. Jestem bardzo wzruszony. Jeszcze raz wielkie dzięki. [B]Obiecuję,że jak tylko będę miał chwilkę ,to będę gościł częściej na naszym forum.[/B][/QUOTE]

Ooooooooooo,ale miła niespodzianka,NARESZCIE !!!:multi::multi::multi:

Witamy na wątku schroniska w BP-bodaj jednego z najbardziej prozwierzęcych schronisk w Polsce! :)