Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Soema']Właśnie... jaka cena kastracji?[/QUOTE]

Na razie dziewczyny skupiły się na sterylizacji-150,00pln. U dobrego, sprawdzonego weterynarza:p

Posted

[quote name='elmira']Na razie dziewczyny skupiły się na sterylizacji-150,00pln. U dobrego, sprawdzonego weterynarza:p[/QUOTE]
Tak wiem, ale boksery trzeba wykastrować.. jak będziemy wiedzieli jaki to koszt, to będziemy wiedzieli, czy nas stać zasponsorować jedną czy obie.

Posted

[quote name='Soema']Tak wiem, ale boksery trzeba wykastrować.. jak będziemy wiedzieli jaki to koszt, to będziemy wiedzieli, czy nas stać zasponsorować jedną czy obie.[/QUOTE]

Nie ma teraz na forum jostel i kinga_kinga7, więc trzeba poczekać na ceny zabiegów.

Posted

[quote name='kinga_kinga7']ja się mogę dowiedzieć jaki jest koszt kastracji psa,sterylizacja suczki 150 zł w Białej u dr Andrzeja Iwanickiego
On bierze po kosztach,bo wcześniej pracował w schronisku i zna te psiaki[/QUOTE]
To może kastrację zrobi za 100zł... spytaj proszę, może się uda pomóc ;)

Posted

:) Zapytałam, ale dzisiaj trzeba poczekać.

Na pewno okaże się, że te koszty będą ok. (IHS)

Dzisiaj, ja się też odmeldowuje.

Nie potrafię dyskutować w świetle dzisiejszych wydarzeń.

Posted

Cioteczki mały off czy ktoś wie jak powinna wyglądać petycja proszę o pomoc bardzo bardzo:
[URL="http://www.dogomania.pl/183469-Jak-napisaAE-petycjAE"]http://www.dogomania.pl/threads/1834...isaAE-petycjAE[/URL] tutaj

Posted

Mam nadzieję,że sprawa petycji już się wyjaśniła..?Widziałam gotowe wzory do wykorzystania.

Cena za kastrację będzie znana jutro.
Zastanawiam się tylko,czy nasze boksie nie są za młode na taki zabieg?Czytałam,że pies/sunia muszą przed kastracją/sterylką osiągnąć dojrzałość płciową,a one mają zaledwie po 5 miesięcy.A może się mylę?

Posted

Pewnie schroniskowy wet...Też doświadczony,ale [U]doraźny[/U] W schronisku nie ma szpitalika,więc -przynajmniej na razie-wszelkie zabiegi są wykluczone..

Posted

No, właśnie i to jest problem ,bo co najmniej te 2-3 miesiące jeszcze powinny zaczekać...:( Może zatem szukać dla nich jakiegoś dt ? Schron to nie jest żadne,nawet najbardziej awaryjne ,rozwiązanie dla tych psiaków.

Posted

Ale naprawdę one mają więcej niż 5 miesięcy! Ten z czarną kufą ma około roku, a ten drugi na pewno jest jeszcze starszy :roll: Trudno oceniać ze zdjęć, ale mamy już pewne doświadczenia, więc sądzę, że obydwa do kastracji się nadają :p

Posted

Jostel one mają na pewno więcej niż te 5 miesięcy.. My, Fundacja SOS Bokserom, w ten weekend przyjęliśmy 4 nowe boksery, nie stać nas na kolejne, nie mamy miejsc. Wiem, że druga Fundacja też poinformowana, może ona.
W Anglii kastracji poddaje się już kilkunastotygodniowe szczeniaki. Wszystko zależy od weta.

Posted

Dobrze.Nie upieram się.Poproszę schroniskowego weta o jakąś poradę i ewentualnie poszukam takiego,który podejmie się kastracji za przyzwoitą cenę.Dziękuję Wam za zainteresowanie i chęć pomocy.:)

Posted

Pusto tu jakoś...Nikt nas nie odwiedza...:(

Wysłałam dzisiaj pieniądze na sterylkę rottki.Może już w tym tygodniu benia i rottka będą ciachnięte...?Niech się zacznie w schronie dziać coś pozytywnego ,bo...zwariować można! Cholerna bezsilność!

Posted

W czwartek mam spotkanie z bardzo dobrym wetem,który obiecał mi trochę leków dla naszych biedulców:multi: ,dowiem się wszystkiego ze szczegółami!

Do dr Iwanickiego też nie mogłam się dodzwonić,a prawdopodobnie to on będzie robił te kastracje..Na pewno zrobi je "po kosztach",czyli tanio...100 zł ?