cavani Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Bejotka']Czy został wypatrzony w ogłoszeniu?? Jeśli tak, to piszcie mi kurde, bo pocieszyć się ze swej pracy bym chciała! :)[/QUOTE] Tak kochana Bejotko - kolejny piesek dzięki Twoim ogłoszeniom będzie miał dom :loveu: Rodzina przyjeżdża po niego dzisiaj około za około 2 godziny. Quote
Gojasasa Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='cavani']Tak kochana Bejotko - kolejny piesek dzięki Twoim ogłoszeniom będzie miał dom :loveu: Rodzina przyjeżdża po niego dzisiaj około za około 2 godziny.[/QUOTE] Tak się cieszę, że już Lusia(Perełcia), Janka, Kiara i Klakier mają domy :) to tak szybko następuje :loveu::lol:;) Quote
Igiełka Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 wspaniale że tak wiele psiaków w ostatnim czasie trafiło do kochających domków :) Quote
Gojasasa Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [B] Dziękuję Bejotko!! jesteś KOCHANA [/B]:loveu::loveu: Quote
cavani Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Gojasasa'][B] Dziękuję Bejotko!! jesteś KOCHANA [/B]:loveu::loveu:[/QUOTE] :calus:.....:ylsuper::ylsuper: .....:buzi:......:Rose: Dzwoniłam do Łukowa, żeby się dowiedzieć jak się Klakier spisuje. Pani powiedziała, że są zaskoczeni, że jest tak bardzo łagodny, że przytula się do nich i cały czas trzyma się blisko domu - nawet nie zbliża się do ogrodzenia. Dzisiaj pan był z nim już na spacerku i też chwalił go, że wcale nie ciągnie. Martwią się, że nic nie chce jeść, ale uspokoiłam ich, że to norma u piesków z naszego schroniska. Robimy wszystko, żeby nie chodziły głodne, więc do nowych domów wyjeżdżają z pełnymi brzuszkami. Chciałam jeszcze napisać sprostowanie na temat o Sindi. Coś mi się nie zgadzało w informacji na temat jej wieku. Okazuje się, że sunia ma około 5 lat. Quote
Bejotka Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Czuję się wyściskana i zacałowana na maxa :) Odwzajemniam!! :) [quote name='cavani']Chciałam jeszcze napisać sprostowanie na temat o Sindi. Coś mi się nie zgadzało w informacji na temat jej wieku. Okazuje się, że sunia ma około 5 lat.[/QUOTE] No tak... a w ogłoszeniach jest, że ma 1,5 roku... Zmienię jak znajdę czas, bo teraz mam nagle szpital i rodzinną tragedię. Quote
Gojasasa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [COLOR=#ff0000][B]przepraszam![/B][/COLOR] narobiłam [COLOR=#ff0000][B]zamieszania[/B][/COLOR] jak [COLOR=#ff0000][B]zawsze,[/B][/COLOR] ale jak się pytałam pani, która się nią opiekuje to mówiła, że ok 1,5roku lub 2 lata ;( :( :( ;( :( :( :(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Gojasasa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 (edited) wczoraj widziałam chyba Karle:lol::lol::lol::lol: przy al.1000-lecia wyglądała na bardzo szczęśliwą:multi::multi::multi: chociaż nie wiem czy to możliwe, że to ona :/ Edited August 13, 2012 by Gojasasa Quote
Nelliel Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 A ja ostatnio spotkałam jednego z tych małych kudłatych które znaleźli w lesie (czy coś takiego). Mała suczka (teraz o imieniu Flora) jest teraz bardzo zadbana i niesamowicie przywiązana do swojej pani :3 Quote
cavani Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Gojasasa'][COLOR=#ff0000][B]przepraszam![/B][/COLOR] narobiłam [COLOR=#ff0000][B]zamieszania[/B][/COLOR] jak [COLOR=#ff0000][B]zawsze,[/B][/COLOR] ale jak się pytałam pani, która się nią opiekuje to mówiła, że ok 1,5roku lub 2 lata ;( :-( :-( ;( :-( :-( :-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] Gosiu, nie przejmuj się! Pomyłki się zdarzają - to nie jest pierwsza i nie ostatnia. Po prostu pomagajmy sobie w zdobywaniu informacji i weryfikowaniu ewentualnych pomyłek. Wiek to jedna z pierwszych rzeczy o którą pytają osoby zainteresowane adopcją, dlatego staram się to zawsze dokładnie sprawdzić. Sindi trafił do schroniska około 4 lata temu, razem ze swoją siostrą. Miała wtedy około roku. Jej siostry nie poznałam, bo wcześniej została adoptowana. W tym tygodniu przychodzi do mnie pani Mirka. Usiądziemy przy komputerze i będę spisywała wszystkie informacje, o wszystkich pieskach, którym Sławek robił zdjęcia, a które jeszcze nie zostały adoptowane. Będzie nowy materiał do ogłoszeń. :smile: Dziewczyny, a jak duża jest ta pręgowana sunia: [url]http://img405.imageshack.us/img405/7966/romkanrewid291d.jpg[/url] Taka do kolan czy większa? [quote name='Bejotka']No tak... a w ogłoszeniach jest, że ma 1,5 roku... Zmienię jak znajdę czas, bo teraz mam nagle szpital i rodzinną tragedię.[/QUOTE] Bejotko, bardzo mi przykro. Życzę dużo zdrowia Twojej rodzinie. Quote
jostel5 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Pręgowana jest duża-zdecydowanie do kolan!!!:) Bejotko,wysyłam dużo ciepłych myśli.... Quote
Gojasasa Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='cavani']Gosiu, nie przejmuj się! Pomyłki się zdarzają - to nie jest pierwsza i nie ostatnia. Po prostu pomagajmy sobie w zdobywaniu informacji i weryfikowaniu ewentualnych pomyłek. Wiek to jedna z pierwszych rzeczy o którą pytają osoby zainteresowane adopcją, dlatego staram się to zawsze dokładnie sprawdzić. Sindi trafił do schroniska około 4 lata temu, razem ze swoją siostrą. Miała wtedy około roku. Jej siostry nie poznałam, bo wcześniej została adoptowana.[/QUOTE] taka mała pomyłka ;p nie Gosia tylko Weronika ale to nic :) wszyscy i tak w rodzinie na mnie mówią Gosia ;p wiem że pomyłki zdarzają ale szkoda że dla mnie [B][COLOR=#ff0000]zawsze[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][/COLOR] nie ma takiego dnia dla mnie bez pomyłek :( Quote
arabiansaneta Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Gojasasa']wczoraj widziałam chyba Karle:lol::lol::lol::lol: przy al.1000-lecia wyglądała na bardzo szczęśliwą:multi::multi::multi: chociaż nie wiem czy to możliwe, że to ona :/[/QUOTE] Na pewno, ja ją też widziałam w Zofii Lesie Quote
Gojasasa Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 To super:multi: ale do schroniska trafiły szczeniaczki NOWE i sunia, która stoi w kojcu z sunią tą od Klakiera miałam porobić jej zdjęcia,ale nawet swoim nie zdążyłam :( następnym razem Quote
danusiadanusia Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 dziewczyny serdecznie zapraszam na bazarek cegiełkowy dla naszych psiaków:)wystarczy kliknąć w banerek, proszę o obecność i podnoszenie bazarku:) Quote
Gojasasa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='danusiadanusia']dziewczyny serdecznie zapraszam na bazarek cegiełkowy dla naszych psiaków:)wystarczy kliknąć w banerek, proszę o obecność i podnoszenie bazarku:)[/QUOTE] niestety nie moge kupic :( Quote
Paulaabp Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Bejotka']No tak... a w ogłoszeniach jest, że ma 1,5 roku... Zmienię jak znajdę czas, bo teraz mam nagle szpital i rodzinną tragedię.[/QUOTE] Bejotko duzo zdrowia Twojej rodzinie. Quote
Paulaabp Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [COLOR=#000000]Ostatnio schronisko opuściła [/COLOR][B]Saba. [/B][B]Włascicielka Saby oddała ja do schroniska 1,5 roku temu . Podobno meczyly ja wyrzuty sumienia, znalazła swoja sunie w internecie i przyjechala po nia do schroniska. Saba odrazu lizała swoja pania po rekach i bardzo sie cieszyla. Mieszka ona w Bialej Podlaskiej :multi: [/B] [IMG]http://i48.tinypic.com/2vj5xds.jpg[/IMG] Quote
Bejotka Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Dostałam na maila zapytanie o to, czy są w schronisku jakieś szczeniaki... Pan jest zainteresowany, w domu są dzieci... Podał adres mailowy, wysyłam go na priv do Joli. Quote
Gojasasa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Paulaabp'][COLOR=#000000]Ostatnio schronisko opuściła [/COLOR][B]Saba. [/B][B]Włascicielka Saby oddała ja do schroniska 1,5 roku temu . Podobno meczyly ja wyrzuty sumienia, znalazła swoja sunie w internecie i przyjechala po nia do schroniska. Saba odrazu lizała swoja pania po rekach i bardzo sie cieszyla. Mieszka ona w Bialej Podlaskiej :multi: [/B] [IMG]http://i48.tinypic.com/2vj5xds.jpg[/IMG][/QUOTE] Boże nie było mnie jeden raz a taka wspaniała wiadomosć :):multi: kochana Saba Quote
danusiadanusia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Gojasasa']niestety nie moge kupic :([/QUOTE] ale możesz pomóc samą obecnością:) każdy wpis podnosi bazarek do góry i jest widoczny:) proszę zajrzyjcie z Paulą i pomagajcie swoją obecnością:):) Quote
Gojasasa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [COLOR=#000000]to jest jedna z suczek z którymi wychodzę wabi się Renia po uzębieniu jak rozmawiałam z Panią to ma tak ok.10lat stosunek do psów jest różny jak się podchodzi do jej boksu to się cieszy tak słodko a jak się otwiera to nawet się uśmiecha jest to tak widoczne [/COLOR]:smile:[COLOR=#000000] jednak na spacerach nie zachodzi się za daleko ponieważ chce wracać ona bardziej chce kontaktu z człowiekiem niż spaceru chce posiedzieć aby człowiek ją pogłaskał poczesał niż biegał z nią jest na prawdę kochanym pieskiem.[/COLOR]:loveu::loveu::lol::lol: [IMG]http://i47.tinypic.com/2646fth.jpg[/IMG][IMG]http://i49.tinypic.com/11gp1kk.jpg[/IMG] Quote
danusiadanusia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 zawsze mówiłam, że nasze psiaki są kochane i spragnione kontaktu z człowiekiem:) zobaczcie moją Lusię w avatarku to jest dzika suczka, którą zabrałam z naszego schroniska, ale dzisiaj uwielbia być mizianą i leżeć blisko człowieka:) bardzo boi się mężczyzn i tak jej to chyba zostanie:( ale jest taka posłuszna - nigdy nie miałam takiego psa:) i nie wyobrażam sobie życia bez niej:) istna przylepka:) Quote
Paulaabp Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='danusiadanusia']zawsze mówiłam, że nasze psiaki są kochane i spragnione kontaktu z człowiekiem:) zobaczcie moją Lusię w avatarku to jest dzika suczka, którą zabrałam z naszego schroniska, ale dzisiaj uwielbia być mizianą i leżeć blisko człowieka:) bardzo boi się mężczyzn i tak jej to chyba zostanie:( ale jest taka posłuszna - nigdy nie miałam takiego psa:) i nie wyobrażam sobie życia bez niej:) istna przylepka:)[/QUOTE] Śliczna ta Twoja Lusia jest :) . Widac ze psy adoptowane ze schroniska sa bardzo wdzieczne :) . Quote
Recommended Posts