Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przypominam o głosowaniu na krakvecie. Jak się dalej ludzie nie ruszą, to króliki nas przegonią a w Rachowie psy wyzdychają z głodu!!! Mamy czas tylko do pólnocy !!!!

Posted

Głosujcie proszę na Rachów: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&view=viewpoll[/URL]
Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów!
głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota kochani!!!!

Posted

[quote name='baster i lusi']Głosujcie proszę na Rachów: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&view=viewpoll[/URL]
Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów!
głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota kochani!!!![/QUOTE]

ja już zagłosowałam, ale teraz jak weszłam to tam pisze że zamkniety temat....Jutro zagłosuję moja koleżanka....

Nie wiem co sie stało, na poczatku szli jak burza...

Posted

[quote name='andegawenka']ja już zagłosowałam, ale teraz jak weszłam to tam pisze że zamkniety temat...[/QUOTE]

Andegawenko,z tym zamkniętym tematem chodzi o to,że nie można pisać postów! Głosowanie-jak najbardziej TAK!

Posted

[quote name='jostel5']Basterku,zagłosowane,ale ....sama wiesz,źle się ostatnio dzieje z tymi głosowaniami....Ankieta DGM okazuje się być g.... warta...:shake: Szkoda![/QUOTE]
Ja tez glosowalam, ale niestety masz racje Jostel... cos nie tak z tym glosowaniem

Posted

[quote name='jostel5']Andegawenko,z tym zamkniętym tematem chodzi o to,że nie można pisać postów! Głosowanie-jak najbardziej TAK![/QUOTE]
'
Dzięki Jostelko...

Gdy MaDi spamowała z agitacją to byli daleko w przodzie....:-(

Posted

[quote name='mestudio']Ale jak tam zagłosować, ja próbuję odnaleźć tę opcję już od kilku godzin i dostaję cholery. Przecież kiedyś już głosowałam, a dziś mam jakąś głupawkę.[/QUOTE]

Kliknij tu:[url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&view=viewpoll[/url] ,zaloguj się,wyswietli Ci sie ankieta,zagłosuj na Rachów i ....tyle!

Im naprawde pomoc jest bardzo potrzebna!

Posted

Aha,inny rodzaj głosowania,ale....;) Na Żabulindę na przykład-nr 20 [url]http://www.dogomania.pl/threads/217513-G%C5%81OSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00[/url]

Posted

Odświeżam stronę co kilka sekund i wygląda to dziwnie - jakby mieli nadmiar karmy króliczej z krótkim terminem ważności. Jak psy przegrają to nie uwierzę, że to było uczciwe.

Posted

[quote name='jostel5']Krakvet-nie! Jedynie nieuczciwi userzy!Od Warty Goldena się zaczęło i tak trwa![/QUOTE]

To ok, ale i tak jeśli ktoś ma stałe IP, a wyśle kilka głosów to zostaną usunięte.

Posted

[quote name='mestudio']To ok, ale i tak jeśli ktoś ma stałe IP, a wyśle kilka głosów to zostaną usunięte.[/QUOTE]

Wiesz co....praktyka pokazuje,że jesteśmy idealistami,no a w tych głosowaniach-niestety- wszystko jest możliwe...Od kilku miesięcy bardzo źle się dzieje,sami dogomaniacy nie respektują ankiety wewnętrznej,choć przecież ma ona sens....

Posted

No i udało mi się wreszcie zagłosować na Rachów. Wcześniej wciąż mi wywalało, że "nazwa użytkownika niezgodna", ale już jest ok. Co u licha z tymi "królikami"?

Posted

[quote name='niezaponinajka']Mnie też wywala, nie wiem co sie dzieje:([/QUOTE]

Kurczę,jeszcze niecałe 20 minut...dla Rachowa szansa! Próbuj,Niezapominajko!

Nie wiem ,co sie dzieje z jezabel....nie odbiera telefonów i ogólnie rzecz biorąc-znikła...

Posted

[quote name='jostel5']Kurczę,jeszcze niecałe 20 minut...dla Rachowa szansa! Próbuj,Niezapominajko!

Nie wiem ,co sie dzieje z jezabel....nie odbiera telefonów i ogólnie rzecz biorąc-znikła...[/QUOTE]
Siedze przed komputerem i obgryzam paznokcie... jeszcze 7 Minut. Tym razem musi sie udac:roll: