Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piknie, piknie :) Bardzo się cieszę (może to już pisałam ale co tam ;) a może pisałam na innym wątku zapisanym, i tam psiak też domek znalazł?) Każdy taki moment cieszy, nawet jeśli się tylko z daleka obserwuje. Pozdrowienia dla szczęśliwych i wytrwałych właścicieli Niko :) Będzie Wam dobrze

A huskowe wycie to coś niezapomnianego, faktycznie :)

Posted

Dzięki za podpowiedź, właśnie próbuję przez Imageshack, bo tak sobie pomyślałam, a co do wycia to faktycznie, nie możemy się doczekać i mam nadzieję, że się doczekamy, przed nami wiele wspólnych lat;)

Posted

Romka napisał(a):
Ale masz ładny avatarek _Ika_,?Piękny psiak z tego Twojego Niko!

nooooo piękny, piękny :) też tak uważam :lol:, a jaki słodziak z niego i mądrala, super kombinacja :)

Posted

Romka napisał(a):
Szalony Niko!Ale cieszy się.Ale piękne widoki macie z oknem.

Widoki niestety nie nasze, to u rodziców w Rudniku, ale radość nasza i Niko:eviltong:
zaraz postaram się wrzucić więcej zdjęć, nie wiem jak zrobić, żeby zamiast linku była fotka na forum

Posted

Kolejne podejście według Twojej podpowiedzi:)
To wczorajsze, obiecane fotki - wizyta w Rudniku i białe, ogrodowe szaleństwo:lol:

:multi: udało się

Posted

A to kilka fotek z dzisiejszych świeżych wiatrów, z Podstolic

a po spacerze wizyta u kolegi z Podstolic i wspólna zabawa, choć docieranie się zajęło chłopakom trochę :cool3:

Posted

:D zabawa z bokserem:) toż to najfajniejsza zabawa pod słońcem:) Mój Argo miał kiedyś ukochana przyjaciółkę bokserkę Peti:) cóż to za zabawy były:) niczym jak Niko i jego białego kumpla:)