Romka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jamor,dziś dostałam Twój towar,wszystko w porządku!Dziękuję! Quote
Romka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Czekamy z niecierpliwością na wiesci z wizyty przedadopcyjnej,juz nie mogę się doczekać! Quote
mamanabank Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Romka']Jamor,dziś dostałam Twój towar,wszystko w porządku!Dziękuję![/QUOTE] Romka nie bądź żyła, pokaż zdjęcie! Quote
jagodkailawa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Kochani próbowaliśmy dziś dojechać do ewentualnego przyszłego właściciela, nawet byliśmy w tej wsi, ale nie dojechaliśmy, śniegu było za dużo, domy oddzielone od siebie kilometrami, nie odśnieżane. Nie udało się i póki zima będzie nie damy rady.. Zła jestem cholerny śnieg. Od Iławy jest to 35 km wiec troche jechalismy i na nic. Romka sąsiad tego Pana powiedział że on jest z Lubawy a mieszka tutaj- a to nie dobra wiadomość... Quote
mamanabank Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ok, to znaczy, że dalej szukamy domu dla Niko. Quote
jagodkailawa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Wiecie co aż mi się serce kraja że taki fajny pies nie ma domu :( i że z tym domem ciężko.. 3mam za małego kciuki już tyle złego doświadczył że teraz tylko tłuste lata nastąpią! Quote
Romka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='jagodkailawa']Kochani próbowaliśmy dziś dojechać do ewentualnego przyszłego właściciela, nawet byliśmy w tej wsi, ale nie dojechaliśmy, śniegu było za dużo, domy oddzielone od siebie kilometrami, nie odśnieżane. Nie udało się i póki zima będzie nie damy rady.. Zła jestem cholerny śnieg. Od Iławy jest to 35 km wiec troche jechalismy i na nic. Romka sąsiad tego Pana powiedział że on jest z Lubawy a mieszka tutaj- a to nie dobra wiadomość...[/QUOTE]Jutro porozmawiam z panem albo raczej wyślę maila bo ostatnio nie odbierał telefonów ode mnie!Tak Niko nadal szuka domu! Quote
Vlk Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 łoj niedobrze niedobrze... szkoda, że rakiet nie mieliście , to wtedy po śniegu i śmig na wizytę ;) Quote
mamanabank Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dokleiłam nowe zdjęcia do allegro bardzo mi się podobają! Quote
Paula03 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zdjęcia są cudowne :loveu: Niko wydoroślał :) Quote
jagodkailawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ależ on piękny!! 3 mam za niego kciuki Quote
Figafiga Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ale NIKO przypakował hi hi hi, a ten psiak obok niego jest cudny pewnie kołtun jest Quote
mamanabank Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Psiak obok niego to Bober, też do adopcji. Dam Ci link do jego wątku to zobaczysz jak wyglądał wcześniej: http://www.dogomania.pl/threads/178681-PO-PROSTU-BOBER-SZUKAMY-DS-dla-wesoA-ego-chA-opaka Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja juz wczesniej zauwazyłam,ze Niko bardzo wydoroślał!I dla jasności NADAL SZUKAMY DOMKU DLA NIKO! Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Miałam dzis kolejny telefon w sprawie NIko ale to nic powaznego.Pan chciał huskiego dla dzieci,pytał ile w Niko jest huskiego.Kazałam obejrzeć mu dokładnie zdjęcia Niko i jeszcze raz zadzwonić! Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A co sąsiad ma husky"ego to dlaczego ja nie moge mieć husky'ego.Niech sie dzieciaki cieszą! Quote
camisiowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nasz Nikuś musi mieć super domek, bo na tylko na taki zasługuje Quote
Romka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Pan od husky"ego juz nie zadzwonił ponownie a taki miał zamiar ,pewnie jak zobaczył Niko ocenił,że Niko jest za mało husky. Quote
Figafiga Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 i bardzop dobrze!!!bo taki pan to nie pan, tylko mikołaj dla dzieci...tylko niehc najlepiej lupi husky pluszak ;-) Quote
Vlk Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 http://images44.fotosik.pl/254/5b04775aaa7016ccmed.jpg - chyba Niko chce pokazać, jak bardzo mu stoją uszka i jak bardzo przypomina husky ;) ślicznioch z niego. Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ale domku na razie nie widać,jedyne pocieszenie,ze szczęsliwy u Jamora to on jest! Quote
Recommended Posts