Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani próbowaliśmy dziś dojechać do ewentualnego przyszłego właściciela, nawet byliśmy w tej wsi, ale nie dojechaliśmy, śniegu było za dużo, domy oddzielone od siebie kilometrami, nie odśnieżane. Nie udało się i póki zima będzie nie damy rady.. Zła jestem cholerny śnieg. Od Iławy jest to 35 km wiec troche jechalismy i na nic. Romka sąsiad tego Pana powiedział że on jest z Lubawy a mieszka tutaj- a to nie dobra wiadomość...

Posted

[quote name='jagodkailawa']Kochani próbowaliśmy dziś dojechać do ewentualnego przyszłego właściciela, nawet byliśmy w tej wsi, ale nie dojechaliśmy, śniegu było za dużo, domy oddzielone od siebie kilometrami, nie odśnieżane. Nie udało się i póki zima będzie nie damy rady.. Zła jestem cholerny śnieg. Od Iławy jest to 35 km wiec troche jechalismy i na nic. Romka sąsiad tego Pana powiedział że on jest z Lubawy a mieszka tutaj- a to nie dobra wiadomość...[/QUOTE]Jutro porozmawiam z panem albo raczej wyślę maila bo ostatnio nie odbierał telefonów ode mnie!Tak Niko nadal szuka domu!

Posted

Miałam dzis kolejny telefon w sprawie NIko ale to nic powaznego.Pan chciał huskiego dla dzieci,pytał ile w Niko jest huskiego.Kazałam obejrzeć mu dokładnie zdjęcia Niko i jeszcze raz zadzwonić!