Romka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 SUUUPER!Nie tylko Niko ale i suczka i okolica...moje wymarzone wakacje na wsi.Dziękujemy! Quote
bahlsa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 :) super zdjęcia :) z zapartym tchem czekam na więcej a ręce mnie łaskoczą, żeby już pochwalić pięknego Nikusia. Quote
Romka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 bahlsa napisał(a)::) super zdjęcia :) z zapartym tchem czekam na więcej a ręce mnie łaskoczą, żeby już pochwalić pięknego Nikusia. Niko zwabił naszą Bahlsę,witaj kochana,dawno Cię nie było...:lol::lol::lol: Quote
bahlsa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jestem cały czas, podczytuje wątki, zaglądam do psiaków. A Niko to mój debiut na Dogo. Tak bardzo się cieszę, że _Ika_ zadowolona z adopcji a Niko szczęśliwy. Quote
Romka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 bahlsa napisał(a):Jestem cały czas, podczytuje wątki, zaglądam do psiaków. A Niko to mój debiut na Dogo. Tak bardzo się cieszę, że _Ika_ zadowolona z adopcji a Niko szczęśliwy. Wyczaruj mi jeszcze taki domek dla Antosia...właśnie taki... Quote
bahlsa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 jeżeli tylko _Ika_ :loveu: pozwoli się sklonować to czemu nie? Quote
kajkoowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Matko, ale się z niego facet zrobił:loveu: Ale dom mu się trafił wzorowy, w niczym nie przypomina tamtego psiaka! Quote
Paula03 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Napatrzeć się na niego nie mogę! Śliczny! Cudny! :loveu: Quote
Romka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 -Ika_czy on kiedykolwiek zawył,słyszałaś kiedyś?Ja w schronisku słyszałam,zachwycające... Quote
_Ika_ Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Niestety nie :-(, ale utkwiło mi to jak pisałyście o tym na wątku, i było kilka takich sytuacji, że wydawało nam się że zawyje, ale niestety nie, choć może to znaczy, że jest szczęśliwy, ale chcielibyśmy usłyszeć, ze względu na piękno, o którym mówiłyście. Nikuś nawet nie bardzo szczeka, chyba że mu mówimy daj głos, albo gdzieś w oddali jest psia awantura, ale wtedy szczeknie dwa, trzy razy wybiegnie na balkon i tyle :lol: To niesamowicie inteligentny psiak. Quote
Romka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 _Ika_ napisał(a):Niestety nie :-(, ale utkwiło mi to jak pisałyście o tym na wątku, i było kilka takich sytuacji, że wydawało nam się że zawyje, ale niestety nie, choć może to znaczy, że jest szczęśliwy, choć chcielibyśmy usłyszeć, choćby na piękno, o którym mówiłyście. Nikuś nawet nie bardzo szczeka, chyba że mu mówimy daj głos, albo gdzieś w oddali jest psia awantura, ale wtedy szczeknie dwa, trzy razy wybiegnie na balkon i tyle :lol: To niesamowicie inteligentny psiak. Wiemy,że jest bardzo mądry...wiemy... Quote
mamanabank Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 _Ika_ nawet nei wiesz jaką radość sprawiają nam takie relacje z domu i takie zdjęcia, dają nam siłę :-) Nawet jak jest tutaj cisza to i tak każdy z nas dostaje powiadomienie, gdyby tylko pojawił się wpis od Ciebie, dlatego nie zapominaj o nas i pisz, pisz, pisz, dla nas to źródło radości :-) Uściski dla Niko i całej rodziny :-D Quote
_Ika_ Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jak patrzę na to zdjęcie Nikolasa, to za kratkami, to faktycznie nie ten sam pies. Mam te zdjęcia zgrane w folderze i kiedy czasem je oglądam to aż łza w oku się kręci. Pamiętam jak przysłałyście jego fotki, te kolorowe w plenerze, a my dziwiliśmy się, że to szczeniak, bo nie wyglądał na nich jak młodziutki pies, tylko po prostu pies. Niesamowite było jak na naszych oczach odzyskał szczenięcość. Po trzech tygodniach, jak już poczuł się pewnie, a przede wszystkim bezpiecznie zaczął szaleć, patrzeć i zachowywać się jak szczenię. Z resztą do tej pory zachowuje się, jak szczeniak, łapy mu się rozjeżdżają, spojrzenie łobuzerskie, i szaleństwo. Najzabawniejsze jest jak ładuje się pieszczoch jeden na kolana i się wtula jak szczeniak, jakby nie zdawał sobie sprawy, że z niego kawał psa. Zabawnie to wygląda, a on jest przeszczęśliwy. Przy sikaniu podnosi już czasem tylną nogę, a niekiedy myli mu się i podnosi przednią łapę :). Nikuś to straszny pieszczoch i bardzo potrzebuje kontaktu z ludźmi. Codziennie rano siadam z kawą na kanapie, on obok mnie się wykłada i kładzie pysk na nogach i śpi. Teraz, kiedy to piszę, też leży obok mnie z pyskiem na mojej nodze i smacznie chrapie. Quote
_Ika_ Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Nikt z członków naszej rodziny nie ma tyle zdjęć na przełomie ostatnich dwóch lat co Nikuś w ciągu tego roku :lol:. Pomyślałam, że jak znajdę trochę czasu to wrzucę wszystkie jakie są na Picasa web i podam Wam link. Dziękujemy za pozdrowienia i ciepłe słowa, choć myślę, że nie robimy nic wielkiego. Trudno go nie kochać, trudno nie odpowiedzieć na jego wielką psią miłość i serce. Nie wiem kto komu więcej daje, my jemu, czy tak naprawdę on nam. Myślę, że każdy psiak zasługuje na fajny, ciepły domek, szkoda, że to nie takie proste :-( Quote
mamanabank Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 i jak tu nie pisać ochów i achów, kiedy się widzi takie cudowne psisko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_Ika_ Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 I jeszcze trochę fotek z Nikusiowych wakacji :lol: Quote
_Ika_ Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Z cyklu "W malinowym chruśniaku" ;) "Z pomocą starszej pani", to było wzruszjące jak Niko zobaczył, że Fida nie może wyjść po tych kilku schodach i podbiegł do niej i nosem ją trącał Quote
mamanabank Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 http://foto0.m.onet.pl/_m/fceb6634214854eea6f6078396d3417c,10,19,0.jpg świetne zdjęcie :-) i tu taki prawdziwy wilk :-) http://foto0.m.onet.pl/_m/cab5a3992ec2257348489a3ba560d844,10,19,0.jpg _Ika_ dziękuję za wczorajszą rozmowę :-) :-) :-) Quote
Romka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 i tu taki prawdziwy wilk http://foto0.m.onet.pl/_m/cab5a3992e...44,10,19,0.jpg tak samo pomyślałam widząc to zdjęcie... Quote
mamanabank Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 UWAGA UWAGA Oto prezen od Niko, Jego Pani i Kogoś Jeszcze dla biedaków z naszego schroniska, zapraszamy do licytacji!!! Quote
Recommended Posts