Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Oj Niko ty szczęsciarzu pewnie domek stały bedziesz miał niedługo!

Będzie miał i to jaki! sama chętnie oddałabym się Pani do adopcji :)
Pakuj swoje bagaże Niko i zapraszamy do Krakowa :)
Rodzinka super :) miejsce na Nikusia już czeka.
Rzeczywiście, Pani przygotowana na przyjazd Nika na medal!
Nie tylko obroża i smycz, ale linka, kantarek, specjalne szelki z uchwytem i inne cuda...:).
Pani biega wieczorami, Niko będzie Pani towarzyszył, a przez dzień będą spacerki z synami.
Starszego syna nie było w domku - zajęcia w szkole:) za to młodszy syn.... tylko każdemu życzyć takiego syncia - zakochany w zwierzętach.
Pierwszy raz zobaczyłam...gekona - to takie zwierzątko, żółciutkie, wyglądało jak z plasteliny, odważyłam się nawet trzymać go na ręce, zagrałam odważniaka, choć serce podjechało mi do gardła i tylko modliłam się, żeby nie wyskoczył mi z ręki :)
Wiem, że Pani czyta wątek Niko, prosimy o zalogowanie się i zapraszamy do grona wielbicielek tego ślicznego psiaka :)
Mamanabank, nie zapomnij aparatu, prosimy o zdjęcia z pierwszego spotkania.

Posted

kanna, tym razem domek dla Niko znalazła mamanabank, i to jaki domek... :)
(podejrzewam, że pies będzie nawet spał w .... :D)
mamanabank, również miło mi się rozmawiało, choć potem pomyślałam, że mogłam Cię wystraszyć tym moim szybkim gadaniem :) ale tyle naraz chciałam przekazać....:)

Posted

mamanabank....oddaję co cesarskie cesarzowi:loveu:....ja już z przyzwyczajenia:oops: balhso.....
a mogę zapytać jaki to będzie rejon Krk?
ciekawość mnie zżera.....:oops:

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak naprawdę dom dla Niko znalazła jużaczka Lena (jużaki do adopcji, banerek w moim podpisie). Pani zadzwoniła do mnie, żeby o Lenę zapytać i tak jakoś potoczyła się rozmowa (chodzi o charakter i wymagania tej rasy), że pokazałam Pani Niko i inne psy łowickie, a także wątek kudłaczy. No i padło na Niko :-)

A co do rejonu, to bahlsa pewnie wie, bo ja nie znam Krakowa.

I co do bahlsy, to ma tutaj swoje wielkie zasługi, gdyby nie jej ogłoszenia dla Niko, nie byłoby też ogłoszeń dla innych Łowiczaków, no i tej wspaniałej wizyty :loveu:

Posted

Miło mi powitać wszystkich wielbicieli Niko, dziękuję za ciepłe słowa o nas ( i za cukierki, które zostały po wizycie :)). Mam nadzieję, że nie zawiedziemy, zwłaszcza Niko :). To na co może liczyć to na pewno morze miłości i nie tylko. Jeśli chodzi o rejon Krakowa jest to os. Podwawelskie, blisko bulwarów nad Wisłą i niedaleko Skałek Twardowskiego. Pozdrawiamy wszystkich i z niecierpliwością czekamy na Niko.

Posted

:) fantastyczna wiadomość:)

utknęłam wczoraj w pracy na awarii sufitu i takie ważne wiadomości mnie ominęły:)

super że Niko trafi do ludzi kochających zwierzaki:) pozdrawiam Ikę i bahlsę i mamanabank i wszystkie miłośniczki Niko:)

Posted

Witaj _Ika_, bardzo się cieszę, że do nas zawitałaś, teraz moje miłe, _Ika_ będzie zdawać bezpośrednie relacje - to nowa Pani Niko.
Imię Niko zostaje czy też wybrałaś może jakieś inne?
I jak zakupy sprzętu dla Niko, udały się? Pozdrawiam Ciebie i P. serdecznie, cukiereczki niech tylko wyjdą na zdrowie :)
Podziękuj P. , że pozwolił potrzymać mi gekona :)
Czekam z niecierpliwością na wieści z przekazania Niko a i potem bardzo chętnie będę zaglądać na watek jeżeli tylko _Ika_ bedzie chciała chwalić się nowym przyjacielem :)

Posted

Z przyjemnością będę dzieliła się z Wami, tym co dzieje się u Niko, liczę też na ewentualną pomoc gdybym miała jakieś pytania, czy wątpliwości, czy potrzebowała coś skonsultować. Co do imienia, oczywiście zostanie Niko, bo przecież to Niko, nawet do głowy nam nie przyszło zastanawiać się nad żadnym innym, bo przyjęliśmy go w całości takiego jakim jest:) a imię to bardzo wiele. Poza tym ktoś wcześniej wspominał, że zaczął reagować na swoje imię. Myślę, że bez tego będzie miał wystarczająco dużo nowych wrażeń i przywykanie do nowego imienia można mu spokojnie oszczędzić a Niko brzmi ślicznie:)