Figafiga Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 no to można powiedzieć, że NIKO ma wielkie szczęście...dopiero pamiętam go jak stał otumaniony obok krat w boksie po wypadku...a teraz czeka go wspaniały dom!!!!! Quote
_Ika_ Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Cudny :), już nie możemy się na niego doczekać, dziś poznała go część rodziny z Rudnika, wprawdzie ze zdjęcia, które wydrukowaliśmy, ale też już czekają, jak przyjedzie z wizytą. Przed chwilką przesłałam im też te fotki. Fajniutki żywiołek ;) Quote
mamanabank Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Mnie się bardzo podoba jego wilczaste umaszczenie. Zazdrośćcie mi kobitki łowickie, że dzisiaj go zobaczę :loveu: Mam wrażenie, że Niko trochę urósł. Quote
Figafiga Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 osz Ty wied.źmo bierz aparat!!!ale CI zazdroszczę, jakby co to pogadaj o Toli...pojechałybysmy moim ją zawieźć, wziełabym urlop, zrobiłabym rano badania i z Tolą do Warki ha ha ha Quote
mamanabank Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 O Toli już gadałam, ojej i myślałam, że Ty wszystko wiesz. Zabieramy Tolę od razu i podmienimy psa Jamorowi :-) Naprawdę nie wiedziałaś? Myślałam, że Romka Ci wszystko powiedziała, bo o nic nie pytałaś wczoraj na spacerze... :lol: Quote
Figafiga Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Romka to kopa ode mnie dostanie!!!! Quote
Romka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Sorry myslałam,ze wszystkie wiemy!Zakrecona jestem bo załatwiamy takie szczegóły w psich sprawach,że gadam z róznymi ludzmi i nie wiem co kto wie! Quote
Romka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Figafiga napisał(a):no to można powiedzieć, że NIKO ma wielkie szczęście...dopiero pamiętam go jak stał otumaniony obok krat w boksie po wypadku...a teraz czeka go wspaniały dom!!!!! Tak Figa tez to pamietam!A jak zaczęły szczekac wszystkie psiaki to Niko też...pieknie zawył ,jak najprawdziwszy wilk!Niezapomniane! Quote
Romka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mamanabank napisał(a):Bahlsa ja Tobie bardzo chciałam podziękować :loveu: za organizację tej wizyty. I cieszę się, ze mogłam Cię dzisiaj poznać w rozmowie telefonicznej :-) Bahlsa ,ja tez bardzo ci dziekuję! Quote
Romka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 _Ika_ napisał(a):Z przyjemnością będę dzieliła się z Wami, tym co dzieje się u Niko, liczę też na ewentualną pomoc gdybym miała jakieś pytania, czy wątpliwości, czy potrzebowała coś skonsultować. Co do imienia, oczywiście zostanie Niko, bo przecież to Niko, nawet do głowy nam nie przyszło zastanawiać się nad żadnym innym, bo przyjęliśmy go w całości takiego jakim jest:) a imię to bardzo wiele. Poza tym ktoś wcześniej wspominał, że zaczął reagować na swoje imię. Myślę, że bez tego będzie miał wystarczająco dużo nowych wrażeń i przywykanie do nowego imienia można mu spokojnie oszczędzić a Niko brzmi ślicznie:) Miło widziec Cię na watku!Chcemy duuuuzo relacji z nowego domku!Niko jest psem wyjątkowym o czym przekonasz sie niedługo! Quote
Szarotka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Przyszlam z watku Jamora, zeby sie przekonac czy faktycznie Niko idzie do domu :):) Super :):) gratulacje :):) Mam nadzieje, ze mi wybaczycie mala dygresje :):): Wyciagamy Henia( on siedzi w piekle w Zamosciu i sobie totalnie nie radzi) ze schroniska: potrzebujemy ludzi na watku i deklaracji: http://www.dogomania.pl/threads/179776-Henio-z-piekla-w-Zamosciu-potrzebuje-kasy-na-hotel-inaczej-smierc-w-oczach?p=14094193 Quote
_Ika_ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ja na razie tak na szybkiego, bo dużo wrażeń a pewnie jesteście ciekawe jak Niko :). Przed chwilką pani zabrała Kusego więc teraz Niko jest już panem u siebie pełna gębą ;) Nie miał z resztą z tym większego problemu, od razu po wejściu do domu oglądnął wszystko i.....nic nie skrytykował;) , robił i robi wrażenie jakby mieszkał tu od dawna. Był jedynie trochę zawiedziony, bo rozpierała go energia a pozostali z Kusym na czele pragnęli już błogiego snu:), ale jak dom zapadł w sen to Niko również, a rano przyszedł do łóżka i spał ze mna dopóki nie wstałam:). Teraz szaleje po domu z piłeczkami rożnych gabarytów, ku zgrozie sąsiada z dołu hahah. Zaraz zbieramy się na świeże wiatry, jedziemy do Rudnika bo u nas piękne słońce. Wieczorem postaram się wrzucić jakieś fotki, bo na razie bateria mi padła:angryy: Quote
mamanabank Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A ja jeszcze wstawię zdjęcia z pożegnania Niko, ciemno było jak... nic nie widziałam, ale co się udało zrobić to udało. Niko zabraliśmy od Jamora całego rozbawionego, bo był na wybiegu z kolegami, gdy wsiadł do samochodu zaczął szaleć z Hyźkiem, aż się Kusy wkurzył i powiedział im co myśli o takim zachowaniu w samochodzie i od tej chwili wszystkie chłopaki jechały zgodnie przypięte każdy w swoim kącie samochodu. Niko, słuchajcie był taki szczęśliwy, że szok, żadnego stresu powitanie z rodziną: Niko znalazł sobie patyczek do zabawy Już w swojej nowej obroży i smyczy Quote
mamanabank Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 i zdjęcia przed odjazdem "to mój samochód? Fajnie ale wolałbym pobiegać!" No to pa! Quote
bahlsa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 jaki fajny fotoreportaż :) cieszę się, że wszystko się udało :) Niko piękny pies a i właściciele widać, że zadowoleni :) Dziękuję Wam :) Quote
Paula03 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 O tak właściciele zadowoleni i Niko też :) Quote
argusiowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Superaśnie:) Szczęśliwy pies to lek na wszelkie trudności jakie napotkałyście po drodze:) fotoreportaż pierwsza klasa :)pozdrawiam ciepło Quote
Figafiga Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Ludzie jesteście cudowni!!!!niech NIKO wam się odwdzięczy!!! Quote
mamanabank Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 bahlsa napisał(a):jaki fajny fotoreportaż :) cieszę się, że wszystko się udało :) Niko piękny pies a i właściciele widać, że zadowoleni :) Dziękuję Wam :) Bahlsa z myśla o tobie robiłam te zdjęcia, boś mnie zmobilizowała :-) Quote
camisiowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tak się cieszę, że Niko ma wspaniały dom. Bądź szcześliwy Nikusiu! Quote
_Ika_ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Krąg wielbicieli Niko powiększa się :). Niko podbija serca tych starszych i tych młodszych. Zaskarbił sobie ogromną sympatię moich rodziców i ma tam już w Rudniku miejscówkę ;). Ogród, śnieg i trzy godziny biegania za patykiem i piłką zrobiły swoje, pies tak padł po powrocie do domu, że gdy przyszła koleżanka z córką by go poznać to nie zareagował nawet jak weszły do przedpokoju nie otworzył oczu tylko spał w wyłożony w dużym pokoju, a potem to już tylko miła siłę by byc jedynie głaskanym. Nawiasem mówiąc to niedługo bedzie miał łyse placki, bo tak wszyscy go dopieszczają :). Aha, Niko szczeka :) Jak usłyszał szczekanie psa na klatce to też kilka razy mu odszczekał, tubalnym szczekiem. I faktycznie bystrzacha z niego. Kiedy rano, starszy syn wychodził do szkoły a Niko odprowadzał go w przedpokoju, to po zamknięciu drzwi, Niko popatrzył na nie, po czym stanął na tylnych nogach i z gracją nacisnął klamkę otwierając je, ale co to dla psa otwierającego zasuwkę w boksie;). Dobra, dosyć pisania, teraz obraz :) Ups! nad obrazem muszę popracować, bo coś mi nie wychodzi:razz: Quote
amica Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 camisiowa napisał(a):Tak się cieszę, że Niko ma wspaniały dom. Bądź szcześliwy Nikusiu! Tak bardzo się cieszę! Dziś przeczytałam już o kilku szczęsliwych adopcjach, to najpiekniejszy prezent urodzinowy jaki dostałam od losu, móc przeczytac o adopcjach z 22.02 !!!! :):):):multi: amica, Łódź Quote
mamanabank Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 _Ika_ napisał(a): Dobra, dosyć pisania, teraz obraz :) Ups! nad obrazem muszę popracować, bo coś mi nie wychodzi:razz: Z tymi obrazami to chyba mają tak wszyscy na początku. Najpierw trzeba umieścić zdjęcia w albumie internetowym, fotosik, onet foto albo innym i dopiero potem skopiować tutaj. Jesli Ci się nei uda, prześlij zdjęcia do mnie albo do Figifigi, bo nie mogę się doczekać! I cieszę się ze wszystkich wieści Dziękuję za dowiezienie Kusego do Krakowa i przenocowanie go, bardzo bardzo! Quote
Romka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 _Ika_ napisał(a):Krąg wielbicieli Niko powiększa się :). Niko podbija serca tych starszych i tych młodszych. Zaskarbił sobie ogromną sympatię moich rodziców i ma tam już w Rudniku miejscówkę ;). Ogród, śnieg i trzy godziny biegania za patykiem i piłką zrobiły swoje, pies tak padł po powrocie do domu, że gdy przyszła koleżanka z córką by go poznać to nie zareagował nawet jak weszły do przedpokoju nie otworzył oczu tylko spał w wyłożony w dużym pokoju, a potem to już tylko miła siłę by byc jedynie głaskanym. Nawiasem mówiąc to niedługo bedzie miał łyse placki, bo tak wszyscy go dopieszczają :). Aha, Niko szczeka :) Jak usłyszał szczekanie psa na klatce to też kilka razy mu odszczekał, tubalnym szczekiem. I faktycznie bystrzacha z niego. Kiedy rano, starszy syn wychodził do szkoły a Niko odprowadzał go w przedpokoju, to po zamknięciu drzwi, Niko popatrzył na nie, po czym stanął na tylnych nogach i z gracją nacisnął klamkę otwierając je, ale co to dla psa otwierającego zasuwkę w boksie;). Dobra, dosyć pisania, teraz obraz :) Ups! nad obrazem muszę popracować, bo coś mi nie wychodzi:razz: Niko szczeka niesamowite,w schronisku wył jak wilk!No,no!Ale moze doczekasz się wilczego wycia,wrazenie niezapomniane! Quote
Recommended Posts