auraa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Patrzę jakie są ceny w Hotelach i jestem przerażona! Quote
marzsarna Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Szukamy pilnie domu dla Maxa Quote
idusiek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 a są :)i to juz zmniejsza koszty o 150 zł w miesiącu Quote
marzsarna Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Jesli potrzebujecie psa uczuciowego i swietnego do pilnowania posesji to Max jest swietny. On pilnie szuka domu. Quote
idusiek Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a ja zapraszam zainteresowanych LOSEM MAKSA do roboty z ogłoszeniami, bo najlepiej siedziec i pisac, ze pilne... i co z tego dalej wynika? oto spis stron, gdzie mozna Maksa ogłosić: Uaktualniony spis stron, na których można ogłaszać zwierzęta do adopcji Pogrubioną czcionką wyróżnione są strony o tematyce zwierzęcej lub bardziej popularne, o większej oglądalności. Wymagana rejestracja: 1. www.allegro.pl /Pamiętaj o zawarciu informacji, np. : Aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa. Licytacja nie jest równoznaczna z jego nabyciem. Zanim zalicytujesz, zadzwoń! Zastrzegam sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna oraz zakończenia aukcji przed czasem. Oferty złożone bez uprzedniego kontaktu będą usuwane. / 2. www.alegratka.pl / 1,22 zł za rok użytkowania – płatność sms / 3. www.eoferty.com.pl 4. www.gieldaogloszen.pl 5. www.kupsprzedaj.pl 6. www.adopcje.org 7. www.4lapy.pl 8. www.krakvet.pl / na forum / 9. www.ogloszenia.szukanie.pl 10. www.kokosy.pl 11. www.kupiepsa.pl 12. www.mojpupil.pl 13. www.aaaby.pl / min. 3,66 zł / ogłoszenie – płatność sms / 14. www.karusek.com.pl 15. www.novacash.pl 16. www.ogloszenia.24polska.pl 17. www.ogloszenia.adverts.pl 18. www.ogloszenia.moje.pl 19. www.ogloszenia.webd.pl 20. www.polskastrefa.eu 21. www.psy.pl 22. www.zwierzaki.org 23. www.zwierzeta.low.pl 24. www.ofertka.pl 25. 26. www.ogloszenia.web-marketing.pl 27. www.allezoo.pl 28. www.afisze.pl 29. www.drobny.com.pl 30. www.przygarnijzwierzaka.pl 31. www.spacerek.net 32. www.przygarnij.pl 33. www.nasipupile.pl 34. www.zoonet.pl 35. www.ogloszenia.vtele.info 36. www.dwukropek.pl 37. www.adin.pl 38. www.owi.pl 39. www.e-ogloszenia.pl 40. www.anonse.pl 41. www.zwierzeta.5aleja.pl 42. www.ogloszenia-drobne.com.pl 43. www.drobne.pl 44. www.isu.pl 45. www.proequo.pl/forum 46. www.swistak.pl / info jak w przypadku allegro / 47. www.cafeanimal.pl 48. www.oglosze.pl 49. www.offer.pl 50. www.vegie.pl 51. www.oglosili.pl Bez rejestracji: 1. www.bono-polska.pl 2. www.ojej.pl 3. www.pajeczyna.pl 4. www.pineska.pl 5. www.animalia.pl 6. www.wegetarianie.pl 7. www.gielda.bai.pl 8. www.gumtree.pl 9. www.petworld.pl 10. www.vetmozga.com 11. www.autogielda.pl 12. www.ogloszenia.yellowpages.pl 13. www.se.com.pl 14.www.adopcjapsa.pl 15. www.emetro.pl 16. www.pupile.com 17. www.rozglos.net 18. www.anonseogloszenia.pl 19. www.najpewniej.pl 20. www.mammisia.pl 21. www.petsy.pl 22. www.vendito.pl 23. www.e-zwierzak.pl 24. www.twoje-ogloszenia.pl 25. www.morusek.pl 26. www.adpedia.pl 27. www.ogloszenia.aleokazja.pl 28. www.olx.pl 29. www.szybko-sprzedam.pl 30. www.sprzedasz.pl 31. www.tablica.com 32. www.pchlitarg.info.pl 33. www.ogloszenia.infoweb.pl 34. www.neeon.pl 35. http://ogloszenia.e-gratka.info/ 36. www.psiegrane-marzenia.pl (dla psich staruszków) 37. www.oddamzadarmo.eu 38. www.tlenek.pl 39. www.top-ogloszenia.com 40. www.ogloszenia.tresura.pl Warszawa www.warsza.pl www.ogloszeniawarszawa.pl www.ogloszeniadrobne.warszawa.pl Quote
elmira Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ida, oczywiście, że każdy siedzi i bębni w klawiaturę. Czasami zastanawiam się, skąd u Ciebie taka wybiórcza percepcja? Maks miał robione w zeszłym tygodniu ok. 30 ogłoszeń. Do tego wysyłam jego fotki komu tylko mogę, więc n ie pisz tak, bo mnie to zaczyna wkurzać. Nie wiesz-nie pisz i finito. Quote
idusiek Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a Ty co tak personalnie to odebrałaś? Daję gotowy pomysł - strony na tacy dla tych co ogłoszen nie robią, a sama osobiście też mu robię. Dobra rada - odnawiajcie mu codziennie chociaż gumtree - ludzie ostatnio bardzo często szukają tam dla siebie psa. Przydałyby się też nowe zdjęcia, wyraźne, bużki Maksa i całej sylwetki. i spadam, skoro wkurzam ;) Bo przecież tu zamiast wkurzać, trzeba mu pomóc, prawda? Powodzenia Maksiu....trzymam kciuki za domek dla Ciebie, cioteczki bardzo sie starają i robią wszystko co w swej mocy, żebyś nie siedział sam na działce do końca świata;) Quote
elmira Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Oj Idusiek, mnie wnerwiłaś, a i tak Cię lubię:) Odbieram personalnie, ponieważ ten pies jest o d Reli. Dalej...Gdy zginął mój pies, to tylko Rela pomagała, oraz Fundacja Nero. Strasznie jesteś nerwowa Kobieto! :) Wystarczy trochę spokoju i będzie milej. Zawżdy tak Ci radzę. Elmira:P Quote
idusiek Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 elmira, przecie wiesz ze ja ani do Cię ani do Reli nic nie mam, bo i Was szanuję i lubię i znam ;) A nerwowa jestem albo raczej bardzo emocjonalna, bo mi się serce kraje jak czytam co sie dzieje z Maksem... Quote
elmira Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Hmm, i co raz bardziej Cię lubię, ale proszę o większy spokój. Wiem, co robisz, i wiem ile wkładasz w to siły. Pozdrawiam:) Quote
auraa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 przecież wszyscy wiemy, że to co sie dzieje na dogo, to wierzchołek góry lodowej. Wiem, że pani Maksa robi wiele, zeby mu znaleźć dom. Nie pisze tu o tym ale chyba najważniejsze są działania. W tej chwili czekamy na odpowiedź. Zresztą już kolejny raz. Nie napalamy się jak poprzednio, zobaczymy. Przypominam, że wcześniej bez pomocy dogo znalazła dom dla 3 dorosłych psów i 3 szczeniaków. Dziewczyny, tylko spokój może nas uratować.;) Quote
marzsarna Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Kolejny kontakt nie wypalił. Juz była szansa na domek w Busku dla Maxa. Ale juz drugi raz nie udało sie Wyszków a teraz Busko. Prosze o skuteczne wsparcie dal Maxa. Pomózcie znależć mu dom. Quote
auraa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 podnoszę Maksia. Kto jeszcze moze pomóc w ogłoszeniach? Quote
Awit Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Może trzeci domek to już ten prawdziwy.... Quote
auraa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 nie trzeci ale czwarty:cool3:. Ludzie nie wiedzą czego chcą! Quote
marzsarna Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Może trzeci domek to bedzie juz odpowiedzialna decyzja chetnych. Do trzech razy sztuka. Mam nadzieje. Quote
elmira Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Trzymam kciuki za powodzenie. Czyli dzwonią ludzie z ogłoszeń, czy nie ma odzewu? Quote
marzsarna Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Idzie wiosna coraz cieplej to moze i wzrosnie zainteresowanie Maxem. To wspaniały piesek, przyjazny i świetnie pilnuje posesji. Quote
marzsarna Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Sam jestem na działce! Zaopiekujcie sie Maxem. Dom dla Maxa pilne!!!!!!!!!!!!! Quote
marzsarna Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Jestem sam na działce. Lubię ludzi. Brakuje mi głaskania, kontaktu z człowiekiem. szukamy domu dla samotnego Maxa. Quote
Recommended Posts