Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonila do mnie Pani w sprawie niewidomego Puko,ktory bedzie mial dom.Wiec zaproponowalam jej Beriego.Mieszka w warszawie w domu z ogrodem jest na emeryturze ma dwa psy-jednego starszego ze schroniska drugiego tez ze slaska Oskara,ktorego historia byla opisywana w ,,przyjacielu psie"jakis rok temu-nie ma tylnych lap tylko wozek.Pani jak bedzie miala dostep do internetu ma wejsc na schroniskową stronę i zobaczyć,poczytać o Berim.Moze się uda..

Posted

czy mam trzymać w rezerwie te 30 zł czy są niepotrzebne.Szkoda , by się marnowały, tyle jest potrzeb.
Może się Beri uda pójść do tej pani.Oby, śliczny ślepaczku . :loveu:

Posted

[quote name='zuza1308']Nie mogę się ich doczekać...[/QUOTE]

może jutro mi się uda...

Trzymam kciuki za domek ;)
Jednak trzeba pamiętać, że Beri nie akceptuje wszystkich samców, na 100% akceptuje suczki i szczeniaki.

Posted

[quote name='Asia_Klero']Dzwonila do mnie Pani w sprawie niewidomego Puko,ktory bedzie mial dom.Wiec zaproponowalam jej Beriego.Mieszka w warszawie w domu z ogrodem jest na emeryturze ma dwa psy-jednego starszego ze schroniska drugiego tez ze slaska Oskara,ktorego historia byla opisywana w ,,przyjacielu psie"jakis rok temu-nie ma tylnych lap tylko wozek.Pani jak bedzie miala dostep do internetu ma wejsc na schroniskową stronę i zobaczyć,poczytać o Berim.Moze się uda..[/QUOTE]

Trzymam mocno kciuki!!!

Posted

[quote name='Bjuta']Oj dzięki wielkie! Wyróżnione allegro, działa czasem cuda.[/QUOTE]
Pieniążki już wysłałam, proszę tylko o potwierdzenie jak dojdą. Beri :loveu: cały czas trzymam kciuki!!!

Posted

[quote name='zuza1308']Pieniążki już wysłałam, proszę tylko o potwierdzenie jak dojdą. Beri :loveu: cały czas trzymam kciuki!!![/QUOTE]
Dzięki!!! :loveu: Zaraz dam znać jak dojdą.

A tu na nowo podlinkowany banerek:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/173396-na-A-wiat-patrzAE-sercem-a-Ty-PiAE-kny-niewidomy-Beri-czeka-Zabrze"][IMG]http://images49.fotosik.pl/225/6279fa669b99f25e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

I co z ta pania???Cos juz wiadomo??Asia Klero sie nie oddzywala do ktorejs z Was cioteczki????Nie pamietam, czy ja cos deklarwowalam na slepaczka..przepraszam- jakby co przypomnijcie..i napiszcie czy w koncu wysylac kase juz czy nie..(jesli deklarowalam oczywiscie):)