Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest bardzo chudy
to aniolek nie piesek
sygnalizuje swoje potrzeby
chodzi po schodach[1pietro]
wspaniale jezdzi autem
zna fotel i wersalke
w nocy spi ale sprawdza czy jestem[fotel obok mojego łozka]
mało je i tylko puszki[sucha to jeden dwa chrupki]
umie sie bawic [miskiem]
zagłada w kuchni na stoł - podskakując
i spi,duzo spi.
Mam nadzieje ze bedzie dobrze bo to takie dziecko
....jeszcze dzisiaj ciachanie pazurków i malutka kąpiel wieczorem
JUTRO W DROGE.....I SZCZESCIA
bede ryczec,to taki ryjek mały

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']malizna taka, drobnica dobrze zę już poza schronem
posmarowalam ranki Sudocremem
ogon to wszystkie kręgi widac,kregosłup tez na wierzchu
najlepsze jedzenie to domowe,co ja to i on...:evil_lol:
Ja przy kompie on obok

zaraz jedziemy nakarmic Liska i jedziemy na działke
bo sloneczko na niebie:loveu:

Posted

Witajcie Cioteczki jamnisiowe,

O jej jej on wygląda zupełnie jak mój Tymonek i wiecie co teraz już minie rok w grudniu jak mamy z Bazolkiem naszego Tymonka i wygląda na to że Tymonek dopiero teraz pokazał swój prawdziwy charakterek dopiero teraz mnie słucha i uznaje za przewodnika stada . Jamniki potrzebuja na adaptację długi czas- są bardzo wrażliwe - wyrzucone czy skrzywdzone pamietają - i długo ludziej rasie wybaczają.......

Moje chłopaki szczęśliwe i mam nadzieje, że ten rudy lisek znajdzie dobry domek

ale trzeba powiedzieć przyszłym właścicielon, że początki są trudne i sporo czasu upłynie zanim ten ślicznotek znowu bedzie sobą.

Tymonkowi zajeło to prawie rok -

całujemy i pozdrawiamy was wszystkie

a i jeszcze chciałam dodać , że znalazłam cudowny hotelik koło Warszawy, gdzie moje dwa jamniory rozpastwione jak dziadoskie bicza spały u właścicieli w lóżku podczas mojej nieobecności - wiec dla jamnika nie ma lepszego miejsca. Moje ona Tymon i Buzzie są po przejściach Buzzie panicznie boi się klatki więc typowy hotel z kojcami odpada.

Magda Tymon i Buzzie

Posted

Od Dzierzoniowz przez Wroclaw i teraz do WARSZAWY ON POPŁAKUJE,:-(
mi tez jest przykro
zaufał mi
a ja jego nie moge wziąc:shake:
michelle04 telefonuje i mowie ze krzyczy i krzyczy...
szkoda mi maluszka.
W pociagu tez troche spi na rekach,ma na droge kanapke z mortadelą,woreczek suchej i puszke
ale on najlepiej lubi kanapki........
Napisałam do Pana kartke
jak ma z nim postepowac ,na niego nie wolno krzyczec,on jest bardzo posłuszny,pilnuje sie człowieka i lubi spacerki.....
czekamy do wieczora.....:cool1:

Posted

Pan do mnie dzwonił 5 razy :crazyeye: dopiero teraz mogłam odebrać, jeśli możecie dajcie mu znać czy Keri dzisiaj przyjedzie. Córeczka strasznie niecierpliwa, mam nadzieję że zajmie się Kerim

Posted

[quote name='leni356']Pan do mnie dzwonił 5 razy :crazyeye: dopiero teraz mogłam odebrać, jeśli możecie dajcie mu znać czy Keri dzisiaj przyjedzie. Córeczka strasznie niecierpliwa, mam nadzieję że zajmie się Kerim
Leni,bedzie koło 19,00 z joaha:crazyeye:

Posted

Dzwoniłam do pana, czekają :lol: Pan zamówił całą wyprawkę w sklepie, żeby Keri miał jak najlepiej u nich. Będzie spał w łóżku z córeczką, która nie może się doczekać, siostra pana ma jamnika więc wiedzą że są bardzo delikatne. To trzymam kciuki..

Posted

Nie wytrzymałam :cool3: dzwoniłam, wszystko dobrze, Keri przekupiony przez pana kotletem :evil_lol: bo na początku powarkiwał, po kotlecie już się daje głaskać i jest kochany. Córeczka zakochana, tuli, całuje. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pan prześle zdjęcia. Powiedział że go podtuczy i że będzie miał bardzo dobrze