Jump to content
Dogomania

Wolontariat w schronisku w Katowicach!! Ruszyliśmy!! Poszukiwani wolontariusze!!!

Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?  

53 members have voted

1. 1. Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?

• poniedziałek
      1
    • wtorek
      8
    • środa
      5
    • czwartek
      19
    • piątek
      20

Recommended Posts

Posted

[quote name='kuba123']kombinowałam z tym psim wolontariuszem ale mi nie wychodzi albo nie wchodzi
nie mam czasu ani siły na to i tyle
wpisuję nazwę grupy i wskakuje mi że nic takiego nie znaleziono
niestety
dla mnie to cudo na gmailu jest jak kopanie się z koniem- ot co

Podaj mi swój mail, to wpiszę Cię do grupy i będziesz otrzymywać powiadomienia, logujesz się wtedy swoim hasłem, mogę wtedy automatycznie udostępniać Ci również zdjęcia

Umieściłam na psiwolontariusz (picaso) 12 firmówek jako xxx.jpg
Jeżeli ktoś chce jakieś zmiany to niech mi napisze. Z psiaków brakuje chyba Amber??? Czy są jeszcze jakieś psiaki, o których nie wiem?

http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Firmowki?feat=directlink

Posted

[quote name='__Lara']Dg32, z Borysem największy kontakt ma _Mona, może jej spytać?

Dziękuję za opisy i numery nowych psów!

Ale _Mona chyba nie wie jaka jest opłata adopcyjna, zresztą jej nie ma wątku dlatego też napisałam żeby ktoś z koordynujących wolontariat wkleił psa i coś napisała o zasadach adopcji naszych wolontariackich psów (bo o to jest prośba - gdybym to ja wiedział sama bym psa wkleiła).

Posted

[quote name='DG32']Ale _Mona chyba nie wie jaka jest opłata adopcyjna, zresztą jej nie ma wątku dlatego też napisałam żeby ktoś z koordynujących wolontariat wkleił psa i coś napisała o zasadach adopcji naszych wolontariackich psów (bo o to jest prośba - gdybym to ja wiedział sama bym psa wkleiła).[/QUOTE]

Oki, zrobię to.

Posted

[quote name='xszilax']Amber też już nie ma poszła w sobotę do domu i znowu madzia jest bez psa[/QUOTE]

Bardzo mnie cieszy zostawanie bez psa :) Super że Amber ma już domek, bo bidulka była bardzo zestresowana... Czy w schronisku są jeszcze jakieś jamniki? :D

Posted

[quote name='Rybka_39']A może Ludwik dla Madzi?
Taki co był na 1 spacerku organizacyjnym co były psy z 1 boksu i on, duży, czarno siwy, kudłąty był z zapką, Kasią?[/QUOTE]

Nie kojarze Ludwika :) ale chętnie poznam :P A jaki ma numer, zobacze go sobie na stronie schroniska.

Posted

Amber ze stronki zdjęta :).

Czy ktoś mógłby napisać co ustaliliście w sobotę? Myślę, że wszystkie informacje organizacyjne dot., wolontariatu powinny się pojawić w pierwszym poście tego wątku. Raz, że wątek wolontariatu dotyczy, dwa że np. na stronie schroniska jest odsyłacz do wątku dla osób zainteresowanych "pracą" z psami.

Kuba123, na jaki mail mogą pisać osoby zainteresowane wolontariatem w schronie? Bo numer telefonu, jak rozumiem, podać Twój.

Posted

[quote name='maciaszek']No właśnie...
Jeśli Ludwik, by z Wami pracował, to proszę o lepsze fotki... Bo tu z lekka mordę mu uciachało ;).[/QUOTE]

Jak się kliknie na zdjęcie aby powiększyc to mordka jest cała, ale lepsze zdjęcia na pewno się przydadzą, psiak ma potencjał :)

Posted

Wiem, wiem, że jak się kliknie to mordka jest cała :). W końcu prowadzę tą stronę, więc głupio byłoby takich rzeczy nie wiedzieć :evil_lol:. Ale przydałyby się lepsze foty.
A psiak jest przecudny, aż dziwię się, że nikt go jeszcze nie zaadoptował.

Posted

To ja też widziałam jak szedł Amber do domku, mówiłam Ani, że to chyba on :D taka Pani starsza go wzięła, chyba syn ją przywiózł. A ona już pieska na kolanka w aucie wzięła :D

Ściągam go w takim razie. Wstawić już Ludwika dla mahtalie-zuzia?

maciaszku, co do ustaleń w sobotę:

- podpisaliśmy regulamin, który tu przedstawiła kilka stron wcześniej szkoleniowiec
- omówiliśmy go wcześniej,
- ustaliliśmy ostatecznie dwie godziny dla grup szkoleniowych, 10.15-10.30 i 11.15-11.30
- do grup trzeba zapisywać się do czwartku, informację należy podać P. Ani + jakiego psa się będzie miało
- sprawami wolontariatu zajmuje się kuba123, dodałam tel na 1 stronie, maila nie znam.

Posted

[quote name='kuba123']nie mam potwierdzenia przyłączenia do grupy[/QUOTE]

Już jesteś przyłączona, możesz bez problemu wchodzić, masz też czynności zarządcze, możesz dodawać albo usuwać członków

Dopiero teraz weszłam na komputer

Olu czy odpowiada Ci czwartek na wizytę poadopcyjną u Korneli? Wzięłam tabletki nasenne i we wtorek boję się prowadzić samochód, a w środę tylko ja popołudniu wychodzę z Roksia (jest sama od 7:00 do 17:30) , mogę dopiero w czwartek albo w piątek, może wreszcie wtedy będę wyspana, bo mam duże z tym problemy czasami...

W sobotę wezmę aparat (spróbuję pomyśleć nad gadżetami, żeby zdjęcia były ciekawsze) i mam nadzieję, że uda mi się przyswoić następny kawałek wiedzy o robieniu zdjęć. Poproszę xilask żeby dopiero po zrobieniu zdjęć wszystkim psiakom mogła zabrać mojego pieska na ćwiczenia...

Posted

[quote name='soboz4']Już jesteś przyłączona, możesz bez problemu wchodzić, masz też czynności zarządcze, możesz dodawać albo usuwać członków

Dopiero teraz weszłam na komputer

Olu czy odpowiada Ci czwartek na wizytę poadopcyjną u Korneli? Wzięłam tabletki nasenne i we wtorek boję się prowadzić samochód, a w środę tylko ja popołudniu wychodzę z Roksia (jest sama od 7:00 do 17:30) , mogę dopiero w czwartek albo w piątek, może wreszcie wtedy będę wyspana, bo mam duże z tym problemy czasami...

W sobotę wezmę aparat (spróbuję pomyśleć nad gadżetami, żeby zdjęcia były ciekawsze) i mam nadzieję, że uda mi się przyswoić następny kawałek wiedzy o robieniu zdjęć. Poproszę xilask żeby dopiero po zrobieniu zdjęć wszystkim psiakom mogła zabrać mojego pieska na ćwiczenia...

soboz4, mi chyba będzie bardziej piątek pasował. Nie wiem czy w środę nie będę miała do pracy na nockę. Dam Ci jeszcze znać.

Czy ktoś jeszcze miał w sobotę jakiegoś "nowego" pieska na spacerku?

Posted

moje drogie panie już wiem że Ludwik odpada jak dobrze patrzyłyście to on jest z trzema innymi więc musiały by dojść cztery nowe psy a to nie możliwe odpadły cztery osoby więc najpierw psy które one miały muszą mieć nowych opiekunów . Soboz 4 tak będzie najlepiej najpierw zdjęcia potem pies żeby nie było już żadnych problemów. Laro mam prożbę napisz mi swój gmail bo nie mam a nie wiem czy dostajesz moje gg . No a teraz do pracy na zdjęcia z Maciaszkiem pa pa pa