Cajus JB Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Magdziak']Cajus wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!![/QUOTE] [quote name='Szarotka']Wszystkiego dobrego z okazji 18 tki :):)[/QUOTE] [quote name='Javena']Ja też przyłączam sie do zyczeń . WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ!!!!:multi::multi:[/QUOTE] Dziękuję bardzo za życzenia. Quote
Szarotka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Grunt to byc popularnym :):) a jak tam Ela ?? Quote
Cajus JB Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Normalnie łobuz z Niej [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/3702/eladom1.jpg[/IMG] [IMG]http://img685.imageshack.us/img685/3126/eladom2.jpg[/IMG] I trzecia, czwarta w nocy [IMG]http://img137.imageshack.us/img137/5554/eladomnoc1.jpg[/IMG] [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/3343/eladomnoc2.jpg[/IMG] Quote
lilk_a Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 super :):):) ...ale ona już duża jest :):) Quote
Cajus JB Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Szarotka']To ona jest taka rasa wysokolazaca :):)[/QUOTE] I to bardzo. Taka kocia. Potrafi wdrapać się po mnie jak stoję i wchodzi na głowę dokładnie jak kot. Oczywiście nie drapie się od ziemi tylko z np łózka, czy krzesła. Quote
Cajus JB Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='lilk_a']super :):):) ...ale ona już duża jest :):)[/QUOTE] Też mam wrażenie, że urosła, bo nie przytyła. A ma wagę o pół kilograma większą. Quote
Cajus JB Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cwana jak nic. Zrobiłbym zdjęcie pokoju po Jej harcach, ale powiecie, że bałaganiarz jestem. A wygląda to tak. Dywan ściągnięty, chodniczki przeniesione, narzuty pościągane, Jej narzutki też w nieładzie. Czyli widok dla Was na pewno znajomy. Plus zabawy jabłkami i wczoraj wynosiła głośnik od komputera. Quote
lilk_a Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [QUOTE]wczoraj wynosiła głośnik od komputera[/QUOTE]może chciała posłuchać muzyki :):):):):) Quote
Cajus JB Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='lilk_a']może chciała posłuchać muzyki :):):):):)[/QUOTE] Nie mam pojęcia, ale czujna jest i reaguje na wszystkie dźwięki. Quote
Szarotka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A co robi z jablkami, chyba nie szarlotke :):) Quote
Cajus JB Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Szarotka']A co robi z jablkami, chyba nie szarlotke :):)[/QUOTE] Szarlotkę nie ale na pewno je zabiera i gryzie, czyli szatkuje. Tak podejrzewam bo zabieram jak tylko widzę, ale raz znalazłem obgryzione. Quote
Cajus JB Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Na to wygląda. I dywany i wszystko materiałowe. Quote
Javena Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cajus ,jest to trochę śmieszne dla tych co nie widza,ale Tobie współczuję. Mój szczenior robi dokładnie to samo.Tylko tyle dobrze ,że jestem w domu i moge w pore reagowac. Gorzej by było gdybym musiała zostawic i iśc do pracy. Tylko w ciagu godziny mojej nieobecności obgryzł kabel od komputera a córce kabel od ładowarki. No ,ale cóż ,to sa uroki wychowywania szczeniąt. Dzieci jak sa małe też robią czasem psikusy i nie jedno trzeba w życiu przejsć. Mysle,że w miarę jak bedzie starsza ,nabierze rozumu. Quote
Cajus JB Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Na pewno tak. Trochę to wszystko śmieszne dla kogoś kto tego nie przerabiał. Ela w czasie mojej nieobecności jest bardzo grzeczna od zabawy z opakowaniem. Ożywia się kiedy wracam i wtedy stara się zwrócić na siebie uwagę, więc reaguję bo jestem. Na te dywaniki Jej pozwalam. Natomiast przy pościeli jest moja reakcja i następuje spokój. Jak się znudzi to kładzie się przy nogach i śpi. Będzie z Niej wspaniała przyjaciółka. Zaczęliśmy trochę biegać i jest niesamowicie szybka, zwinna i zwrotna. Na pewno boi się psów szczekliwych w sensie obszczekujących swoje posesje. Unika przechodzenia blisko tych miejsc. W stosunku do innych nie ma problemu. W lecznicy grzeczna i spokojna. Quote
Javena Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 To nawet nie tak żle ,jakby sie mogło wydawac. Życze by stała sie naprawde kochającą przyjacióką i grzeczną.......... Quote
Cajus JB Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dziękuję za pozdrowienia. Co słychać to napiszę nad ranem. Ela prawie codziennie zaskakuje mnie swoimi możliwościami. Quote
Szarotka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ela napisz cos bo Jacek nie ma czasu:):) Quote
lilk_a Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Szarotka']Ela napisz cos bo Jacek nie ma czasu:):)[/QUOTE] popieram ...Elka siadaj do kompa i pisz :):):) Quote
Recommended Posts