asher Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Halo, halo. Są tu jakies foty? Nowe? Tego pięknego dużego błękitnego i tego małego rudego... też pięknego? :hmmmm: Quote
moon_light Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='panienkabubu']ja RAZ leżałam przez Bena Na kolanach RAZ więcej razy się nie powtórzyło :p[/quote] a co zrobiłaś, ze to się więcej nie powtorzylo? :cool3: [quote name='Vectra']hahahahaha , tak Moon nigdy więcej linek !!!! raz Lalusia zobaczyła kotka i chciała się z nim integrować .. lina zaczepiła mi się o kostkę ... prawie mu nogę urwało XX a goiło się z miesiąc łącznie ze stanem zapalnym - bo to była lina ze sznurka :placz: Może Lalka nie jest dogiem , nie waży 70 kg ,ale jak szarpnie można z kapci wyskoczyć :diabloti:[/quote] boze do dzisiaj mnie boli jak o tym pomysle :lol: [quote name='olcha']A co powiecie na połączenie rower - pies ok 40 kg ze smyczą przyłączoną do prawej rączki kierownicy - kot XXX I czy ja narzekam?[/quote] Kierownica z kota? piersze slysze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='drzalka']Hejo, czekam na zdiecia z kongiem :P, bo mam zamiar taki sam zakupic dla Leny , a jaki to rozmar, największy ?? A jesli juz o przeciaganiu Lena w tamtym miesiącu zobaczyla kota i pociągneła mnie a ja na kolana, na snieg, a co pod sniegiem ? Kamienie, cegła i żwir:angryy::-(, sine kolana mam jescze do tej pory.[/quote] Beda zdjecia z kongiem....jak tylko dostnie konga :lol:. dzisiaj moze hmm. Kong największy, ten nie model klasyczny tylko kwadratowy z dziurami. Snieg...az sie boje pomyslec co bedzie jak on spadnie. [quote name='eria']witam! przeglądałam se własnie galeryjkę :loveu: pies jest boski, ale zdjęć mało :mad: poza tym przeczytałam o babie z westem :shake::shake::shake: śmiać się czy płakać - nie wiadomo :roll: Pozdrawiamy i czekamy na fotki![/quote] dzisiaj to sie juz smieje z westa, ale chcialam babe rozszarpać. [quote name='aleb']Witam :) Robię rewizytę :lol: Piękna galeria, a w niej przepiękny Figaro :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] witam;) [quote name='asher']Halo, halo. Są tu jakies foty? Nowe? Tego pięknego dużego błękitnego i tego małego rudego... też pięknego? :hmmmm:[/quote] A sąąąąąąąąąą :) ciemno strasznie za oknem, i wszystko mi sie rozmazuje :shake:, ale są. [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/79/60206cc0b2e561d5.jpg[/IMG][/URL] słusznych rozmiarów patyk :lol: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/79/535d1187615a53af.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/79/0407a7b167206b6b.jpg[/IMG][/URL] Quote
moon_light Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/127/131d28cf51f747f0.jpg[/IMG][/URL] jaki pies taki patyk ;) Quote
Matusz Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [COLOR=Navy][B]no wielkość patyka odpowiednia :):loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
akard Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='moon_light']a co zrobiłaś, ze to się więcej nie powtorzylo? :cool3: boze do dzisiaj mnie boli jak o tym pomysle :lol: Kierownica z kota? piersze slysze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Beda zdjecia z kongiem....jak tylko dostnie konga :lol:. dzisiaj moze hmm. Kong największy, ten nie model klasyczny tylko kwadratowy z dziurami. Snieg...az sie boje pomyslec co bedzie jak on spadnie. dzisiaj to sie juz smieje z westa, ale chcialam babe rozszarpać. witam;) A sąąąąąąąąąą :) ciemno strasznie za oknem, i wszystko mi sie rozmazuje :shake:, ale są. [URL]http://images33.fotosik.pl/79/60206cc0b2e561d5.jpg[/URL] słusznych rozmiarów patyk :lol: [URL]http://images33.fotosik.pl/79/535d1187615a53af.jpg[/URL] [URL]http://images33.fotosik.pl/79/0407a7b167206b6b.jpg[/URL][/quote] Wieki mnie u Was nie było ...przepraszam Zdjęcia słodziunie :) Quote
goldenka245 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [url]http://images33.fotosik.pl/79/535d1187615a53af.jpg[/url] Współczuje temu doziowi na dole:diabloti::evil_lol::loveu: Quote
panienkabubu Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Moon!!! Ostatnio jak byłam w Warszawie i jechałam do Piratki (Z Bielan do Falenicy) i przejeżdżałam przez Wisłę to widziałam miejsce Waszych spotkań :cool3: A na Bena zastosowałam metodę posłuszeństwa :D dostał w łeb i nigdy więcej się to nie powtórzyło. Fakt, ciągnął, ale nie tak mocno. :) Quote
jonQuilla Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::multi::multi: widzę trzy psie olbrzymy po raz kolejny się zakochałam :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A najlepszym rozwiazaniem był dławik:) Quote
asher Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [URL]http://images33.fotosik.pl/79/60206cc0b2e561d5.jpg[/URL] Straszliwy słodziak!!!! :loveu::loveu::loveu: Kurde, no! Fajne te dogi! Naprawdę szkoda,że sie tak glucą... I, że nie są owczarkami, oczywista :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Quote
moon_light Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='goldenka245'][URL]http://images33.fotosik.pl/79/535d1187615a53af.jpg[/URL] Współczuje temu doziowi na dole:diabloti::evil_lol::loveu:[/quote] Ona tak lubi:evil_lol: Najczesciej figaro jest na dole :))) [quote name='panienkabubu']Moon!!! Ostatnio jak byłam w Warszawie i jechałam do Piratki (Z Bielan do Falenicy) i przejeżdżałam przez Wisłę to widziałam miejsce Waszych spotkań :cool3: A na Bena zastosowałam metodę posłuszeństwa :D dostał w łeb i nigdy więcej się to nie powtórzyło. Fakt, ciągnął, ale nie tak mocno. :)[/quote] O to tam się spotkamy następnym razem :evil_lol:, skoro już wiesz jak dojechać:eviltong: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam widzę trzy psie olbrzymy po raz kolejny się zakochałam :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] Ja się odkochałam jak mi dzisiaj obglucił notatki napisane piórem...wszystko się rozmyło:-( [quote name='panienkabubu']A najlepszym rozwiazaniem był dławik:)[/quote] Figaro umie ciągnąć na dławiku:P wcale to na niego nie działa;) [quote name='asher'][URL]http://images33.fotosik.pl/79/60206cc0b2e561d5.jpg[/URL] Straszliwy słodziak!!!! :loveu::loveu::loveu: Kurde, no! Fajne te dogi! Naprawdę szkoda,że sie tak glucą... I, że nie są owczarkami, oczywista :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)[/quote] No fifi to taki slodziak :loveu: przytulas i wogooole:loveu::loveu::loveu: Ze nie są owczarkami szkoda? Ach, zebys zobaczyła jak moj Figaro pięknie aportuje:eviltong: Niejeden owczar by pozazdrościł:cool1:;) Quote
asher Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='moon_light']Ze nie są owczarkami szkoda? Ach, zebys zobaczyła jak moj Figaro pięknie aportuje:eviltong: Niejeden owczar by pozazdrościł:cool1:;)[/quote] Taaaa :cool1: Pewnie mu się aport do fafli przykleja, ot i cała tajemnica :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
moon_light Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='asher']Taaaa :cool1: Pewnie mu się aport do fafli przykleja, ot i cała tajemnica :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote] Pff:eviltong: racja- przykleja się, dlatego używamy piłki z dłuuuuugim sznurkiem, żebym nie musiała zanurzać ręki w tych faflunach za każdym razem:lol: Quote
panienkabubu Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ciągnie na dławiku? Szarpnij raz a porządnie i więcej nie będziesz musiała się siłować :p u mnie podziałało :mdleje: Quote
moon_light Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='panienkabubu']Ciągnie na dławiku? Szarpnij raz a porządnie i więcej nie będziesz musiała się siłować :p u mnie podziałało :mdleje:[/quote] Ja nie mam serca tak szarpnąć, ja już wolę żeby on mnie targał na parcianej,niż zebym miala go dusic na dlawiku:eviltong: moze sie nauczy...kiedys:D moze zachowam do tego czasu komplet zębów. [quote name='Medorowa']Ale fajne zdjecia:):)[/quote] dzieki :lol: jutro nowe bedaaa Quote
olekg89 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Biedne wy słabe kobitki z tymi wieeelkimi psami. Jak moje mnie ciągną to się pytam"Czy mam wykur********** ,czy ja mam ci wyje...ć ?" i jest spokój ,a jak dalej ciągną to robią zwroty o 180stopni i już idą grzecznie. Quote
panienkabubu Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 E tam, ja też mówiłam, że nie mam serca, dopóki pies nie robił ze mna co chciał. Wiesz to molosy, w dodatku psy. Z sukami łatwiej, wierz mi, mam dwie. Nie mówię, żeby katować psa, lać, dusić. To nie o to chodzi, bo niektórym wtedy odwala i w obronie swojego ciałka mogą świrować ;) Ben tak miał na początku, jak miał jakieś pół roku. Jak go pociągnęłam, to potrafił skoczyć na mnie albo przewracać się i toczyć po ziemi. Gorzej niż dziećmi w super niani. Poszłam na szkolenie, które guzik dało, więc zabrałam się za to sama. Obecnie pies nie skoczył na mnie od 3 lat (Benowicz ma 4,5:lol:), nie ciągnie na smyczy, no chyba, że nie wychodzi na spacer dłużej niż 3 dni (zdarza się, że jest tylko puszczony po placu), to ma wigoru pełno i musi, ale po wybieganiu idzie spokojnie. Czasem startuje do innych psów (ciekawy świata), ale jak podciągnę lekko i powiem "noga", to idzie. Ja po tych moich 2 latach męki z charakterem mojego psa powiedziałam sobie, że nigdy więcej pies mną rządzić nie będzie. No i nie rządzi ;) To zbyt duży pies, żeby sobie pozwolić na coś takiego :) Quote
Rinuś Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [I][B]ooo cześć :cool3: chyba zacznę tutaj częściej wpadać bo takie liczne psy widzę :loveu:[/B][/I] Quote
Honey Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Witam :) Przyszlam poogladac fotki i strasznie rozbawil mnie tytul galerii [U]Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)[/U] :lol: UWAGA - z takim podejsciem mozna zle skonczyc, a ja jestem tego najlepszym przykladem ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam serdecznie i zycze zdrowych, rodzinnych, cudownych Swiat Bozego Narodzenia i wszystkiego naj.. naj.. naj... w Nowym Roku ! Quote
moon_light Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='olekg18']Biedne wy słabe kobitki z tymi wieeelkimi psami. Jak moje mnie ciągną to się pytam"Czy mam wykur********** ,czy ja mam ci wyje...ć ?" i jest spokój ,a jak dalej ciągną to robią zwroty o 180stopni i już idą grzecznie.[/quote] Z molosem na siłę nie mozna. Pewnego dnia staje się silniejszy od Ciebie(chyba ze jestes pudzianem), a wtedy może Cię zgładzić jednym ruchem :). Po dobroci trzeba :). Ja zawarłam z fifim układ- on sie słucha- ja mu daje smaczne ciacha;). Nie moge od niego wymagac bezwzglednego posłuszeństwa, to jeszcze psie dziecko przecież...:roll: [quote name='panienkabubu'] Ja po tych moich 2 latach męki z charakterem mojego psa powiedziałam sobie, że nigdy więcej pies mną rządzić nie będzie. No i nie rządzi ;) To zbyt duży pies, żeby sobie pozwolić na coś takiego :)[/quote] nas sobie cezar ustawił, na szczescie udalo mi sie spacyfikować malego terroryste:lol:. I na szczescie najpierw nauczylam sie obslugi psa na XS, ...bo gdyby dog był pierwszy:roll:, marnie by ze mną było:cool3: [quote name='goldenka245']Cześć!:cool3:[/quote] [quote name='drzalka']Czesc wam [/quote] czesc !! [quote name='Rinuś'][I][B]ooo cześć chyba zacznę tutaj częściej wpadać bo takie liczne psy widzę :loveu:[/B][/I][/quote] no, całe 2 psy :) [quote name='panienkabubu'] Czyli Kasia, Ben, Halszka no i Frania :) Świętowanie niebawem czas zacząć :loveu::loveu: Co dostaniecie pod choinkę?:cool3: Znaczy Figaro i Cezar mam na myśli :evil_lol:[/quote] NIC ! rózgę ! bo niegrzeczni byli:eviltong: A tak na serio, dla fiflaka jedzie juz do nas kubrak moro, piłka z lanej gumy czeka, i musze dokupic pilkę ze sznurkiem. A cezar ma piłkę dla kotów i ciacha(które juz napoczeli z fifim;)). zrobie foto jak skompletuje zestaw prezentowy;). [quote name='Honey']Witam :) Przyszlam poogladac fotki i strasznie rozbawil mnie tytul galerii [U]Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)[/U] UWAGA - z takim podejsciem mozna zle skonczyc, a ja jestem tego najlepszym przykladem ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam serdecznie i zycze zdrowych, rodzinnych, cudownych Swiat Bozego Narodzenia i wszystkiego naj.. naj.. naj... w Nowym Roku ![/quote] Ja bym bardzo chciała skończyć tak jak TY ! :evil_lol::lol: serio ! Uwielbiam ogladać Twoją galerie, piekne miejsce, psiaki....tak sielankowo u was:lol::loveu: dziekuje za zyczenia, i rowniez zycze wesolych swiat....moze psiaki w tym roku przemówią? ;) Quote
moon_light Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='olekg18']Biedne wy słabe kobitki z tymi wieeelkimi psami. Jak moje mnie ciągną to się pytam"Czy mam wykur********** ,czy ja mam ci wyje...ć ?" i jest spokój ,a jak dalej ciągną to robią zwroty o 180stopni i już idą grzecznie.[/quote] Ciekawe czy tak łatwo było by Ci obrócic o 180 stopni doga, albo bernardyna :evil_lol:. Kłopoty z tym ma nawet dorosly silny facet hmm... Ja wyznaje zasade, że z molosami siłą działać nie można, bo pewnego dnia stają się silniejsze od człowieka :evil_lol:. Z Figaro zawarliśmy układ- on mnie słucha- ja mu daje ciastka :evil_lol:...skutkuje :) . A drobne wybryki muszę mu wybaczać, to przecież jeszcze dzieciak, uczy się świata. [quote name='panienkabubu'] Ja po tych moich 2 latach męki z charakterem mojego psa powiedziałam sobie, że nigdy więcej pies mną rządzić nie będzie. No i nie rządzi ;) To zbyt duży pies, żeby sobie pozwolić na coś takiego :)[/quote] Może to bedzie smieszne, ale mną rządził cezar. Terroryzował całą rodzine :). ale na szczescie w pore sie obudzilam:lol: [quote name='goldenka245']Cześć![/quote] [quote name='drzalka']Czesc wam [/quote] czeeeść! [quote name='Rinuś'][I][B]ooo cześć chyba zacznę tutaj częściej wpadać bo takie liczne psy widzę [/B][/I][/quote] Tak, całe 2 psy :) [quote name='panienkabubu'] Czyli Kasia, Ben, Halszka no i Frania Świętowanie niebawem czas zacząć Co dostaniecie pod choinkę?:cool3: Znaczy Figaro i Cezar mam na myśli :evil_lol:[/quote] Jaka tlitna kartka, ze slicznymi bernami....frania to na gwiazdę rośnie :loveu::loveu: Cezar i Figaro ? pfff -nic nie dostaną , niegrzeczni byli !! :diabloti: A na poważnie, dla Figaro właśnie listonosz niesie kubrak moro:loveu:, w domu czeka duża gumowa piłka lana z gumy, i chce dokupic jeszcze taką ze sznurkiem, a cezar ma psie ciacha(ktore juz napoczeli z fifim:evil_lol:) i piłkę dla kotów;) jak juz skompletuje, to wkleje zdjecie prezentów:cool3: [quote name='Honey']Witam :) Przyszlam poogladac fotki i strasznie rozbawil mnie tytul galerii [U]Od jednego psa-lepsze są tylko 2 psy! :)[/U] :lol: UWAGA - z takim podejsciem mozna zle skonczyc, a ja jestem tego najlepszym przykladem ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam serdecznie i zycze zdrowych, rodzinnych, cudownych Swiat Bozego Narodzenia i wszystkiego naj.. naj.. naj... w Nowym Roku ![/quote] Oj, ja bym bardzo chciała skończyć tak jak ty :lol: Piekna okolica, stadko, taka sielanka u was w galerii, uwielbiam tam zaglądać......:loveu: Dziekuję, i również życzę wesolych swiat!! [IMG]http://animations.fg-a.com/candle21a.gif[/IMG] może nasze psy przemówią ? hihi, ciekawe co by nam powiedziały:razz: Quote
Recommended Posts