Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noooo ...
Gaja ma fajnych kolegów :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Hehe .. Tylko szkoda, że koledzy tacy nienormalni :evil_lol: :evil_lol: Mam na myśli wiecznie śliniącego się Bena i Majora, któremu wiecznie mało ..seksu :eviltong: no, ale to taki wiek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Madzia, tak apropo, bo podejrzewam, że dzis sie nie spotkamy ;)
Własnie zajmuję się Twoją Gajką, jest taaaaaaka spokojniutka :) spi caly czas, ale zebym diabelka nie zachwalila :diabloti: hyhy ...

A wiecie, ze u nas leje?
Jest czerwiec prawie.. a tu jesien :( dzis bylo 10 stopni......

Posted

Pozdrowionka z Warszawy :p
własnie spadł grad, hehehe .. a jeszcze przed chwilą świeciło słonko, aj aj :mad: ta pogoda to czasem mnie do nerwicy doprowadzi :-o

Madzia zerknij tam czasem czy mój Ben jeszcze żyje :evil_lol: :evil_lol:
i wymiziaj Gajke ode mnie :)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']musicie mi wybaczyc ale ostatnio znowu mam gorace dni :chlup:
z dzisiaj ze spacerka, jutro wrzuce reszte co mi kasia wyslała i juz powinnam pstrykac moim aparatem spowrotem :p

i buzi buzi :evil_lol:

i cd. zabaw :lol:

hahahhahaha ni nie moge biedna Gajka mało widzi bo jej sie fryz rozpuscil ;)

Majorka the best zabardzo nie wie jak sie wkrecic w temat hahhahaha

Posted

czesc i czołem wszystkim :buzi:

dawno mnie nie było, ostatanio chyba za duzo na głowie mam, w pracy mialam troche spięć, musze sie zapisac na kurs,jechać na uczelnie i zorientować sie co i jak i znowu jestem chora, tak ze nos mam jak kalafior spuchnięty, a jeszcze gajka mam na głowie ze sterylką, bo dzisiaj juz chociaz szczepienie sobie odbębniłysmy, w poniedziałek prawdopodobnie bede jechac do wrocławia ze ewą (fifek_miski) bo jej psiaczek ma nowotwór i ewa staje na głowie o kolejne dni zycia dla swojego cacka:-(

pogoda tez nie dopisuje wogóle:oops:
wrzuce pare zdjątek i ide do łózeczka sie wygrzewać, zeby jutro wyskoczyc na polanke z kundlem i pocykac pare fot

panienka z okienka, czyli trzeba byc na bierząco co sie w okolicy dzieje :lol:

a to juz w trawce :p

trawozerca, taki ekonomiczny pies mi sie trafił :eviltong:

czasem pies przysypia :eviltong:

i mordeczka moja :loveu:

Posted

czesc Magda :)

co to za nieszczescia masowo na Ciebie spadaja? :shake: biedna jestes :glaszcze: dobrze ze masz Gajcie... zawsze mozesz sie do niej przytulc na pocieszenie :)

[quote name='madzia18sosnowiec']

moje cudo malenkie :loveu::loveu::loveu: piekna jest, wiesz? :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']smacznego Gajeczko ;)

no własnie ala wiesz, mamy problemy z koopkami :lol:

[quote name='Teklunia']moje cudo malenkie :loveu::loveu::loveu: piekna jest, wiesz? :cool3:

ehhh ale ogonek ma ze szczura :eviltong: a jak tak bardzo ją kochasz to zapraszam kochana, zapraszam :lol: :lol: :lol:

[quote name='dbsst']zdrowiej napuchnięty kalafiorze :cool1: :lol:

no kalafior jak kalafior, dwa dni temu wyglądałam jak burak :lol: napuchniety w dodatku :eviltong:

i jeszcze jedno

Posted

dbsst napisał(a):
hahhahha a masz moze jakies napuchniete buraczane foto :razz:

hhahahah na szzxescie nie mam, ale jak mnie klienci w pracy widzieli, to se ładnie musieli pomyslec ze jakas walnieta albo co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hhahahah na szzxescie nie mam, ale jak mnie klienci w pracy widzieli, to se ładnie musieli pomyslec ze jakas walnieta albo co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahahhahahahahha

szkoda że nie masz foty oj szkoda

Posted

[quote name='dbsst']hahahhahahahahha

szkoda że nie masz foty oj szkoda

ty sie ciesz ze nie mam takiej foty, bo bys juz do mnie przyłazic nie chciala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jeszcze jeden gajek z jezorkiem do cycka i lece pod kołderke grzac sie dalej:-(

pamiętajcie ze was kocham :eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']ty sie ciesz ze nie mam takiej foty, bo bys juz do mnie przyłazic nie chciala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jeszcze jeden gajek z jezorkiem do cycka i lece pod kołderke grzac sie dalej:-(

pamiętajcie ze was kocham :eviltong:

aaaaaaaaa jakie słodkie

daj buziaka

Posted

cześć Madziu !:multi:

Przeczytałam o Twoich problemach , wiesz czasem tak jest , że wszystko się wali...ale mam nadzieje , i życzę z całego serca ,że kłopoty szybko miną.
i dużo zdrówka Madziu !:calus:

a ślicznej Gajeczce przesyłamy buziaka :buzi:

Posted

[quote name='dbsst']
daj buziaka

mniamusnieeee, stara jak cie cmokne moim kalafiorkiem to padniesz :lol:

[quote name='Alka']Przeczytałam o Twoich problemach , wiesz czasem tak jest , że wszystko się wali...ale mam nadzieje , i życzę z całego serca ,że kłopoty szybko miną.
i dużo zdrówka Madziu !:calus:

kłopotów jako tako nie mam, tylko za duzo na głowie i nie wiem gdzie rece wsadzic, jeszcze zdrówko nie dopisuje,mam nadzieje ze 2 dni i znow stane na nogi ;) a jak córcia za granicą?

[quote name='vectra']kiedy będziesz w wawie??:cool3: :cool3:

oj ewus nie wiem kiedy bede, chciałabym jak najszybciej, moze nasteonym razem po prostu zostane na 1 dzien w wawce zeby sie z wami wszystkim pospotykac :drinking:

[quote name='malawaszka']Madziu zdrowiej szybciutko :multi:

kochana ty moja moniczko ja cie wkoncu musze zwerbowac do nas na polanke, kaganiec juz prawie mam wiec bez obaw :eviltong: