Patka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ale impreza sie zapowida do wyboru do koloru i rozmiaru ;) Quote
Kati Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Swietne fotki, Gaja ma fajne towarzystwo - i małe, i duże :) Quote
panienkabubu Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Noooo ... Gaja ma fajnych kolegów :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hehe .. Tylko szkoda, że koledzy tacy nienormalni :evil_lol: :evil_lol: Mam na myśli wiecznie śliniącego się Bena i Majora, któremu wiecznie mało ..seksu :eviltong: no, ale to taki wiek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Madzia, tak apropo, bo podejrzewam, że dzis sie nie spotkamy ;) Własnie zajmuję się Twoją Gajką, jest taaaaaaka spokojniutka :) spi caly czas, ale zebym diabelka nie zachwalila :diabloti: hyhy ... A wiecie, ze u nas leje? Jest czerwiec prawie.. a tu jesien :( dzis bylo 10 stopni...... Quote
Gosiek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 hahahahahaha no niezłe ujecie Madziu - wyciągam Cie z 5 stronki :crazyeye: Quote
panienkabubu Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Pozdrowionka z Warszawy :p własnie spadł grad, hehehe .. a jeszcze przed chwilą świeciło słonko, aj aj :mad: ta pogoda to czasem mnie do nerwicy doprowadzi :-o Madzia zerknij tam czasem czy mój Ben jeszcze żyje :evil_lol: :evil_lol: i wymiziaj Gajke ode mnie :) Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']musicie mi wybaczyc ale ostatnio znowu mam gorace dni :chlup: z dzisiaj ze spacerka, jutro wrzuce reszte co mi kasia wyslała i juz powinnam pstrykac moim aparatem spowrotem :p i buzi buzi :evil_lol: i cd. zabaw :lol: hahahhahaha ni nie moge biedna Gajka mało widzi bo jej sie fryz rozpuscil ;) Majorka the best zabardzo nie wie jak sie wkrecic w temat hahhahaha Quote
madzia20sosnowiec Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 czesc i czołem wszystkim :buzi: dawno mnie nie było, ostatanio chyba za duzo na głowie mam, w pracy mialam troche spięć, musze sie zapisac na kurs,jechać na uczelnie i zorientować sie co i jak i znowu jestem chora, tak ze nos mam jak kalafior spuchnięty, a jeszcze gajka mam na głowie ze sterylką, bo dzisiaj juz chociaz szczepienie sobie odbębniłysmy, w poniedziałek prawdopodobnie bede jechac do wrocławia ze ewą (fifek_miski) bo jej psiaczek ma nowotwór i ewa staje na głowie o kolejne dni zycia dla swojego cacka:-( pogoda tez nie dopisuje wogóle:oops: wrzuce pare zdjątek i ide do łózeczka sie wygrzewać, zeby jutro wyskoczyc na polanke z kundlem i pocykac pare fot panienka z okienka, czyli trzeba byc na bierząco co sie w okolicy dzieje :lol: a to juz w trawce :p trawozerca, taki ekonomiczny pies mi sie trafił :eviltong: czasem pies przysypia :eviltong: i mordeczka moja :loveu: Quote
Teklunia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 czesc Magda :) co to za nieszczescia masowo na Ciebie spadaja? :shake: biedna jestes :glaszcze: dobrze ze masz Gajcie... zawsze mozesz sie do niej przytulc na pocieszenie :) [quote name='madzia18sosnowiec'] moje cudo malenkie :loveu::loveu::loveu: piekna jest, wiesz? :cool3: Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 jejcia jakie extra zdjecie zdrowiej napuchnięty kalafiorze :cool1: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']smacznego Gajeczko ;) no własnie ala wiesz, mamy problemy z koopkami :lol: [quote name='Teklunia']moje cudo malenkie :loveu::loveu::loveu: piekna jest, wiesz? :cool3: ehhh ale ogonek ma ze szczura :eviltong: a jak tak bardzo ją kochasz to zapraszam kochana, zapraszam :lol: :lol: :lol: [quote name='dbsst']zdrowiej napuchnięty kalafiorze :cool1: :lol: no kalafior jak kalafior, dwa dni temu wyglądałam jak burak :lol: napuchniety w dodatku :eviltong: i jeszcze jedno Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 hahhahha a masz moze jakies napuchniete buraczane foto :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 dbsst napisał(a):hahhahha a masz moze jakies napuchniete buraczane foto :razz: hhahahah na szzxescie nie mam, ale jak mnie klienci w pracy widzieli, to se ładnie musieli pomyslec ze jakas walnieta albo co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hhahahah na szzxescie nie mam, ale jak mnie klienci w pracy widzieli, to se ładnie musieli pomyslec ze jakas walnieta albo co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahhahahahahha szkoda że nie masz foty oj szkoda Quote
madzia20sosnowiec Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='dbsst']hahahhahahahahha szkoda że nie masz foty oj szkoda ty sie ciesz ze nie mam takiej foty, bo bys juz do mnie przyłazic nie chciala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze jeden gajek z jezorkiem do cycka i lece pod kołderke grzac sie dalej:-( pamiętajcie ze was kocham :eviltong: Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ty sie ciesz ze nie mam takiej foty, bo bys juz do mnie przyłazic nie chciala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze jeden gajek z jezorkiem do cycka i lece pod kołderke grzac sie dalej:-( pamiętajcie ze was kocham :eviltong: aaaaaaaaa jakie słodkie daj buziaka Quote
Alka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 cześć Madziu !:multi: Przeczytałam o Twoich problemach , wiesz czasem tak jest , że wszystko się wali...ale mam nadzieje , i życzę z całego serca ,że kłopoty szybko miną. i dużo zdrówka Madziu !:calus: a ślicznej Gajeczce przesyłamy buziaka :buzi: Quote
Vectra Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 cześć Madzia :lol: :lol: mój net nie nadąża za dgm :angryy: :angryy: życze dużo zdrówka kiedy będziesz w wawie??:cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='dbsst'] daj buziaka mniamusnieeee, stara jak cie cmokne moim kalafiorkiem to padniesz :lol: [quote name='Alka']Przeczytałam o Twoich problemach , wiesz czasem tak jest , że wszystko się wali...ale mam nadzieje , i życzę z całego serca ,że kłopoty szybko miną. i dużo zdrówka Madziu !:calus: kłopotów jako tako nie mam, tylko za duzo na głowie i nie wiem gdzie rece wsadzic, jeszcze zdrówko nie dopisuje,mam nadzieje ze 2 dni i znow stane na nogi ;) a jak córcia za granicą? [quote name='vectra']kiedy będziesz w wawie??:cool3: :cool3: oj ewus nie wiem kiedy bede, chciałabym jak najszybciej, moze nasteonym razem po prostu zostane na 1 dzien w wawce zeby sie z wami wszystkim pospotykac :drinking: [quote name='malawaszka']Madziu zdrowiej szybciutko :multi: kochana ty moja moniczko ja cie wkoncu musze zwerbowac do nas na polanke, kaganiec juz prawie mam wiec bez obaw :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']kaganiec juz prawie mam wiec bez obaw :eviltong: robi wielką różnicę :razz: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 :lol: :lol: :lol: Ona tu wygląda jak te żubry z rekalmy piwa bezalkoholowego ;) Quote
Vectra Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='olcha'] :lol: :lol: :lol: Ona tu wygląda jak te żubry z rekalmy piwa bezalkoholowego ;) hahahahahahahaha Quote
g_o_n_i_a Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Hej Madziu! Jak zawsze śliczna Gajeczka :loveu: Wracaj szybciutko do zdrowia :calus: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Cześć choróbko .......ty chyba musiałas gdzieś być z moim TZtem i Kubą bo oni obaj zas....ni :evil_lol: Quote
Recommended Posts