Gosiek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc wszystkim ja własnie uciekam na mature z polskiego, to bedzie najgorsze 15 minut mojego zycia :oops: trzymajcie kciuki :kciuki: sylwia ciesze sie ze zdjecie sie podoba daga oskarkowa dzieki za wsparcie nie miałam jak odp. na gg cos mi sie znowu zrąbało :angryy: Madziu - oczywiscie ze trzymamy kciuki - zawsze trzymamy - mocno :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc wszystkim ja własnie uciekam na mature z polskiego, to bedzie najgorsze 15 minut mojego zycia :oops: trzymajcie kciuki :kciuki: sylwia ciesze sie ze zdjecie sie podoba daga oskarkowa dzieki za wsparcie nie miałam jak odp. na gg cos mi sie znowu zrąbało :angryy:;)trzymam kciuki :laola::laola: :BIG::tort::cunao::knajpa::knajpa::knajpa: sto lat Gajeczko Quote
Cola Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kochana ja pisząc debe miałam na mysli głownie ciebie:eviltong: i debe :eviltong: a ogonek dobrze ze uciety bo wygląda jak u szczura :angryy: :mad: no to masz szczęście...wybrnełaś :lol: ...ten ucięty ogonek psuje kompozycję...czegoś brakuje...tego szczurka można by było w PS przerobić na wiewiórczą kitę :evil_lol: :evil_lol: Trzymamy kciuki za polski :kciuki: :kciuki: Gaja STO LAT, STO LAT :tort: :new-bday: :BIG: :laola: :drink1: :drink1: :knajpa: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Madziu kciuki :kciuki: :kciuki: trzymamy baaardzo mocne, mnie te "15 minut" czeka dopiero w czwartek, Ty juz bedziesz w pełni wyluzowana, a ja jeszcze w stresie :eviltong: :laola: No i STO LAT dla GAJUSI :new-bday::knajpa::knajpa::knajpa: :laola: Quote
Mi. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 sto lat :smilecol: :smilecol: :bigcool: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: :bday: :bday: :bday: :laola: :laola: :pepsi: :pepsi: :pepsi: :drinking: :drinking: :beerchug: :drink1: :chlup: :cunao: :knajpa: :popcorn: :drinka: Quote
Teklunia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Gajeczko kochana, juz roczek jestes baaardzo szczesliwym psem :multi::multi::multi: Sto lat:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Magda, trzymam :kciuki: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 dziewczyny kocham was, trzymac i nie puszczac, ufff ale stresiooorr :oops: uciekam uciekam,niech mnie zgnoją i po sprawie :eviltong: Quote
Mi. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 madziu, kciuki tzrymamy i nie puszczamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: będzie dobrze!:sweetCyb: Quote
Vectra Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Madzu to trzymam mocno,mocno kciukasy :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Madzia - nie daj im sie :mad: :kciuki: Gajusia STO LAT :laola: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 jest jest jest zdałaaaaam!:eviltong: słuchajcie miałam taką hetere w komsji (jak sie pisze hetera?:eviltong: ) ze szkoda gadac u nas poł szkoły jedza udupiła a jak usłyszała ze mam temat o narkomani to jej sie wogóle odechciało czegokolwiek, pinda jest do tego stopnia niewychowana ze bez ogródek sobie u nas ziewała gadała i zarła i badz tu człowieku mądry i zwróc jej uwage to cie uwali jak nic :oops: ale jakos poszło, własnie skonczyłam swietowac, jak kasia tylko bedzie w stanie, to wrzuci wam zdjecia :razz: a tymczasem d*o*b*r*a*n*o*c Quote
PIKA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): (jak sie pisze hetera?:eviltong: ) podobno zdalas mature z polskiego :evil_lol: Gratuluje :multi: a jutro idź i wygarnij heterze co o niej myslisz :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [SIZE="5"]Madzia to wielkie , wielkie , wielkie GRATULACJE jednak opłacało się trzymać kciuki przez te pare dni :eviltong: :eviltong: chyba od piątku ?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Ja wlasnie podlaczam aparat do komputera ... zaraz beda zdjecia :razz: :razz: Madzia, ile wypiliscie w koncu? :razz: Quote
panienkabubu Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 nom to prosze panstwa oto coco coco grubas Quote
madzia20sosnowiec Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 panienkabubu napisał(a):coco grubas o o o o wypraszam sobie!!ona jest po prostu dobrze zbudowana :eviltong: zaraz lece z kasia na dwór to moze nam z łaski pstryknie jakies zdjecia bo ja znowu nie mam czym :angryy: Quote
panienkabubu Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Mialysmy fajnego kucharza wczoraj :razz: :razz: A to to, co pichcił :razz: oczywiscie było czym zapijać :razz: ale w dziwnych ilosciach polewano :eviltong: no i oczywiscie niektorym wlaczyl sie humorek :eviltong: niektorzy juz tak wygladali, ze lepiej bedzie dla was, ze sie zakryli poduszka :evil_lol: No i żarełko :evil_lol: tym razem robione przez Madzie;) Quote
panienkabubu Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']o o o o wypraszam sobie!!ona jest po prostu dobrze zbudowana :eviltong: zaraz lece z kasia na dwór to moze nam z łaski pstryknie jakies zdjecia bo ja znowu nie mam czym :angryy: :obrazic: wcale nie z łaski, tylko z MIŁĄ CHĘCIĄ! :obrazic: Quote
panienkabubu Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 No i Gajuszkę trzeba było wyściskać z okazji urodzinek :loveu: I Pańcia też ją wygilała ;) No i Gajcia :loveu: I Gajcia z Pańcią :) Quote
Gosiek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Gajcia, kochanie, dlaczego mnei zwaliłaś z fotela... pusć pania z powrotem :modla: ;):lol::lol::lol::lol: no ładnie poimprezowałyscie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='panienkabubu'] ale ladne zdjecie :) dwie szczesliwe ladne mordki :lol: a w ogole to jestem pod wrazeniem imprezki urodzinowej! toz to bylo prawdziwe przyjecie!!! Quote
anetta Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 MAdzia, gratki!!!!!!!! :bigcool: :laola::bigok: A dla Gajeczki duzo glaskow i buziaczkow :angel::angel: Ale imprezka :cool3: Quote
Nugatowa Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='panienkabubu']No i Gajuszkę trzeba było wyściskać z okazji urodzinek :loveu: I Pańcia też ją wygilała ;) No i Gajcia :loveu: I Gajcia z Pańcią :) No prosze ale panienki sie rozbawiły :lol: :cool3: WQiwat gajeczka !!:loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts