Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc wszystkim ja własnie uciekam na mature z polskiego, to bedzie najgorsze 15 minut mojego zycia :oops: trzymajcie kciuki :kciuki:
sylwia ciesze sie ze zdjecie sie podoba
daga oskarkowa dzieki za wsparcie nie miałam jak odp. na gg cos mi sie znowu zrąbało :angryy:
Madziu - oczywiscie ze trzymamy kciuki - zawsze trzymamy - mocno :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc wszystkim ja własnie uciekam na mature z polskiego, to bedzie najgorsze 15 minut mojego zycia :oops: trzymajcie kciuki :kciuki:
sylwia ciesze sie ze zdjecie sie podoba
daga oskarkowa dzieki za wsparcie nie miałam jak odp. na gg cos mi sie znowu zrąbało :angryy:;)trzymam kciuki

:laola::laola:
:BIG::tort::cunao::knajpa::knajpa::knajpa:
sto lat Gajeczko

Posted

kochana ja pisząc debe miałam na mysli głownie ciebie:eviltong: i debe :eviltong:

a ogonek dobrze ze uciety bo wygląda jak u szczura :angryy:

:mad: no to masz szczęście...wybrnełaś :lol:

...ten ucięty ogonek psuje kompozycję...czegoś brakuje...tego szczurka można by było w PS przerobić na wiewiórczą kitę :evil_lol: :evil_lol:

Trzymamy kciuki za polski :kciuki: :kciuki:

Gaja STO LAT, STO LAT :tort: :new-bday: :BIG: :laola: :drink1: :drink1: :knajpa:

Posted

Madziu kciuki :kciuki: :kciuki: trzymamy baaardzo mocne, mnie te "15 minut" czeka dopiero w czwartek, Ty juz bedziesz w pełni wyluzowana, a ja jeszcze w stresie :eviltong:

:laola:

No i STO LAT dla GAJUSI :new-bday::knajpa::knajpa::knajpa:

:laola:

Posted

sto lat :smilecol: :smilecol: :bigcool: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: :bday: :bday: :bday: :laola: :laola: :pepsi: :pepsi: :pepsi: :drinking: :drinking: :beerchug: :drink1: :chlup: :cunao: :knajpa: :popcorn: :drinka:

Posted

madziu, kciuki tzrymamy i nie puszczamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: będzie dobrze!:sweetCyb:

Posted

jest jest jest zdałaaaaam!:eviltong:

słuchajcie miałam taką hetere w komsji (jak sie pisze hetera?:eviltong: ) ze szkoda gadac u nas poł szkoły jedza udupiła a jak usłyszała ze mam temat o narkomani to jej sie wogóle odechciało czegokolwiek, pinda jest do tego stopnia niewychowana ze bez ogródek sobie u nas ziewała gadała i zarła i badz tu człowieku mądry i zwróc jej uwage to cie uwali jak nic :oops:

ale jakos poszło, własnie skonczyłam swietowac, jak kasia tylko bedzie w stanie, to wrzuci wam zdjecia :razz:

a tymczasem d*o*b*r*a*n*o*c

Posted

(jak sie pisze hetera?:eviltong: )

podobno zdalas mature z polskiego :evil_lol:

Gratuluje :multi:

a jutro idź i wygarnij heterze co o niej myslisz :evil_lol:

Posted

[SIZE="5"]Madzia to wielkie , wielkie , wielkie GRATULACJE
jednak opłacało się trzymać kciuki przez te pare dni :eviltong: :eviltong: chyba od piątku ?? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mialysmy fajnego kucharza wczoraj :razz: :razz:

A to to, co pichcił :razz:

oczywiscie było czym zapijać :razz:

ale w dziwnych ilosciach polewano :eviltong:

no i oczywiscie niektorym wlaczyl sie humorek :eviltong:

niektorzy juz tak wygladali, ze lepiej bedzie dla was, ze sie zakryli poduszka :evil_lol:

No i żarełko :evil_lol: tym razem robione przez Madzie;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']o o o o wypraszam sobie!!ona jest po prostu dobrze zbudowana :eviltong:

zaraz lece z kasia na dwór to moze nam z łaski pstryknie jakies zdjecia bo ja znowu nie mam czym :angryy:

:obrazic:

wcale nie z łaski, tylko z MIŁĄ CHĘCIĄ! :obrazic:

Posted

[quote name='panienkabubu']
ale ladne zdjecie :)
dwie szczesliwe ladne mordki :lol:

a w ogole to jestem pod wrazeniem imprezki urodzinowej! toz to bylo prawdziwe przyjecie!!!

Posted

[quote name='panienkabubu']No i Gajuszkę trzeba było wyściskać z okazji urodzinek :loveu:

I Pańcia też ją wygilała ;)

No i Gajcia :loveu:

I Gajcia z Pańcią :)

No prosze ale panienki sie rozbawiły :lol: :cool3:

WQiwat gajeczka !!:loveu: :loveu: :multi: :multi: