Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :multi::multi::multi:Madziu , nareszcie się pokazałaś .........czas goi rany ,życie toczy się dalej ;)Głaski i całuski dla Gajki i Coco:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Vectra'] trzeba to opić :drink1: :drink1: :cunao: :laola: hahahahaha no tak tyle co z alkoholizmu wyszłam :p :p :p [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Madziu , nareszcie się pokazałaś .........czas goi rany ,życie toczy się dalej ;-)Głaski i całuski dla Gajki i Coco:loveu: masz racje ala, w ciągu mojej całej nieobecnosci po raz kolejny przekonałam w wieku 19 lat, jak bardzo ludzie potrafią być dwulicowi i zakłamani :oops: a cocnek i gajek wymiziane :cool3: Quote
Agga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 PIęknie wyglądacie razem na zdjęciu.Szkoda, że na zlot nie jedziesz:roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Agga'] PIęknie wyglądacie razem na zdjęciu.Szkoda, że na zlot nie jedziesz:roll: no własnie wszystkie plany sie normalnie...:oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)Madziu a gdzie na urlopik wyjeżdzasz :razz: własnie planów od groma a potem nigdy nic nie wychodzi, mam dwie opcje, albo teraz wyjazd 6sierpnia do mielna albo po 15sierpnia do ustki, można powiedzieć, że jutro sie wszystko okaze ;) a właaaasnie, nie macie moze poleconych, juz sprawdzonych kwater w mielnie?bo nie chce jechać w ciemno:oops: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 MADZIAAA :multi: :multi: :multi: witaj zdolniacho :loveu: ahhh faceci :mad: :mad: :mad: zawodny gatunek i to bardzo :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):MADZIAAA :multi: :multi: :multi: witaj zdolniacho :loveu: ahhh faceci :mad: :mad: :mad: zawodny gatunek i to bardzo :mad: uhahahaaaa waszeczkooooo ty mojaaaa:buzi: takie słodkosci na noc, no no no :eviltong: a faceci...zawodni czy nie, teraz ja korzystam i sie bawie a oni niech sobie płaczą :p w pełni zasłużyli :cool3: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a faceci...zawodni czy nie, teraz ja korzystam i sie bawie a oni niech sobie płaczą :p w pełni zasłużyli :cool3: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a)::klacz: :klacz: :klacz: ty mi nie klaskaj, tylko namów pysie zeby mnie z wami do wawki wzieła to pojedziemy powykorzystywac co natura dała :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ty mi nie klaskaj, tylko namów pysie zeby mnie z wami do wawki wzieła to pojedziemy powykorzystywac co natura dała :eviltong: jak wykorzystywać to same jedziemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo Pysia to zara będzie sysko na dogo opisywać :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 malawaszka napisał(a):jak wykorzystywać to same jedziemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo Pysia to zara będzie sysko na dogo opisywać :evil_lol: zamkniemy jej oczy :eviltong: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 o a potem bedą gadały że wszystko co najgorsze to we stolicy jest :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Vectra']o a potem bedą gadały że wszystko co najgorsze to we stolicy jest :mad: hahahahahahaha zdaje ci sie kochana, my stolice z waszką uwielbiamy tyle swiezego miesa tam u was chodzi, tozto raj dla mnie i dla moniki :eviltong: ja wpadłam tylko na chwilke, jade do lekarza, troche spraw na miescie i o 14 jade z ewą na rozmowe kwalifikacyjną, prosze trzymac lapki ;) a tu macie gajka, co własnie robi :cool3: miłego dnia :buzi: Quote
malawaszka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Madzia :kciuki: :kciuki: powal ich na kolana :cool1: Quote
Alka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Witaj Madziu ! Oczywiście ,że będziemy trzymać kciuki :kciuki: w taki gorąc tyyyle spraw ? nie zazdroszczę:shake:. Tuffcio w tej chwili robi to samo co Gajka:loveu: Buziaki dla niej!:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :loveu:ale łapciuszki :mad:czy wy aby bezez mnie się nie wybieracia :razz:a macie jakiegoś ochroniarza ....w końcu ktoś was musi bronić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakby cóś;) Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 WIatj Studentko z poprzewracanym zyciem :lol: Takie zycie ma to do siebie ze wieeele razy sie przewwraca i zawsze potem wstaje... Czasem nawet ładniej stoi niż wczesniej :) [quote name='madzia18sosnowiec'] Gajeczko, gdzie niedobra Pani cie przez tyle czasu ukrywala? :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='malawaszka']Madzia :kciuki: :kciuki: powal ich na kolana :cool1: hahaha tak powaliłam pol silesi na kolana jak sie zgubiłam i mapy nie umiałam odczytac, a to ewa miała rozmowe :cool3: [quote name='Alka']Oczywiście ,że będziemy trzymać kciuki :kciuki: w taki gorąc tyyyle spraw ? nie zazdroszczę:shake:. tez sobie nie zazdroszcze, chociaz dzisiaj mialam piekne zakonczenie dnia, choc nic tego nie zapowiadało :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale łapciuszki jola bedzie ze mnie dumna, sama robiłam :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:czy wy aby bezez mnie się nie wybieracia :razz:a macie jakiegoś ochroniarza ....w końcu ktoś was musi bronić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakby cóś;-) malenka ty mojaaa ja bez ciebie ani rusz nigdzie :p [quote name='PIKA']Cześć Madzia :razz: kochana ty wracac miałas 48 lipca :eviltong: ale dobrze ze juz jestes :multi: nie doczekałabym do tego 48 :eviltong: [quote name='Teklunia']WIatj Studentko z poprzewracanym zyciem :lol: Takie zycie ma to do siebie ze wieeele razy sie przewwraca i zawsze potem wstaje... Czasem nawet ładniej stoi niż wczesniej :smile: WIATAJcie moje blizniaki kochane :loveu: :loveu: :loveu: no mnie sie poprzewracało, jestem w trakcie dzwigania, martwie sie tylko zebym garba sie nie nabawiła, ale razie czego to mi pomagac bedziecie :lol: a teraz uciekam spac, znowu mnie czeka z rana biegania :oops: DOBRANOOOOC :buzi: Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):WIATAJcie moje blizniaki kochane :loveu: :loveu: :loveu: no mnie sie poprzewracało, jestem w trakcie dzwigania, martwie sie tylko zebym garba sie nie nabawiła, ale razie czego to mi pomagac bedziecie :lol: stawiwmy sie na wezwanie!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Teklunia napisał(a):stawiwmy sie na wezwanie!!! na was zawsze moge liczyć :buzi::buzi::buzi: :loveu: :loveu: :loveu: dzisiaj znowu czeka mnie biegania po katowicach, normalnie urwanie głowy, chyba sie ugotuje w tym upale dzisiaj :oops: wieczorem postaram sie popstrykac pare fotków gajeczki to cos wrzuce :cool3: Quote
panienkabubu Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ooooo a ja wam zapomniałam powiedziec, ze Gajec ma łapki ładnie obcięte.. :D znaczy włosy na łapach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o i Cocon jest nawet :D Madzia, on na kanapie?? jeski, to gdzie gaja przez ten czas byla?;) hyhyhy skoro juz tak cykasz moim aparatem i nawet widze ze umiesz ostrosc zlapac (ja mam problemy z tym:D) to zapraszam do mnie, Benowi brudasowi zrob troche fot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts