Magda Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']znowu tylko na chwilke wrzucam dwa moje zdjecia z ogniska i znowu lece juz niedlugo bede uzbrojona w aparat i nowe foty gajka, cierpliwosci :oops: milego wieczora :buzi: Fajnie, fajnie....ale ja nadal czekam:shake: Quote
betty_labrador Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='panienkabubu'] o ktos ma taki sam tel. kom jak ja :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 czesc Madziu masz nie aktualny temat topiku teraz już mamy LATO :D ;) Quote
Mi. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 betty_labrador napisał(a):o ktos ma taki sam tel. kom jak ja :lol: i takie chipsy jak ja:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 betty_labrador napisał(a):o ktos ma taki sam tel. kom jak ja :lol: jaaaaaaaaaa :p debee, ja juz to MAdzi dawno mowilam :p a Ona chyba zapomniala ;) Madzia bez aparatu jest, wiec dlatego fot nie ma.... ale Kasia juz niedlugo zrobi sesje Gajeczce :) jesce chwilunke wytrzymacie :) a Coco jest ogrrrroooooooomna swinka :) po prostu...... kilka razy wieksza niz byla na poczatku.... ;) ehhhh ;) Quote
Magda Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No to ja czekam na gajeczkowe fotki i gruuubasnej Coco:lol: Kasiu, a co u Madzi? Kiedy do nas wpadnie? Quote
sota36 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Madzia - zaczelam wakacje - moze umowimy sie na wielkie bieganie? Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='sota36']Madzia - zaczelam wakacje - moze umowimy sie na wielkie bieganie? tylko zabierzcie koniecznie aparat:cool3: Quote
Magda Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 sota36 napisał(a):Hahahaha, ale z nami wszystko mozliwe!!! Moze zlapie was skleroza tak jak Kasie, ktora zapomniala aparatu jak byla na spotkanku u Tena:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 AlKil napisał(a):Opala się....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na mahoń ;) Quote
panienkabubu Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 puku puk ;) sąsiadko, Ciebie też wsysło na dogo? ;) zaraziłaś się ode mnie? ;) ja melduję, że Gaja i Madzia są całe i zdrowe ;) Quote
anetta Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 a Coco jest ogrrrroooooooomna swinka po prostu...... kilka razy wieksza niz byla na poczatku.... Chcesz powiedziec ze bubu tuczy Coco na swieta?:mad: Ja tam zaraz tozik wysle :diabloti: Quote
Teklunia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 panienkabubu napisał(a):puku puk ;) sąsiadko, Ciebie też wsysło na dogo? ;) zaraziłaś się ode mnie? ;) ja melduję, że Gaja i Madzia są całe i zdrowe ;)Kasia, a co sie z nimi dzieje, ze tu nie zagladaja? Quote
panienkabubu Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Teklunia napisał(a):Kasia, a co sie z nimi dzieje, ze tu nie zagladaja? A no wlasnie nic sie nie dzieje, czasem nie miewaja neta, Madzia szukala szkoly teraz, moze nawal obowiazkow nie pozwala wejsc na dogo? :cool1: ja sie dowiem tego :mad: :evil_lol: Quote
bigos Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ale pięknie:loveu::loveu::loveu: A tutaj rozumiem, że z Pania? Quote
g_o_n_i_a Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Tu tez nie ma gospodyni galeryjki? Wakacje :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 WITAJCIE KOCHANI MOI :buzi: Na samym wstępie chciałabym WAS przeprosić za tak długi okres nieobecności, baaaardzo zaniedbałam dogo, wiem wiem MOJA WINA :eviltong: Przez okres, kiedy mnie nie było moje zycie obracało się i w tej chwili jest przewrócone do góry nogami :lol: Szkoła i studia...matura zdana może nie na 5+, ale zdana :eviltong: od tygodnia jestem studentką WSZM w Sosnowcu na dziennikarstwie dziennie, na trzy lata, plany mam na przyszłość, ale jak narazie cicho szaaa :eviltong: Sprawy osobiste...hmmm...nie ma sie nad czym rozpisywac, życie toczy się dalej, ludzie zawodzą ale trzeba i przez to przebrnąć...:p Gajeczek i Coco zdrów jak rybki, Coco baaaardzo urosła, ciągle piszczy o jedzonko, Gaja ostatnio ma ciche dni, widać jej upały też doskwierają nie mniej ;) Dodatkowo pracuje, łape się gdzie tylko można, nie chce zapeszac, ale może ok. 6 pojade na wakacje na tydzień bądz dłużej, zobaczymy Z netem, jak Kasia wspomniała, mamy ostatanio mase problemów, także jeśli znowu znikne, nie martwcie się, jestem z Wami myślami :loveu: Na potwierdzenie że z padliną wszystko wporządku, wrzucam pare zdjęc, zrobionych dzięki łaskawości Kasi i jej aparatu :eviltong: moje pyszczydełko kochane :loveu: nochalinek i śpioch z jezorem na podłodze :eviltong: i jeszcze moja mordulencja :loveu: i Coco :loveu: taaaaaaaaaaaaaaaaka jestem długaaa :eviltong: i od tyłka strony :cool3: :cool3: :cool3: a teraz pozwólcie, lece nadrobić zaległosci w waszych galeriach, także nie wiem czy dzis tu wroce :eviltong: dziękuje za pamięć :buzi: Quote
Alka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Cześc Madziu!:multi: Jak super ,że w końcu się odezwałaś !Miło cię czytać.:loveu: Gratuluję zdanej matury i dostania się na studia.:klacz: Madziu, a co do reszty to na pewno jakoś się ułozy,szczerze ci tego życzę. Pozdrowienia dla Was i buziaki dla ślicznej Gajeczki:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Alka napisał(a): Jak super ,że w końcu się odezwałaś !Miło cię czytać.:loveu: witaj aluś :buzi: nawet nie wiesz jak miło sie was czyta u mnie w galerii :oops: :loveu: :loveu: :loveu: dziekuje za gratulacje, teraz pozostaje mi czekanie do wrzesnia i do pierwszego spotkania na uczelni, normalnie sie nie moge doczekac :cool3: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Madzia wróciła :multi: :multi: :multi: :multi: gratuluje zdania matury i studiów :multi: :multi: :multi: trzeba to opić :drink1: :drink1: :cunao: :laola: Quote
Recommended Posts