Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']znowu tylko na chwilke wrzucam dwa moje zdjecia z ogniska i znowu lece juz niedlugo bede uzbrojona w aparat i nowe foty gajka, cierpliwosci :oops:

milego wieczora :buzi:

Fajnie, fajnie....ale ja nadal czekam:shake:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):
o ktos ma taki sam tel. kom jak ja :lol:

jaaaaaaaaaa :p

debee, ja juz to MAdzi dawno mowilam :p a Ona chyba zapomniala ;)

Madzia bez aparatu jest, wiec dlatego fot nie ma.... ale Kasia juz niedlugo zrobi sesje Gajeczce :) jesce chwilunke wytrzymacie :)

a Coco jest ogrrrroooooooomna swinka :) po prostu...... kilka razy wieksza niz byla na poczatku.... ;) ehhhh ;)

Posted

sota36 napisał(a):
Hahahaha, ale z nami wszystko mozliwe!!!

Moze zlapie was skleroza tak jak Kasie, ktora zapomniala aparatu jak byla na spotkanku u Tena:evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

a Coco jest ogrrrroooooooomna swinka po prostu...... kilka razy wieksza niz byla na poczatku....

Chcesz powiedziec ze bubu tuczy Coco na swieta?:mad: Ja tam zaraz tozik wysle :diabloti:

Posted

panienkabubu napisał(a):
puku puk ;)
sąsiadko, Ciebie też wsysło na dogo? ;) zaraziłaś się ode mnie? ;)
ja melduję, że Gaja i Madzia są całe i zdrowe ;)
Kasia, a co sie z nimi dzieje, ze tu nie zagladaja?

Posted

Teklunia napisał(a):
Kasia, a co sie z nimi dzieje, ze tu nie zagladaja?

A no wlasnie nic sie nie dzieje, czasem nie miewaja neta, Madzia szukala szkoly teraz, moze nawal obowiazkow nie pozwala wejsc na dogo? :cool1: ja sie dowiem tego :mad: :evil_lol:

Posted

WITAJCIE KOCHANI MOI :buzi:

Na samym wstępie chciałabym WAS przeprosić za tak długi okres nieobecności, baaaardzo zaniedbałam dogo, wiem wiem MOJA WINA :eviltong:

Przez okres, kiedy mnie nie było moje zycie obracało się i w tej chwili jest przewrócone do góry nogami :lol:

Szkoła i studia...matura zdana może nie na 5+, ale zdana :eviltong: od tygodnia jestem studentką WSZM w Sosnowcu na dziennikarstwie dziennie, na trzy lata, plany mam na przyszłość, ale jak narazie cicho szaaa :eviltong:
Sprawy osobiste...hmmm...nie ma sie nad czym rozpisywac, życie toczy się dalej, ludzie zawodzą ale trzeba i przez to przebrnąć...:p

Gajeczek i Coco zdrów jak rybki, Coco baaaardzo urosła, ciągle piszczy o jedzonko, Gaja ostatnio ma ciche dni, widać jej upały też doskwierają nie mniej ;)

Dodatkowo pracuje, łape się gdzie tylko można, nie chce zapeszac, ale może ok. 6 pojade na wakacje na tydzień bądz dłużej, zobaczymy
Z netem, jak Kasia wspomniała, mamy ostatanio mase problemów, także jeśli znowu znikne, nie martwcie się, jestem z Wami myślami :loveu:

Na potwierdzenie że z padliną wszystko wporządku, wrzucam pare zdjęc, zrobionych dzięki łaskawości Kasi i jej aparatu :eviltong:

moje pyszczydełko kochane :loveu:

nochalinek

i śpioch z jezorem na podłodze :eviltong:

i jeszcze moja mordulencja :loveu:

i Coco :loveu:

taaaaaaaaaaaaaaaaka jestem długaaa :eviltong:

i od tyłka strony :cool3: :cool3: :cool3:

a teraz pozwólcie, lece nadrobić zaległosci w waszych galeriach, także nie wiem czy dzis tu wroce :eviltong:

dziękuje za pamięć :buzi:

Posted

Cześc Madziu!:multi:

Jak super ,że w końcu się odezwałaś !Miło cię czytać.:loveu:
Gratuluję zdanej matury i dostania się na studia.:klacz:
Madziu, a co do reszty to na pewno jakoś się ułozy,szczerze ci tego życzę.

Pozdrowienia dla Was i buziaki dla ślicznej Gajeczki:loveu:

Posted

Alka napisał(a):

Jak super ,że w końcu się odezwałaś !Miło cię czytać.:loveu:

witaj aluś :buzi:

nawet nie wiesz jak miło sie was czyta u mnie w galerii :oops: :loveu: :loveu: :loveu:
dziekuje za gratulacje, teraz pozostaje mi czekanie do wrzesnia i do pierwszego spotkania na uczelni, normalnie sie nie moge doczekac :cool3:

Posted

Madzia wróciła :multi: :multi: :multi: :multi:

gratuluje zdania matury i studiów :multi: :multi: :multi:

trzeba to opić :drink1: :drink1: :cunao: :laola: