Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, zaszalalysmy dzisiaj z Madzią.
Mamy 199 zdjęc ;) Ni ewiem kiedy to mi sie zgra na kompa, nie wiem jak ja to pomieszcze na dysku, jak pomniejsze i ktore zdjecia wybiore ;)
mam wielki problem ;)
moze wszystkie chcecie? :razz: :razz: :razz:

Posted

ja chce ja chce JAAAA!

kochani wiem ze pozno ale jest ktos chetny na spotkanie jutro w wawie :eviltong: bo bede na szkoleniu :eviltong:

cos sie do coli dobic nie moge i do kasi tenkowej, moze moglibysmy sie gdzies spotkac w jakiejs knajpce?PIKA, Gosiek, Gabryjella??Co wy na to?:eviltong:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ja chce ja chce JAAAA!

kochani wiem ze pozno ale jest ktos chetny na spotkanie jutro w wawie :eviltong: bo bede na szkoleniu :eviltong:

cos sie do coli dobic nie moge i do kasi tenkowej, moze moglibysmy sie gdzies spotkac w jakiejs knajpce?PIKA, Gosiek, Gabryjella??Co wy na to?:eviltong:

Ta tylko o knajpce myśli zdałą egzamin dojrzałości i juz wiśta wio :mad: :evil_lol: :evil_lol:Madziu!!!!!!!!!!!!!!!!!! do kawiarni :lol: :lol: :cool3:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Ta tylko o knajpce myśli zdałą egzamin dojrzałości i juz wiśta wio :mad: :evil_lol: :evil_lol:Madziu!!!!!!!!!!!!!!!!!! do kawiarni :lol: :lol: :cool3:

kinga ja ze wsi jestem u nas same knajpy :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

kinga ja ze wsi jestem u nas same knajpy :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Madziulka czas Cię okrzesać :razz: :evil_lol: :evil_lol: ?!
Kiedy zaczynamy savoir-vivre?:lol:

Posted

jak sie stad wyprowadze :eviltong: :eviltong: :eviltong:

:multi: :multi: Wspaniale zmienimy Cie z profesorem Nugaliuszem w pradziwą arystokratkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hahahaha nie wątpieee :oops: :eviltong:

Madziu przecież i tak juz jesteś sexi nie bedziemy w Tobie nic zmieniać.:loveu:
Lece do łóżeczka :lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Madziu przecież i tak juz jesteś sexi nie bedziemy w Tobie nic zmieniać.:loveu:
Lece do łóżeczka :lol:

kingus jak tu ktos jest sexi to gajka z blond kudlami do pasa i kilka parmi cycków :eviltong: ja robie tylko za fotografa :eviltong:

dobranoc kinga:buzi:

kasia usnelas przed kompem?:cool3:

Posted

widze ze kasia usnela wiec wrzucam wam moje ostatnie zdjecie gajka jakie mam na kompie a jak kasia bedzie tak dobra to wrzuci wam z dzis :eviltong:

jakby mnie kto jutro szukał, szukam murzynów w wawie :eviltong:
dozobaczyska :lol:

Posted

Na 17 musze do pracy , ale jak wcześniej to chętnie
hotel Okęcie to chyba wiem gdzie jest bo ja jestem mało zorientowana co i gdzie się znajduje - kurde a całe życie tu mieszkam aż wstyd

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']kingus jak tu ktos jest sexi to gajka z blond kudlami do pasa i kilka parmi cycków :eviltong: ja robie tylko za fotografa :eviltong:

buuuahahahaha Madzia :klacz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']ja chce ja chce JAAAA!

cos sie do coli dobic nie moge i do kasi tenkowej, moze moglibysmy sie gdzies spotkac w jakiejs knajpce?PIKA, Gosiek, Gabryjella??Co wy na to?:eviltong: taaa ładne późno - o tej godzinie to ja dawno spię :mad:
i doopa blada teraz Madziu bo nawet Twojego nr nie mam zeby zadzwonić :placz:

Posted

cos sie do coli dobic nie moge i do kasi tenkowej
Ty babsztylu okropny :mad: jak bys sie wczesniej podobijala, to bysmy sie zobaczyly, a tak? gucio...

Posted

kochani przepraszam was bardzo, ze wczoraj tak pozno napisałam, nie dałam rady wczesniej, poza tym sama sie dowiedziałam niewiele wczesniej przed wami :oops:

ale...to jeszcze nie koniec moich szkolen :cool3: :cool3: :cool3:
dzisiaj uzłopałam sie z piotrkiem piwem, ogolnie było ok, tylko piotrek menda nie chciał mi kwiatka kupic, bo ja nie wiedziałam jak on wygląda :p
musiałam sie poskarzyc
a tak wogóle to jest fajny chłopak :eviltong:

no PIKE dzisiaj widziałam z hotelu jak stałam na 7 pietrze, gdzies miedzy samolotami latała (PIKA a co ty wogóle na tym lotnisku robisz?:lol: )

usmiałam sie dzisiaj co niemiara, warszawa podoba mi sie coraz bardziej, chyba sie przeprowadze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale to za 4 lata jak se inzyniera zrobie z protetyki :evil_lol:

tymczasem jako ze lece do waszych galerii i potem spac, to mowie juz grzecznie dobranooooc :buzi:

Posted

No juz juz juz
juz daje foty a bedzie ich mnostwo, wiec porzadkowac dyski przed zapisywaniem hyhy

no to jedziemy z tym koks.. znaczy z Gają ;)

Jak myslicie? Gaja siedzi czy sika? :evil_lol:

Biegajacy Gaj ;)