madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Madzia , oj Madzia :shake: a babcia Alicja czekała to dziecko SMSa posłało ,że nie przyjdzie :evil_lol: ala ale sms-a dostałas ze o was myślimy i pijemy wasze zdrówko :cool3: ps.jaka babcia, toz to jak ma siostra MŁODSZA wyglądasz:razz: wogole to czesc i czołem wszystkim, ja uciekam, jade na moje pieski do katowic, jeszcze sie musze jakos z jolą skontaktowac, bo cos mi nie pisze :placz: do zobaczyska za niedługo :buzi: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Cześć dziewczyny :lol: ... [quote name='madzia18sosnowiec']ps.piotrek naprawde dostaniesz pożadne manto, czekaj niech sie tylko pysia dowie ze byłes u nas w sosnowcu :mad: Jak to miło wstać i dowiedzieć się z samego rana, że baty dostanę :roll: ... Skoro Dag już Ci wszystko wypaplała, to mogła powiedzieć że jak tam przypadkowo trafiłem :eviltong: ... Quote
Alka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] całe nasze towarzystwo ;) niestety nie ma mróweczki, bo my akurat przylezlismy a ona juz uciekała :placz: no i impreza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak sie bawi malawaszka,tuskawa i pagay :cool3: :cool3: :cool3: wielka szkoda ,że nie mogłyśmy z Alicją R. iść z wami do " Żródełka:. Najważniejsze ,że miałam okazję poznać sympatyczne osoby.:lol: Madziu, tyle obiecywania i co , 2 Alicje nie poznały osobiście Madzi ...:cool3: muszę dodac ,że malawaszce swietnie w zielonym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] całe nasze towarzystwo ;) niestety nie ma mróweczki, bo my akurat przylezlismy a ona juz uciekała :placz: no i impreza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak sie bawi malawaszka,tuskawa i pagay :cool3: :cool3: :cool3: Allleeee była imprezaaaaa! Się wyszaleli... :D :D :D Quote
Magda Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Allleeee była imprezaaaaa! Się wyszaleli... :D :D :D Hihi, a te czarwone pychole:evil_lol::evil_lol: Czesc Madziu!! Witam niedzielnie. Wiiiii!!!!! Jaka sliczniasta:loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 czesc Magda :) ale fajne zdjecia (choc malo :))... super ze mogliscie sie spotkac i poznac... Quote
sota36 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Madziu, i jakie wrazenia? nasza faworytka slabo :( Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 czesc wszytskim :buzi: zdjątka jeszcze będą tylko czekam na aparat zeby zgrac :cool3: jola a my nie dotrwalismy do konca, była jedna psinka w której sie zakochałam, potem wstawie foteczke :cool3: o ile dobrze widziałam to z all systemu nikogo nie było, prawda? Quote
Alka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): o ile dobrze widziałam to z all systemu nikogo nie było, prawda? nie wiem jak dziś , ale w piatek i w sobotę były kosmetyki :lol: Tuffcio dostał od cioci Jolci trochę odżywki i preparatu ułatwiającego rozczesywanie .Rozcieńczyłam koncentrary i zastosowałam na włosy małego.Może i my przerzucimy się na all system ;) Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Alka napisał(a): Może i my przerzucimy się na all system ;) zacznij jesc Chapi :evil_lol: Po tym i sierść i paznokcie będa jak nowe :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc wszytskim :buzi: zdjątka jeszcze będą tylko czekam na aparat zeby zgrac :cool3: jola a my nie dotrwalismy do konca, była jedna psinka w której sie zakochałam, potem wstawie foteczke :cool3: o ile dobrze widziałam to z all systemu nikogo nie było, prawda? - byli z allsystem :) Quote
Alka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):zacznij jesc Chapi :evil_lol: Po tym i sierść i paznokcie będa jak nowe :evil_lol: :hmmmm:mówisz ? czyżbys doświadczyła ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='sota36']- byli z allsystem :) cholera to ja nie widziałam :mad: zapraszam was na strone, tam wstawiłam zdjecia ze zlotu, są na stronie 13 :cool3: link tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23712 Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']cholera to ja nie widziałam :mad: zapraszam was na strone, tam wstawiłam zdjecia ze zlotu, są na stronie 13 :cool3: link tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23712 jak na 13 stronie, jak ten wątek ma ledwie 7 stron :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='PIKA']jak na 13 stronie, jak ten wątek ma ledwie 7 stron :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23712&page=13 teraz troche moich kudłaczy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23712&page=13 ale u mnie nadal jest to 7 strona :evil_lol: śliczne kudlacze :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 PIKA napisał(a):ale u mnie nadal jest to 7 strona :evil_lol: śliczne kudlacze :loveu: hahahahah tak myślałam :cool3: :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 no i nasz faworyt, niestety nie wytrwalismy do konca i nie wiem jak poszło, ale nie da sie ukryc, zakochałam sie :loveu: i spioszek :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']zakochałam sie :loveu: W tej Pani? :cool3: No cóż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
malawaszka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Alka napisał(a):muszę dodac ,że malawaszce swietnie w zielonym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa podziękował podziękował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: podkreśla kolor oczu nieprawdaż?? :lol: Quote
sota36 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Twoj faworyt to i moj- oreo cockie z MC mieszka w siemianowiacach Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 i jeszcze 4 kudłacze i juz daje wam spokoj :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 super kudłacze Madziu też je podziwiałam :loveu: Quote
Alka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dzień doberek kochani ! :multi: W jakim humorku rozpoczynamy nowy tydzien ? pozdrawiamy i przesylamy buziaczki :loveu: Quote
Recommended Posts