Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

Ha !
Byłam dzisiaj u Sąsiadeczek ;)
CoCo jest cuuuuuuuuuudown..ą świnką (nadal nie wiem jaka płeć :D) ..
Jest maleńka, śliczniutka no po prostu tylko tulić :loveu: :loveu:
Gajuchna rzeczywiście zazdrosna :evil_lol:

Sliczniaste zwierzuchy :D:loveu:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patka napisał(a):
cyżby nowa spineczka ach jaka pyszczkowa :cool3: :loveu:

ah taaak nowiuska ale jakos w kwiatuszkach tak mi sie jakos bardziej ją widziało, nie uważacie?

Alicjarydzewska napisał(a):
ile foteczek
ucałować prosze Gajkową

Madziu będziesz w piątek i sobotę też

ucałowane psisko, ala jak mozesz to napisz mi o piatku i o sobocie w sumie tyz bo ja ostatnio do tyłu jestem cholerka:roll:

Gabriella napisał(a):
Śliczna Coco, ja chyba nie mogłabym mieć żadnego gryzonia:roll:

A Gajuchna jest coraz śliczniejsza:lol:

witaj gabrysiu, ciesze sie ze znów cie u nas widze, wiesz gaja jest straszny zazdrosnik o coco, ostatnio chyba nawet chciała ją dziabnąc zebichami, ale dziabneła mnie, nie trafiła se kobita :eviltong:
a wogóle to zastanawiam sie nad drugą swinką bo coco chyba chciałaby miec kogos do towarzystwa :cool3:
a i tutaj juz gabrysiu chce ci slicznie podziekowac za pieniazki na pudelke,jestes kochana :buzi:

PIKA napisał(a):
A czemu Gajka przywiązana? :roll:

pika bo szłysmy do łazienki łapki umyc i jeszcze trzeba małą na smyczce trzymac a ze ona wie ze ją to czeka po kazdym spacerku to chce spieprzac, dlatego na lince daleko nie zaleci a i mnie kolan oszczedzi:eviltong:

PIKA napisał(a):
:roflt: rozwalilo mnie to zdjęcia :roflt:

no nie da sie ukryc, blondyna jest niesamowita, dzisiaj miałysmy telefon ( a własciwie ewa) od nowej włascicielki, blondyna rzadzi ile tylko mozna chociaz jest najmniejsza z czworonoznych pupilków :eviltong: i jest pieszczoch okropny :loveu: juz niedługo nowe zdjecia :cool3:

tymczasem ja wrzucam was kilka gajkowych i ide kąpciu bo jutro nie bedzie mnie cały dzien :placz: jesli ktos ma ochote sie ze mną zobaczyc w wawie to dac znac ;) chetnie przystane na spotkanko, nie długo, ale zawsze cuś :p

partia zdjec które mnie sie oosobiscie najbardziej podobają z ostatnich wyczynów:p

i moje ulubione :loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

n
tymczasem ja wrzucam was kilka gajkowych i ide kąpciu bo jutro nie bedzie mnie cały dzien :placz: jesli ktos ma ochote sie ze mną zobaczyc w wawie to dac znac ;) chetnie przystane na spotkanko, nie długo, ale zawsze cuś :p

a gdzie bedziesz w Wawie ? I jak dlugo? :razz:

Posted

PIKA napisał(a):
a gdzie bedziesz w Wawie ? I jak dlugo? :razz:

juz myślałam ze nikt mnie nie chce i nie kocha :D

PIKA ja bede tylko jutro bo o 13,35 mam szkolenie w hotelu OKĘCIE na słodkosci akurat i mysle ze o 15 byłabym juz wolna wiec miałabym ( bede ze znajomą) jakies 1,5h czasu to połaziłabym po wawie, myślałam ze tenulkowa kasia jest wolna, ale niestety jutro jej nie ma :-(
wiec moze Ty kochana :cool3: nie gryzę :eviltong:

Posted

Kuźwa do 17 pracuje :angryy: ale też na Okęciu :evil_lol: tyla, ze przemyslowym ;)

hej warszawiacy czy ktos moze mi powiedziec jakim autobusem dojechc spod dworca głownego na żwirki i wigury??:cool3: nie chce zabłądzić :eviltong:

Z Dworca Głownego, czy Centralnego? :hmmmm:
Jak z Centralnego to autobusik 175 ;)

Posted

PIKA napisał(a):
Kuźwa do 17 pracuje :angryy: ale też na Okęciu :evil_lol: tyla, ze przemyslowym ;)
Z Dworca Głownego, czy Centralnego? :hmmmm:
Jak z Centralnego to autobusik 175 ;)

cholerka no :-( :-( :-( a myślałam ze chociaz poznam sabulke i jej pancie :eviltong: ze nie wspomne o zeberkach hahaha :roll:

Posted

cholerka no :-( :-( :-( a myślałam ze chociaz poznam sabulke i jej pancie :eviltong: ze nie wspomne o zeberkach hahaha :roll:

to nie trza bylo na dluzej przyjechać ? :roll:

Posted

Czesc blizniaki...
Dopiero teraz dotarlam do domu, wiec faktycznie nie bylo szans na spotkanie :(
Nastepnym razem musisz przyjechac na dluzej, bo kto to slyszal tak wpadac na 1 dzien i nie wpasc w odwiedzinki do rodzinki :lol:
Zaluje bardzo, ze tak glupio nam sie te terminy pokryly :shake: