panienkabubu Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ha ! Byłam dzisiaj u Sąsiadeczek ;) CoCo jest cuuuuuuuuuudown..ą świnką (nadal nie wiem jaka płeć :D) .. Jest maleńka, śliczniutka no po prostu tylko tulić :loveu: :loveu: Gajuchna rzeczywiście zazdrosna :evil_lol: Sliczniaste zwierzuchy :D:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 czesc baby moje :buzi: jako ze ostatnio was zaniedbywałam zdjeciami to teraz nadrabiam Quote
panienkabubu Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Gajka jest suuuuuuuperaśna :loveu: a ja lubię się podlizywać :oops: Quote
Patka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 cyżby nowa spineczka ach jaka pyszczkowa :cool3: :loveu: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 ile foteczek :crazyeye: ucałować prosze Gajkową ;) Madziu będziesz w piątek i sobotę też :razz: Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Coco sliczna :loveu: A czemu Gajka przywiązana? :roll: :roflt: rozwalilo mnie to zdjęcia :roflt: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Patka napisał(a):cyżby nowa spineczka ach jaka pyszczkowa :cool3: :loveu: ah taaak nowiuska ale jakos w kwiatuszkach tak mi sie jakos bardziej ją widziało, nie uważacie? Alicjarydzewska napisał(a):ile foteczek ucałować prosze Gajkową Madziu będziesz w piątek i sobotę też ucałowane psisko, ala jak mozesz to napisz mi o piatku i o sobocie w sumie tyz bo ja ostatnio do tyłu jestem cholerka:roll: Gabriella napisał(a):Śliczna Coco, ja chyba nie mogłabym mieć żadnego gryzonia:roll: A Gajuchna jest coraz śliczniejsza:lol: witaj gabrysiu, ciesze sie ze znów cie u nas widze, wiesz gaja jest straszny zazdrosnik o coco, ostatnio chyba nawet chciała ją dziabnąc zebichami, ale dziabneła mnie, nie trafiła se kobita :eviltong: a wogóle to zastanawiam sie nad drugą swinką bo coco chyba chciałaby miec kogos do towarzystwa :cool3: a i tutaj juz gabrysiu chce ci slicznie podziekowac za pieniazki na pudelke,jestes kochana :buzi: PIKA napisał(a):A czemu Gajka przywiązana? :roll: pika bo szłysmy do łazienki łapki umyc i jeszcze trzeba małą na smyczce trzymac a ze ona wie ze ją to czeka po kazdym spacerku to chce spieprzac, dlatego na lince daleko nie zaleci a i mnie kolan oszczedzi:eviltong: PIKA napisał(a)::roflt: rozwalilo mnie to zdjęcia :roflt: no nie da sie ukryc, blondyna jest niesamowita, dzisiaj miałysmy telefon ( a własciwie ewa) od nowej włascicielki, blondyna rzadzi ile tylko mozna chociaz jest najmniejsza z czworonoznych pupilków :eviltong: i jest pieszczoch okropny :loveu: juz niedługo nowe zdjecia :cool3: tymczasem ja wrzucam was kilka gajkowych i ide kąpciu bo jutro nie bedzie mnie cały dzien :placz: jesli ktos ma ochote sie ze mną zobaczyc w wawie to dac znac ;) chetnie przystane na spotkanko, nie długo, ale zawsze cuś :p partia zdjec które mnie sie oosobiscie najbardziej podobają z ostatnich wyczynów:p i moje ulubione :loveu: Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): n tymczasem ja wrzucam was kilka gajkowych i ide kąpciu bo jutro nie bedzie mnie cały dzien :placz: jesli ktos ma ochote sie ze mną zobaczyc w wawie to dac znac ;) chetnie przystane na spotkanko, nie długo, ale zawsze cuś :p a gdzie bedziesz w Wawie ? I jak dlugo? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 PIKA napisał(a):a gdzie bedziesz w Wawie ? I jak dlugo? :razz: juz myślałam ze nikt mnie nie chce i nie kocha :D PIKA ja bede tylko jutro bo o 13,35 mam szkolenie w hotelu OKĘCIE na słodkosci akurat i mysle ze o 15 byłabym juz wolna wiec miałabym ( bede ze znajomą) jakies 1,5h czasu to połaziłabym po wawie, myślałam ze tenulkowa kasia jest wolna, ale niestety jutro jej nie ma :-( wiec moze Ty kochana :cool3: nie gryzę :eviltong: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Śliczne leśne foteczki :loveu: O piątku napiszę w czwartek na PW Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 hej warszawiacy czy ktos moze mi powiedziec jakim autobusem dojechc spod dworca głownego na żwirki i wigury??:cool3: nie chce zabłądzić :eviltong: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 ja Ci mogę pomoc jesli chcesz :p www.ztm.waw.pl :p:eviltong: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Madziu spójrz tutaj: http://kirika.ztm.waw.pl/informacja.ztm?noweokno=1&szukod=7002&szukdo=4040&typ=2&kiedy=3&idwysz=3398&typ=2& Quote
malawaszka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): to jest boskie i przesłodkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 kasia wiedziałam ze na ciebie moge liczyc, 175 powinnam dotrzeć :eviltong: Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Kuźwa do 17 pracuje :angryy: ale też na Okęciu :evil_lol: tyla, ze przemyslowym ;) madzia18sosnowiec napisał(a):hej warszawiacy czy ktos moze mi powiedziec jakim autobusem dojechc spod dworca głownego na żwirki i wigury??:cool3: nie chce zabłądzić :eviltong: Z Dworca Głownego, czy Centralnego? :hmmmm: Jak z Centralnego to autobusik 175 ;) Quote
panienkabubu Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia wiedziałam ze na ciebie moge liczyc, 175 powinnam dotrzeć :eviltong: Zawsze do usług Sąsiadko :) *** mam już dwie łapki jupi :multi: :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 PIKA napisał(a):Kuźwa do 17 pracuje :angryy: ale też na Okęciu :evil_lol: tyla, ze przemyslowym ;) Z Dworca Głownego, czy Centralnego? :hmmmm: Jak z Centralnego to autobusik 175 ;) cholerka no :-( :-( :-( a myślałam ze chociaz poznam sabulke i jej pancie :eviltong: ze nie wspomne o zeberkach hahaha :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 my juz uciekamy, mowimy pieknie dobranoc :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dzien dobry! :krolik: Cudaśna Mordzia :iloveyou: :angel: Quote
PIKA Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):cholerka no :-( :-( :-( a myślałam ze chociaz poznam sabulke i jej pancie :eviltong: ze nie wspomne o zeberkach hahaha :roll: to nie trza bylo na dluzej przyjechać ? :roll: Quote
Teklunia Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Czesc blizniaki... Dopiero teraz dotarlam do domu, wiec faktycznie nie bylo szans na spotkanie :( Nastepnym razem musisz przyjechac na dluzej, bo kto to slyszal tak wpadac na 1 dzien i nie wpasc w odwiedzinki do rodzinki :lol: Zaluje bardzo, ze tak glupio nam sie te terminy pokryly :shake: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 czesć Madziu :cool1: kiedy znów nawiedzisz stolicę? Szkoda ze wpadłaś jak po ogień :shake: Hihi - nastepnym razem moze w jakiś weekend przyjedź co? Quote
Recommended Posts