madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 no wyskocz!!wyskocz!! no co juz uciekasz??:mad: no do ciebie mowie, do ciebie!:cool3: no no, dawaj dawaj!:eviltong: co sie krzywisz, hęę? i tak przez cały spacer... boze jaka z niej awanturniczka! kasia powiedz jej zeby cicho juz była jak sie normalnie nie zamkniesz to cie ucisze :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 hahaha taka pyskata pannica??? Lun też by na niego wyzywała :evil_lol: na Gajkę pewnie też zresztą :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 "grzecznie" idący benio z kasią i wystykany gajek:cool3: gotowa do ucieczki juz :eviltong: i znudzony cała sytuacją benek :p Quote
panienkabubu Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: buahahahahah Madziaa podpisy suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper bombaaa :D:D:D:D:D zabijasz mnie :D Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Piękny :angel: Śliczna :angel: Jak się chowa za drzewem... :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 czesc kochanie :buzi: ciesze sie ze zdjecia sie choc odrobine podobają, niestety gaja boi sie bena i ucieka przed nim wiec nie ma mozliwosc cyknąć ich razem bawiących sie, przynajmniej narazie:cool3: ja zaraz uciekam na spacerek z gajkiem, i potem jade z ewą do schroniska do katowic po sunke, która juz niedługo bedzie w nowym domku a dzisiaj czeka ją generalne mycko i jedzonko :multi: miłego dnia:Rose: Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): Takie grzywki (na jednym boku mordki) są teraz modne! :evil_lol: Cudna! :loveu: Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Cześć dziewczynki :multi: powodzonka w schronisku ....wymiziajcie te kochane bidulki :-( Quote
Teklunia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Czesc Magda :) Usmialam sie przy tych zdjeciach, bo na kazdym Gajka odsuwa sie od niego co najmniej na jakies 10m :lol: Quote
Alka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):gentelmen ben i uciekająca gaja Gajeczka czuje respekt przed Benem . Nie ma się co dziwic , to sliczne psisko robi wrażenie ...:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Alka napisał(a):Gajeczka czuje respekt przed Benem . Nie ma się co dziwic , to sliczne psisko robi wrażenie ...:loveu::loveu::loveu: Ja też Jej się nie dziwię :lol: :lol: Ben jest duużo cięższy od Niej i mógłby Ją przygnieść i Ona pewnie się tego obawia i dlatego boi się podejść :D Ale spoko ;-) Pyskata jest bardzo, zadziorna, także myślę, że jak się już przełamie, to będzie całkiem miło :D Ale i tak wczoraj na spacerku było lepiej niż na naszym pierwszym :) Ben obył się ze szczeniakiem Gajki i jej nie atakuje z łapami do całowania tylko czeka cierpliwie :D Quote
Daga_i_Oskar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Cześć Madziu, a czy ty kazdy poniedzialek masz w szkole wolne czy jak to jest z Tobą co he? Tak w ogóle to sliczny ten benek i piękna Gajka :loveu: Napisz koniecznie jak tam odbyła się cala odprawa sunci w schronisku i cyknijcie jej oczywiście foty ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 czesc kochani, dzisiejszy dzien był naprawde ciezki... zamiast jednego psiaka mamy dwa, blondynka wspomniana jedzie jutro do nowego domku do warszawy, niestety drugi psiak pudlica jest w stanie krytycznym, masa guzków i guzów... zapraszam was serdecznie do topicu o niej http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23477 a tutaj na rozweselenie was, zdjecie blondynki z dzisiaj Quote
madzia20sosnowiec Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 nasz nowy domownik COCO :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 i wielki zazdrościuch gajek :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):nasz nowy domownik COCO :loveu: slyyyyyyyyyyyyyyyyyczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: odwiedzimy Was z Benem, chcecie? ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 panienkabubu napisał(a):slyyyyyyyyyyyyyyyyyczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: odwiedzimy Was z Benem, chcecie? ;) ale nie w domu :cool3: gaja by to zle zniosła, mysle ze coco nie miałaby nic przeciwko :loveu: dobranoc :buzi: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ale nie w domu :cool3: gaja by to zle zniosła, mysle ze coco nie miałaby nic przeciwko :loveu: ciekawe jakby Ben zareagował na maleńską świnkę morską :roflt: <-przepraszam, ale ta minka mnie zabija :D Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):nasz nowy domownik COCO :loveu: iiiii!!! masz swinie!!! sliczniasta!!! madzia18sosnowiec napisał(a):i wielki zazdrościuch gajek :loveu: ale slicznie wyczesana panienka :loveu: Quote
Alka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Hej , Gajeczko wstawj , wiosna przyszła :multi: Madziu, idziesz dzisiaj na wagary ? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 czesc dziewczyny :buzi: wagary zaliczone siedze w domu i szukamy ciepłego kata dla pudlicy :loveu: sawoja droga kto z was warszawiaków mieszka blisko hotelu okęcie?bo tak sie skłąda ze ja tam jutro po drodze :cool3: blizniaki moje kochane?co wy na to?reszta mojej dgm rodziny?:eviltong: Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc dziewczyny :buzi: wagary zaliczone siedze w domu i szukamy ciepłego kata dla pudlicy :loveu: sawoja droga kto z was warszawiaków mieszka blisko hotelu okęcie?bo tak sie skłąda ze ja tam jutro po drodze :cool3: blizniaki moje kochane?co wy na to?reszta mojej dgm rodziny?:eviltong: o masz Ci los :shake: ja dzis wyjezdzam na 1 dzien i do domu wracam jutro wieczorkiem (no moze po poludniu) dopiero... Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dzień dobry Madziu, Gaju i CoCo :multi: Ślicznaa Świneczka :angel: Nosecek :loveu: Podrzucamy wiosnę i życzymy miłego dnia! :multi: Quote
Recommended Posts