Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

no wyskocz!!wyskocz!!

no co juz uciekasz??:mad:

no do ciebie mowie, do ciebie!:cool3:

no no, dawaj dawaj!:eviltong: co sie krzywisz, hęę?

i tak przez cały spacer...

boze jaka z niej awanturniczka!

kasia powiedz jej zeby cicho juz była

jak sie normalnie nie zamkniesz to cie ucisze :eviltong:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc kochanie :buzi:
ciesze sie ze zdjecia sie choc odrobine podobają, niestety gaja boi sie bena i ucieka przed nim wiec nie ma mozliwosc cyknąć ich razem bawiących sie, przynajmniej narazie:cool3:

ja zaraz uciekam na spacerek z gajkiem, i potem jade z ewą do schroniska do katowic po sunke, która juz niedługo bedzie w nowym domku a dzisiaj czeka ją generalne mycko i jedzonko :multi:

miłego dnia:Rose:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
gentelmen ben

i uciekająca gaja

Gajeczka czuje respekt przed Benem . Nie ma się co dziwic , to sliczne psisko robi wrażenie ...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Gajeczka czuje respekt przed Benem . Nie ma się co dziwic , to sliczne psisko robi wrażenie ...:loveu::loveu::loveu:

Ja też Jej się nie dziwię :lol: :lol:
Ben jest duużo cięższy od Niej i mógłby Ją przygnieść i Ona pewnie się tego obawia i dlatego boi się podejść :D
Ale spoko ;-)
Pyskata jest bardzo, zadziorna, także myślę, że jak się już przełamie, to będzie całkiem miło :D
Ale i tak wczoraj na spacerku było lepiej niż na naszym pierwszym :) Ben obył się ze szczeniakiem Gajki i jej nie atakuje z łapami do całowania tylko czeka cierpliwie :D

Posted

Cześć Madziu,

a czy ty kazdy poniedzialek masz w szkole wolne czy jak to jest z Tobą co he? Tak w ogóle to sliczny ten benek i piękna Gajka :loveu:
Napisz koniecznie jak tam odbyła się cala odprawa sunci w schronisku i cyknijcie jej oczywiście foty ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
slyyyyyyyyyyyyyyyyyczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

odwiedzimy Was z Benem, chcecie? ;)

ale nie w domu :cool3: gaja by to zle zniosła, mysle ze coco nie miałaby nic przeciwko :loveu:

dobranoc :buzi:

Posted

ale nie w domu :cool3: gaja by to zle zniosła, mysle ze coco nie miałaby nic przeciwko :loveu:

ciekawe jakby Ben zareagował na maleńską świnkę morską :roflt: <-przepraszam, ale ta minka mnie zabija :D

Posted

nasz nowy domownik COCO :loveu:

iiiii!!!
masz swinie!!! sliczniasta!!!

i wielki zazdrościuch gajek :loveu:

ale slicznie wyczesana panienka :loveu:

Posted

czesc dziewczyny :buzi:
wagary zaliczone siedze w domu i szukamy ciepłego kata dla pudlicy :loveu:

sawoja droga kto z was warszawiaków mieszka blisko hotelu okęcie?bo tak sie skłąda ze ja tam jutro po drodze :cool3: blizniaki moje kochane?co wy na to?reszta mojej dgm rodziny?:eviltong:

Posted

czesc dziewczyny :buzi:
wagary zaliczone siedze w domu i szukamy ciepłego kata dla pudlicy :loveu:

sawoja droga kto z was warszawiaków mieszka blisko hotelu okęcie?bo tak sie skłąda ze ja tam jutro po drodze :cool3: blizniaki moje kochane?co wy na to?reszta mojej dgm rodziny?:eviltong:

o masz Ci los :shake:
ja dzis wyjezdzam na 1 dzien i do domu wracam jutro wieczorkiem (no moze po poludniu) dopiero...