Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i jeszcze ulubione zajęcie gajka ostatnio :loveu: dobranoc i do juterka :loveu:ale Gajeczka zainteresowana :razz: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='PIKA']a propo latania po lotnisku :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PIKA'] oby mnie nie przeleciał...:cool3: :cool3: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Dzien doberek!! :multi: Cudowna :iloveyou: Czyżby miała ochotę na Świneczkę :cool3:? Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 a ja poznalam Magde, tra la la la la la!!! i ja polubilam.... :) Magda bedzie chyba dopiero ok. 22.30 w Sosnowcu, ale mam nadzieje ze jeszcze tu wpadnie... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Gabryjella']mogłoby być przyjemnie:cool3: :cool3: :cool3: hahaha a ty skąd wiesz :cool3: :cool3: :cool3: jak juz wiecie, spotkałam sie dzisiaj z kasią od tenulka, jest taka fajna dziewczyna z niej, ze normalnie wyjezdzac sie nie chce :loveu: :loveu: :loveu: a ten jest po prostu...az mi słow brak:cool3: jakbym moją gajke widziała tylko w wydaniu maxi :eviltong: tutaj ciotka mizia swojego blizniaka kochanego :loveu: piekny pyszczorek :loveu: i jezorek :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 a tutaj juz ze swoją pancią cudowną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 i to moje ulubione ich wspolne zdjecie :loveu: czyz nie są cudowni :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']i to moje ulubione ich wspolne zdjecie :loveu: czyz nie są cudowni :loveu: :loveu: :loveu: są :loveu: zdecydowanie SĄ :loveu: Ty też Madziu jesteś fajowa :loveu: szkoda ze ja nie miałam jak sie wybrać :shake: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Czesc Madzia :) Ale nam sesje zdjeciowa zrobilas :-o Nawet nie wiedzialm, ze tyle pstrykasz... Gosiu - a co do naszego spotkania to nie ma chyba nic prostszego, przeciez mieszkamy w tym samym miescie...:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Heej! :krolik: Madzia sie zakochała w Tenulku :iloveyou: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Madzia :) Ale nam sesje zdjeciowa zrobilas :-o Nawet nie wiedzialm, ze tyle pstrykasz... ja tez nie wiedziałam ze mnie tyle napstrykałaś :razz: [quote name='Teklunia'] Gosiu - a co do naszego spotkania to nie ma chyba nic prostszego, przeciez mieszkamy w tym samym miescie...:cool3: no własnie nic prostrzego, mam nadzieje ze juz niedługo bede miała jakies nastepne szkoleenie to z bardzo miłą chęcią zobacze sie z wami wszystkimi :multi: [quote name='g_o_n_i_a']Madzia sie zakochała w Tenulku :iloveyou: a zakochałam sie zakochałam :loveu: ja uciekam do pracy by dla nasze kochane kury domowe miały czym prac koszule swoich ukochanych mężów :cool3: do zobaczyska Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] a zakochałam sie zakochałam :loveu: A Tenulek tez pokochał Madzię? Słodka Gajunia :iloveyou: Quote
Alka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Witajcie !:multi: Madziu ,śliczne foteczki zapodałas ze spotkania z Kasia i Tenusiem.:loveu: Zazdrościmy ,że mogłas ich zobaczyć na żywo i wymiziać Tena. Tenuś ma uroczą Pańcię !:loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ja uciekam do pracy by dla nasze kochane kury domowe miały czym prac koszule swoich ukochanych mężów :cool3: do zobaczyska do zobaczenia sliczna Gajeczko :bye: I Madziu, oczywiscie tez :) a czy wyprobowalas juz swoj proszek do prania, zebys mogla go wiarygodnie zachwalac :cool3: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):A Tenulek tez pokochał Madzię? Słodka Gajunia :iloveyou: Oj tak... Ten byl zachwycony, ze nowe osoby sie nim interesuja :lol: Prawie caly czas spedzil z Magda na podlodze, wdzieczac sie do niej :) Ala - nie zawstydzaj mnie... :oops::oops::oops: Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Teklunia napisał(a):Oj tak... Ten byl zachwycony, ze nowe osoby sie nim interesuja :lol: Prawie caly czas spedzil z Magda na podlodze, wdzieczac sie do niej :) Miłość, miłość... :cool3: Wiosna przecież idzie... :evil_lol: ;) :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cześc Madziu, ale Ci dziewczyno zazdroszczę - a może na następne szkolenie weźmiesz mnie ze sobą co ? :cool3: :cool3: Bardzo chętnie bym się przejechała :multi: Kasiu - chyba jeszcze nigdy tak dużo Twoich zdjęc nie widziała, śliczna z Ciebie "dziewczyna" :loveu: i widać, że z Tenulkiem jestescie w sobe zakochani - tez bym była, mieć takiego cudnego psa to szczęscie - super, po prostu super :multi: Madziu jak tam Gajka zareagowała jak wróciłas?? Nie pogniewała sie na Ciebie, ze czuje innego pieska?? Mój to pewnie zrobiłby w tył zwrot i sobie pomyślał, ze go zdradzam :cool3: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kasiu - chyba jeszcze nigdy tak dużo Twoich zdjęc nie widziała, śliczna z Ciebie "dziewczyna" :loveu: i widać, że z Tenulkiem jestescie w sobe zakochani - tez bym była, mieć takiego cudnego psa to szczęscie - super, po prostu super :multi: Madziu jak tam Gajka zareagowała jak wróciłas?? Nie pogniewała sie na Ciebie, ze czuje innego pieska?? Mój to pewnie zrobiłby w tył zwrot i sobie pomyślał, ze go zdradzam :cool3: :lol: :lol: ja mysle ze sie nie obrazila, przeciez to jej brat blizniak... :lol: Daga - powiedz mi czemu "dziewczyna" jest w ""? Ja jestem dziewczyna!!! Czemu mas zwatpliwosci? :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 hihi dałam w cudzysłowiu bo nie wiedzialam czy napisac "dziewczyna" czy "kobieta" - ta kobieta mi tak powaznie brzmi i uwazalam ze nie pasowało :P To nic wątpliweg nie było z mojej strony, dałam w "" zebys sie nie uraziła :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Teklunia']do zobaczenia sliczna Gajeczko :bye: I Madziu, oczywiscie tez :) a czy wyprobowalas juz swoj proszek do prania, zebys mogla go wiarygodnie zachwalac :cool3: kasiu teraz ty tenek i piotrus do nas przyjezdzacie :p a z proszkiem miałam dzisiaj takie jaja ze szok, tłumacze dzisiaj facetowi (zonka poszła gdzies na inne proszki) ze ten nasz jest nowoscią, ze jest to koncentrat proszku a nie sam proszek, wiec jest wydajny, itd. a facet do swojej żony "ty głupia babo!nie słyszysz co pani mowi!mowi ze koncentrat a nie proszek!bierz bo taka nowosć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: " padłam słuchajcie...:cool3: [quote name='g_o_n_i_a']Miłość, miłość... :cool3: Wiosna przecież idzie... :evil_lol: ;-) :loveu: a no idzie idzie, juz kilka dni temu widziałam u nas krokusy, ale nie miałam jak ufocic niestety :-( [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu jak tam Gajka zareagowała jak wróciłas?? Nie pogniewała sie na Ciebie, ze czuje innego pieska?? Mój to pewnie zrobiłby w tył zwrot i sobie pomyślał, ze go zdradzam :cool3: :lol: :lol: a gajusia nic, przywitanie tak huczne jak u tenka, mizianki przytualnki głaskankki, blizniaka nawet nie poczuła ( chyba sie przyzwyczaiła jak ja po schronisku wracałam z psów:roll: ) [quote name='Daga_i_Oskar']hihi dałam w cudzysłowiu bo nie wiedzialam czy napisac "dziewczyna" czy "kobieta" - ta kobieta mi tak powaznie brzmi i uwazalam ze nie pasowało :P To nic wątpliweg nie było z mojej strony, dałam w "" zebys sie nie uraziła :eviltong: ale powiem wam ze kasia nasza kochana jest taka drobniutenka babeczka, taka kruszynka ze hooo, no nie wspomne ze jest taka delikatna ze ja sie nie dziwie jej piotrkowi :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']Witam śliczne dziewczątka i psiatka :p łoooo jacie, ala jak mnie dawno u ciebie nie było, juz lece do galerii :eviltong: a wogóle to dobryj wiecier wszystkim :buzi: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): a z proszkiem miałam dzisiaj takie jaja ze szok, tłumacze dzisiaj facetowi (zonka poszła gdzies na inne proszki) ze ten nasz jest nowoscią, ze jest to koncentrat proszku a nie sam proszek, wiec jest wydajny, itd. a facet do swojej żony "ty głupia babo!nie słyszysz co pani mowi!mowi ze koncentrat a nie proszek!bierz bo taka nowosć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: " padłam słuchajcie...:cool3::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: nie moge... madzia18sosnowiec napisał(a): ale powiem wam ze kasia nasza kochana jest taka drobniutenka babeczka, taka kruszynka ze hooo, no nie wspomne ze jest taka delikatna ze ja sie nie dziwie jej piotrkowi :eviltong: Magda, nie czaruj mnie tu komplementami, bo sie wstydze i rumienie :oops: ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Teklunia napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Magda, nie czaruj mnie tu komplementami, bo sie wstydze i rumienie :oops: ;) ja nie czaruje nie wazelinuję tylko szczerą prawde pisze!:loveu: do bra noc :buzi: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 cześć Madziulka :p [quote name='Madzia'] a z proszkiem miałam dzisiaj takie jaja ze szok, tłumacze dzisiaj facetowi (zonka poszła gdzies na inne proszki) ze ten nasz jest nowoscią, ze jest to koncentrat proszku a nie sam proszek, wiec jest wydajny, itd. a facet do swojej żony "ty głupia babo!nie słyszysz co pani mowi!mowi ze koncentrat a nie proszek!bierz bo taka nowosć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: " padłam słuchajcie...:cool3: hahahahaha wytrzymałaś czy parsknęłaś smiechem? Quote
Recommended Posts