Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ja Ciebie też Magdo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

przypomne ci to kiedyś :cool3:

Alicjarydzewska napisał(a):
Widzę że Piotruś bryluje między Niewiastami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ten typ tak ma :evil_lol:

ja uciekam, bo dzisiaj umówiłam sie z leną do schroniska, jest psiak z bardzo chorą łapką, obejrzmy go co i jak,moze sie uda go wyleczyc i znalesc domek :buzi: miłych pogaduch :buzi:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Widzę że Piotruś bryluje między Niewiastami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu, ja Ci powiem że strasznie niekulturalne są te Panie ze Śląska, no może poza Tobą i Magdą :evil_lol: :evil_lol: ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Alu, ja Ci powiem że strasznie niekulturalne są te Panie ze Śląska, no może poza Tobą i Magdą :evil_lol: :evil_lol: ;) ...
i znow wazelinka... jej czy dzis jakies swieto??? A faceci ze stolicy to tez grzeczneijsi mogliby byc!!!

Posted

sota36 napisał(a):
i znow wazelinka... jej czy dzis jakies swieto??? A faceci ze stolicy to tez grzeczneijsi mogliby byc!!!

Grzeczni są ... jeśli nikt na nich nie naskakuje ;) ...

Posted

witajcie po krotkie przerwie:-(

wróciłam ze schronu, mam dosc, zycie jest do dupy, tyle cierpiacych psiaków, moj ciapek nadal czeka, sa 2 boksery, 2 owczarki niemieckie z czego jeden ma ok.4 miesiecy, i niestety jest tez i braird :-(
nie wiem co robic, rece opadają, kobita w schronie ma wszytsko w doopie, akta im gina...

Posted

Teklunia napisał(a):
dzien doberek :D
ale sie panie rozgadaly:cool3: a czlowiek tera zmusi siedziec i czytac, zamiast sie za gotowanie obiadu brac :lol:

piekny!!!
te oczy i te uszka :loveu::loveu::loveu::loveu:

cudowny co? :D:D:D
yhyhyh
dziekujemy ;)

madzia18sosnowiec napisał(a):
przedstawiam wam prawdziewczo 100% męzczyzne, jedynego w swoim rodzaju, który jak nikt potrafi zadowolic (kasia pochwal sie:eviltong: ) nawet najbardziej wymagające panie

hahahah .... :lol: :lol:
tak, Major rozpycha się na lozku jakby byl wielkosci smoka :P i taaak fajnie grzeje w nogi ;)

Posted

wróciłam ze schronu, mam dosc, zycie jest do dupy, tyle cierpiacych psiaków, moj ciapek nadal czeka, sa 2 boksery, 2 owczarki niemieckie z czego jeden ma ok.4 miesiecy, i niestety jest tez i braird :-(
nie wiem co robic, rece opadają, kobita w schronie ma wszytsko w doopie, akta im gina...

:glaszcze:

Posted

witajcie po krotkie przerwie:-(

niestety Magda, takie jest prawdziwe zycie :shake: My i nasze psy to zupelnie inna bajka... Czesto ludzie nawet sobie nie wyobrazaja, co sie dzieje w schroniskach, jakie psy tam trafiaja, po jakich przejsciach :(
Ale jesli chce sie im pomagac, trzeba to wytrzymac i zmienic troszke sposob myslenia. Nie mozna mowic, ze nie chce sie patrzec na tyle nieszczescia. Trzeba zrozumiec ze tylko tak mozna im pomoc - przez swoja obecnosc tam.

Posted

jestem na chwilke tylko, tutaj są nowe tematy o tych biedulkach co dzisiaj nam sie najbardziej w oczy rzuciły,jest jeszcze boksio ale to lena załozy albo ja zrobie jutro bo padam juz dzisiaj

tutaj jest temat do suni z poważną raną łapki :-(
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1457178#post1457178

a tutaj do brairda, niestety zdjecie nie najlepsze, bedzie pozniej
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23167

błagam popytajcie:placz:

Posted

Madzia, kiedy jeszcze jedziesz do schroniska? ja mam troche starych kocy i jeszcze pewnie coś się znajdzie, ale nie mam jak się tam wybrac bo nie mam samochodu (i jeszcze chyba nie prędko będe miała :angryy: ).
Nie wiesz czy były tak jakieś amstaffy?

Posted

Kati napisał(a):
Madzia, kiedy jeszcze jedziesz do schroniska? ja mam troche starych kocy i jeszcze pewnie coś się znajdzie, ale nie mam jak się tam wybrac bo nie mam samochodu (i jeszcze chyba nie prędko będe miała :angryy: ).
Nie wiesz czy były tak jakieś amstaffy?

kasiu wiem ze chcesz dobrze, ale nie wiem czy jest sens dawac koce, mozna spróbowac, ale nie gwarantuje ci ze trafią do psów ze schroniska...:angryy:

są dwa boksie w schronie, jeden zółty drugi pregowany, obydwa bardzo wychudzone, jest tez malutka sunia, młodziutka koło 4 miesiecy, ma cos z asta badz bulteriera, szkoda ze takie młodziutkie psisko a juz poznaje najgorsze rzeczy tego swiata :-(
jest tez rottek (nie wiem czy pies czy suka) ale dosc agresywna...:-(
takie psy jesli trafiają do schronu, to bardzo szybko z niego wyjezdzają...nie pytajcie gdzie i po co:placz:

Posted

co do kocy to zależy czy tam są pomieszczenia dla psów? bo koc do budy to męka psa - koc szybko naciągnie wody i będzie mroził psa zamiast ogrzewać - koce są dobre tylko do budynku gdzie są wymieniane :roll: ja też mam sporo, ale właśnie nie w każdym schronisku się nadają - do Olkusza np zawiozłam tylko po to, żeby zrobili z nich zasłonki na wejścia do bud bo w budzie musi być słoma

Posted

malawaszka napisał(a):
co do kocy to zależy czy tam są pomieszczenia dla psów? bo koc do budy to męka psa - koc szybko naciągnie wody i będzie mroził psa zamiast ogrzewać - koce są dobre tylko do budynku gdzie są wymieniane :roll: ja też mam sporo, ale właśnie nie w każdym schronisku się nadają - do Olkusza np zawiozłam tylko po to, żeby zrobili z nich zasłonki na wejścia do bud bo w budzie musi być słoma

monika są takie wielkie boksy i sciana która oddziela boks od takiego pomieszczenia z betonu, nawet nie wiem czy w tych boksach jest słoma...:-(

Posted

To co sie przyda? karma :roll: (nie mam doświadczenia ze schroniskowymi psiakami :shake: )
Mnie jest tak strasznie zal tych biednych psów :placz:

Posted

Kati napisał(a):
To co sie przyda? karma :roll: (nie mam doświadczenia ze schroniskowymi psiakami :shake: )
Mnie jest tak strasznie zal tych biednych psów :placz:

kati najbardziej przydałby sie nowy dom chociaz na tymczas dla sunki z chorą łapką, wymaga natychmiastowej pomocy weterynarza, pieniadze są, niestety nie mamy jej gdzie ulokowac a do schroniska spowrotem oddac jej nie mozemy:shake:

asiunia napisał(a):
Hej!!

Madziu,wybieracie sie znowu w najblizszym czasie do Milowic?:-(

asiu najprawdopodobniej w czwartek bądz piątek (raczej piątek, bo i malawaszka moglaby jechac) koło 16, jakby cos daj znac na pw

wogóle to czesc wszytskim :buzi: ja cos dzisiaj nie mam nastroju, jeszcze coponiektórzy na tym forum mają o sobie wielkie mniemanie i tupet, ze tez takich ludzi bog nasyła nam na droge...

dzisiaj tylko jedno zdjęcie, cholera juz nic nie mam, i aparatu tez nie mam :shake:

Posted

czesc ala :buzi: ciesze sie, ze sie spodobało :loveu: a jak tam tufcio?:eviltong:

Tuffiasty niezadowolony, bo po przyjsciu ze spacerku wylądował w wannie w celu wymycia łapeczek i podwozia.:cool3:
Teraz lata po mieszkanku i wyciera się gdzie tylko może ...:cool3:

Posted

Tak to czasem bywa.. po prostu takie jest życie i niestety mentalność ludzka się nie zmieni :roll:. Przychodzę do schroniska gliwickiego i jest mi lepiej na serduchu, że tam jestem, że pogłaszczę, popieszczę, pomogę i dam jeść. Jedną sukę wzięłam z dobrą myślą, po wypadku, która przez około dwa tygodnie w schronie leżała i ledwo się ruszała, ale u mnie nie wyszło.. bo jedną z drugą nie za bardzo się polubiły, ale teraz moja była ONka ma dobry dom u mojej rodziny :D i się z tego ogromnie cieszę :D. W sobotę jedzie ze mną koleżanka, bo chce kota i tak jakoś jej się wzięło, jak usłyszała, że jeżdże do schroniska :).

Zróbcie zdjęcia bokserom.. to się je powystawia.