madzia20sosnowiec Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Cimi napisał(a):Tak to czasem bywa.. po prostu takie jest życie i niestety mentalność ludzka się nie zmieni :roll:. Przychodzę do schroniska gliwickiego i jest mi lepiej na serduchu, że tam jestem, że pogłaszczę, popieszczę, pomogę i dam jeść. Jedną sukę wzięłam z dobrą myślą, po wypadku, która przez około dwa tygodnie w schronie leżała i ledwo się ruszała, ale u mnie nie wyszło.. bo jedną z drugą nie za bardzo się polubiły, ale teraz moja była ONka ma dobry dom u mojej rodziny :D i się z tego ogromnie cieszę :D. W sobotę jedzie ze mną koleżanka, bo chce kota i tak jakoś jej się wzięło, jak usłyszała, że jeżdże do schroniska :). Zróbcie zdjęcia bokserom.. to się je powystawia. będą zdjątka będą, zapomniałam napisać ze i kaukaz jest, jamnikow ze 3 sztuki, jeden stary wyzełek szorstkowłosy, ale wszystko czeka do piątku, jak sie zbierzemy i podjedziemy Alicjarydzewska napisał(a):Madziulku ...umiechnij się :razz:/tak mówił Kuba jak był malutki:p/ :lol!: :lol!: :lol!: :smokin: ps. mam płomyczka :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: Quote
g_o_n_i_a Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dobry wieczór Magdaleno :buzi: A na cóż tak z uwagą wpatruje się Kudłate Maleństwo? :angel: Śliczne zdjęcie, a ta spineczka... :loveu: Quote
PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a cos dzisiaj nie mam nastroju, jeszcze coponiektórzy na tym forum mają o sobie wielkie mniemanie i tupet, ze tez takich ludzi bog nasyła nam na droge... ktos Cie podkurzył :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 PIKA napisał(a):ktos Cie podkurzył :shake: oj pikunia zebys wiedziała :angryy: nie rozumiem jak ktos moze oceniac drugą osobę, co ona robi a co nie, skoro nawet jej nie zna...cała sprawa tyczy sie psa, którego szukaliśmy u nas :oops: psiak sie nie znalazł i teraz są wielkie wyrzuty skierowane w strone agnieszki (włascicielki) i nas, którzy pomagaliśmy, że za mało było staran itd. itp...po prostu rece opadają... nic, ja uciekam spac, jutro juz lece do szkołki i moze po południu skocze z ewą do schroniska ;) Alka napisał(a):Madziu, gratuluję ognika dziękuję ślicznie alu :buzi: do zobaczyska jutro moje słoneczka:buzi: Quote
Alka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dzień dobry Madziu i Gajeczko !:loveu: Mam nadzieje ,że Gajeczka już nie spi.;) Madziu, nie przemęczaj się zbytnio nauką cobys miała siły wpaśc na dogo ... milego dnia ! Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dzien dobry Madziu i sliczna Gajeczko! Ala ma racje, nie przemeczaj sie zbytnio i wpadaj do nas;) I na foteczki tez czekamy. Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 cześć Madzia :p I z rana Ci powiem : Glupimi sie nie przrejmuj i rob co swoje ;) Quote
Lucy* Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Witaj Madziu !!!! Reflektujesz na spacerek sobotni w towarzystwie iście sosnowieckim + psiaki :evil_lol: koło południa ?? Na Sielcu... daj się wyciągnąć co ?? :cool3: :cool3: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Hihi...... Lucy to moze jeszcze jedna wiadomosc. Moze Madzia uslyszy:evil_lol::evil_lol: Quote
Lucy* Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hihi...... Lucy to moze jeszcze jedna wiadomosc. Moze Madzia uslyszy:evil_lol::evil_lol: Hahaha bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: Dogo wyświetla tylko "invalid link" to ciągle ponawiam :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): Czesc Magda :) Ale slodkiego leniuszka masz w domu :loveu::loveu::loveu: Pika ma racje - czasem trzeba przymknac oko na niektore osoby i dalej robic swoje... Bo przeciez chodzi tu o psy! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 czesc kochani!:buzi: juz jestem, wszystko układa mi sie pieknie, szykuje mi sie praca, psiak mnie kocha, domków szukam, juz niedługo matura i studia i nowe zycie... mam wspaniałych znajomych na dogo i zycie jest piekne :loveu: uciekam do schroniska kochani, popstrykam moze zdjec troche, buziaki :buzi: Quote
sota36 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 I niech tak dalej jest!!! Ja tez nie moge narzekac, no zeby ta choroba mnie opuscila... opracowuje tematy na maturke jakos idzie i jest CUDNIE!!! JESTEM SZCZESLIWA, CZEGO WSZYSTKIM ZYCZE!!!! Quote
malawaszka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :crazyeye: boszz jak tu optymistycznie - ja mam dziś taaaaaką doline :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Piękna... :loveu: Madziu, czy masz gdzieś "pod ręką" foteczke nosecka Gajuni? :angel: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 sota36 napisał(a):I niech tak dalej jest!!! Ja tez nie moge narzekac, no zeby ta choroba mnie opuscila... opracowuje tematy na maturke jakos idzie i jest CUDNIE!!! JESTEM SZCZESLIWA, CZEGO WSZYSTKIM ZYCZE!!!! no proooosze to mi sie podobaaaa :klacz::klacz::klacz: malawaszka napisał(a)::crazyeye: boszz jak tu optymistycznie - ja mam dziś taaaaaką doline :placz: monisia głowa dó gory :kciuki:nie zapomnij ze jutro jedziemy do piesków:cool3: g_o_n_i_a napisał(a):Piękna... :loveu: Madziu, czy masz gdzieś "pod ręką" foteczke nosecka Gajuni? :lilangel: jak mam to wstawie, ale nie obiecuje, lece wklejac zdjecia moich pociech ze schronu i mojej drugiej kudłatej miłosci która niestety w schronisku, bardzo sie boi aparatu, ucieka, chowa sie do boksu... Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 sota36 napisał(a): opracowuje tematy na maturke jakos idzie i jest CUDNIE!!! ciekawe, czy "mlodsza" częśc tych opracowujących tez się tak cieszy :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Cześć Madziu, Tak mi przykro z powodu tych wszytskich zabiedzonych, zagłodzonych i nieszczęśliwych piesków w schronisku. Jesteś wspaniała, że za wszelką cenę im pomagasz, za to lubie Cię bardzo Madziu :buzi: Cudne zdjęcia gajkowej wstawiłaś, jest piekniuchna :loveu: No i gratuluję płomyczka, oby ich było jak najwięcej ;) Pozdrawiamy, całujemy i ... głowa do góry :buzi: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Madziu , zmieniłaś kocyk na bardziej puszysty :cool3: Quote
sota36 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):ciekawe, czy "mlodsza" częśc tych opracowujących tez się tak cieszy :evil_lol: watpie.... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 sota36 napisał(a):watpie.... ja też :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 moi kochani cos specjalnie dla was :loveu: http://dingo.care-mail.com/cards/flash/5407/ilikeyou.swf Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):moi kochani cos specjalnie dla was :loveu: http://dingo.care-mail.com/cards/flash/5407/ilikeyou.swf swietne Madziu :lol: :lol: Dziękujemy :buzi: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Madzia pioseneczka extra ;) Quote
Recommended Posts