Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

Cimi napisał(a):
Tak to czasem bywa.. po prostu takie jest życie i niestety mentalność ludzka się nie zmieni :roll:. Przychodzę do schroniska gliwickiego i jest mi lepiej na serduchu, że tam jestem, że pogłaszczę, popieszczę, pomogę i dam jeść. Jedną sukę wzięłam z dobrą myślą, po wypadku, która przez około dwa tygodnie w schronie leżała i ledwo się ruszała, ale u mnie nie wyszło.. bo jedną z drugą nie za bardzo się polubiły, ale teraz moja była ONka ma dobry dom u mojej rodziny :D i się z tego ogromnie cieszę :D. W sobotę jedzie ze mną koleżanka, bo chce kota i tak jakoś jej się wzięło, jak usłyszała, że jeżdże do schroniska :).

Zróbcie zdjęcia bokserom.. to się je powystawia.

będą zdjątka będą, zapomniałam napisać ze i kaukaz jest, jamnikow ze 3 sztuki, jeden stary wyzełek szorstkowłosy, ale wszystko czeka do piątku, jak sie zbierzemy i podjedziemy

Alicjarydzewska napisał(a):
Madziulku ...umiechnij się :razz:/tak mówił Kuba jak był malutki:p/

:lol!: :lol!: :lol!: :smokin:

ps. mam płomyczka :Cool!: :sweetCyb: :bigcool:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
a cos dzisiaj nie mam nastroju, jeszcze coponiektórzy na tym forum mają o sobie wielkie mniemanie i tupet, ze tez takich ludzi bog nasyła nam na droge...

ktos Cie podkurzył :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
ktos Cie podkurzył :shake:

oj pikunia zebys wiedziała :angryy: nie rozumiem jak ktos moze oceniac drugą osobę, co ona robi a co nie, skoro nawet jej nie zna...cała sprawa tyczy sie psa, którego szukaliśmy u nas :oops: psiak sie nie znalazł i teraz są wielkie wyrzuty skierowane w strone agnieszki (włascicielki) i nas, którzy pomagaliśmy, że za mało było staran itd. itp...po prostu rece opadają...

nic, ja uciekam spac, jutro juz lece do szkołki i moze po południu skocze z ewą do schroniska ;)

Alka napisał(a):
Madziu, gratuluję ognika

dziękuję ślicznie alu :buzi:

do zobaczyska jutro moje słoneczka:buzi:

Posted

Dzień dobry Madziu i Gajeczko !:loveu:

Mam nadzieje ,że Gajeczka już nie spi.;) Madziu, nie przemęczaj się zbytnio nauką cobys miała siły wpaśc na dogo ...

milego dnia !

Posted

Witaj Madziu !!!!

Reflektujesz na spacerek sobotni w towarzystwie iście sosnowieckim + psiaki :evil_lol: koło południa ?? Na Sielcu...

daj się wyciągnąć co ?? :cool3: :cool3:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hihi...... Lucy to moze jeszcze jedna wiadomosc. Moze Madzia uslyszy:evil_lol::evil_lol:

Hahaha bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: Dogo wyświetla tylko "invalid link" to ciągle ponawiam :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

Czesc Magda :)
Ale slodkiego leniuszka masz w domu :loveu::loveu::loveu:

Pika ma racje - czasem trzeba przymknac oko na niektore osoby i dalej robic swoje... Bo przeciez chodzi tu o psy!

Posted

czesc kochani!:buzi:

juz jestem, wszystko układa mi sie pieknie, szykuje mi sie praca, psiak mnie kocha, domków szukam, juz niedługo matura i studia i nowe zycie...
mam wspaniałych znajomych na dogo i zycie jest piekne :loveu:
uciekam do schroniska kochani, popstrykam moze zdjec troche, buziaki :buzi:

Posted

I niech tak dalej jest!!! Ja tez nie moge narzekac, no zeby ta choroba mnie opuscila... opracowuje tematy na maturke jakos idzie i jest CUDNIE!!! JESTEM SZCZESLIWA, CZEGO WSZYSTKIM ZYCZE!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
I niech tak dalej jest!!! Ja tez nie moge narzekac, no zeby ta choroba mnie opuscila... opracowuje tematy na maturke jakos idzie i jest CUDNIE!!! JESTEM SZCZESLIWA, CZEGO WSZYSTKIM ZYCZE!!!!

no proooosze to mi sie podobaaaa :klacz::klacz::klacz:

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: boszz jak tu optymistycznie - ja mam dziś taaaaaką doline :placz:

monisia głowa dó gory :kciuki:nie zapomnij ze jutro jedziemy do piesków:cool3:

g_o_n_i_a napisał(a):
Piękna... :loveu: Madziu, czy masz gdzieś "pod ręką" foteczke nosecka Gajuni? :lilangel:

jak mam to wstawie, ale nie obiecuje, lece wklejac zdjecia moich pociech ze schronu i mojej drugiej kudłatej miłosci która niestety w schronisku, bardzo sie boi aparatu, ucieka, chowa sie do boksu...

Posted

sota36 napisał(a):
opracowuje tematy na maturke jakos idzie i jest CUDNIE!!!

ciekawe, czy "mlodsza" częśc tych opracowujących tez się tak cieszy :evil_lol:

Posted

Cześć Madziu,

Tak mi przykro z powodu tych wszytskich zabiedzonych, zagłodzonych i nieszczęśliwych piesków w schronisku. Jesteś wspaniała, że za wszelką cenę im pomagasz, za to lubie Cię bardzo Madziu :buzi:

Cudne zdjęcia gajkowej wstawiłaś, jest piekniuchna :loveu:

No i gratuluję płomyczka, oby ich było jak najwięcej ;)

Pozdrawiamy, całujemy i ... głowa do góry :buzi: