Patka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ciesze sie, że przerubeczka sie podoba, i zdaję sobie sprawę że ja marna a to w pełni zasługa przeslicznych modeli :) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 czesc i czołem wszytskim!!:buzi: jest nam strasznie miło ze tesknicie za nami, cholerkaaaa:oops: patka ja ci slicznie dziekuje za przeróbeczke, to nasza pierwsza w galerii gajka wiec zapamietamy ja na baaaardzo długoooo:cool3: jak zgadliscie dzisiaj wizyt w schronisku były az 3, nietypowo w kazdym miescie (sosnowiec, mysłowice i katowice) tutaj macie troche psiaków, które udało nam sie sfotografwac z ewą pieny mis w mysłowicach...kupa futerka i na dodatek, zero agresji :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Patka napisał(a):ciesze sie, że przerubeczka sie podoba, i zdaję sobie sprawę że ja marna a to w pełni zasługa przeslicznych modeli :) patka ty nie zachwalaj tylko swoje piekne dawaj :cool3: :mad: :loveu: Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):pika do kogo ja mam sie tak ładnie usmiechnąc zeby taki ładny bukiet dostać??:lol: kocham frezyjki :loveu: :razz::razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 PIKA napisał(a)::razz::razz: uhuhuhuhuhu dzię-ku-je!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 kochani jako ze zdjecia gajka mi sie skonczyły, wstawiam wam moje kochane biedki ze schronisk, moze sie ktos z was zakocha, albo chociaz popyta znajomych... boksio pregowany, temperament uciekł wraz z kolejnymi dniami spędzonymi w schronisku...:-( zółty boksio, poza zanikiem temperamentu jak wyzej zanik masy tez widoczny :-( a taka ze mnie chudziutka dziewczynka trzymajcie kciuki, mam nadzieje ze sie uda i boksie trafią do dobrych domków, trwają pertraktacje Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Jojkus jakie śliczne boksie :loveu: Ja tego nie rozumiem jak tak mozna wyrzucic, oddac do schroniska psa :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Jojkus jakie śliczne boksie :loveu: Ja tego nie rozumiem jak tak mozna wyrzucic, oddac do schroniska psa :placz: ja tez nie rozumiem, a jeszcze ostatnio jest jakis nawał bokserów:-( jeszcze kolejna sunieczka :-( dziewczynka z braku witamin, złego zywienia i prawdopodobnie tesknoty bardzo traci siersc, mozna powiedziec, ze juz nie ma jej wcale :-( Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ta sunieczka jest cudowna, ma to "coś" w oczach za co chętnie bym ją przygarneła ... gdybym tylko mogła :placz: Quote
anetta Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :-( bidulki...Ten misiooo jest taki slodki...a malutka sunieczka mowi "wez mnie" ehhh Quote
madzia20sosnowiec Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 jeśli tylko sie uda sunka trafi do nowego domku w tym tygodniu :cool3: trzymajcie kciuki :buzi: ja uciekam sie wkoncu troche odprężyc :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 jeszcze kolejna sunieczka :-( ojej jak ona slodziutka :-(:-( Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 słuchajcie, sunka bedzie w nowym domku:multi: mamy naprawde duzo chętnych, moze ktos zechce z tych chętnych szczeniaczka?:roll: zaczynam znów wierzyc w ludzi :loveu: a wogóle to dzien dobry, mam nadzieje ze dzisiaj wybierzemy sie z kasią na spacerek i będą foteczki :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Trzymam kciuki za domek Sunieczki :kciuki: I za domki pozostałych piesków również! :kciuki: W głowie się nie mieści jakie ślicznoty czekają na domki :( Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Madzia to trzymam kciuki za domek dla wszystkich :kciuki: Quote
panienkabubu Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a wogóle to dzien dobry, mam nadzieje ze dzisiaj wybierzemy sie z kasią na spacerek i będą foteczki :loveu: tak, tak, spacerek dzisiaj będzie, tylko zjemy obiadki i wyruszamy .. miejmy nadzieje, ze słońce przy nas zostanie .. w kazdym razie, dzisiaj spotkanie na obcym terenie, znaczy się w parku, może Benul będzie sie normalnie zachowywał .. no nic ja idę trenować bicepsy, sprzyda się siła dzisiaj w rękach :lol: Quote
Cimi Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Podaj mi troszkę więcej informacji o bokserach i może masz więcej fotek, to przekopiuję to na boxer forum. Oraz telefon do schronisak i gdzie ono się znajduje. Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 cimi pw poszło do ciebie kasia, cwicz biceps cwicz, bo ciezko chyba dzisiaj będzie :eviltong: Quote
panienkabubu Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia, cwicz biceps cwicz, bo ciezko chyba dzisiaj będzie :eviltong: No ze mną będzie też ciężko, trochę ciężką głowę mam dzisiaj .. Jeski żeby tylko Gajka nie bała się Bena :modla::modla::modla: Ok, biorę hantle i idę ćwiczyć Madzia, spotkamy się jakoś w lasku, opki? Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 panienkabubu napisał(a): Madzia, spotkamy się jakoś w lasku, opki? kasiu nie ma sprawy, ja juz ide sie ubierac i koło 14,20 bede na górce tam gdzie ostatnio z majorem nas spotkałas, moze byc? Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Madzik , tak bym chciała zeby zaraz wszystkie te bidulki miały domki :shake: Czekam na wesołe fotki ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Madzik , tak bym chciała zeby zaraz wszystkie te bidulki miały domki :shake: Czekam na wesołe fotki ;) alus ja tez bym chciała :-( ale wiem ze całego swiata sie nie zbawi, niestety :-( a my juz uciekamy, zapewniam ze fotki bedą wesołe, jak to zawsze z beniem :eviltong: Quote
Recommended Posts