Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='taubi']o to super że babka jest fajna a jak facet z Żoliboża ?? ktoś u niego był??[/QUOTE]

ponawiam pytanie Taubiego...
A Kaj jeśli jedzie do pani to kiedy?

Posted

[quote name='Madallena']Melduje, ze wizyta odbebniona. Wypadla bardzo pozytywnie.

Pani starsza, blok. Psiara, od 28 lat nieustannie miala psy. Ostatni PON odszedl dwa tygodnie temu. Mial 9 lat i umarl na niewydolnosc nerek. Leczyla go rok. Odszedl sam.

Z wyksztalcenia jest lekarzem, emerytowanym. Od kwietnia siedzi na dizlce pod Warszawa, 4tysie metrow.

Chodzi na dlugie spacery. psa nie puscza w warszawie ze smyczy, ale spaceruje z nim 2razy dziennie po poltorej godziny.

Gotuje ale daje tez karme sucha. Leczy do upadlego, jest przeciwniczka eutanazji. Jest tez przeciwniczka kastracji ale skoro tego wymagamy wykastruje go.
Hmmm... o czyms zapomnialam?
acha! Jak cos jej sie stanie jest gro osob ktore sie nim zaopiekuja.

Kaj bedzie mial towarzystwo, ale takie czasami. Beda to: pies wnuczka (owczarek....ehhh nie pamietam ktory) i koty na dzialce. Mam nadzieje, ze Kaj toleruje koty, bo tego sie Pani obawiala... no i czy ma JAKIEKOLWIEK przejawy agresji...

Pani chce jechac po kaja w przyszly weekend. Nie ma problemu, pokryje koszty.

Jestem jak najbardziej za!

Co Wy na to?[/QUOTE]

Wspaniała wiadomość :) Kajuś szykuj walizeczkę i pakuj się do domu :loveu::loveu::loveu:
Uspokoiła mnie wiadomość, że w razie gdyby Pani coś się stało Kaj będzie miał opiekę!

Posted

[quote name='Madallena']Moim zdaniem mozna oddac Kaja. (dzieki Energy za mile slowa, zmarszki tez znalazlam u siebie pod prawym okiem :P:P)
Mozna skorzystac rowniez z transportu i na miejsce Kaja przywiezc np. Mone Lise, ktora zle znosi schronisko :( i za Waszym przyzwoleniem polaczyc deklaracje obydwojga. Co Wy na to?[/QUOTE]

Ja jestem za. Biedna Mona Lisa :( na pewno byłoby to dla niej korzystne!

Posted

Czyli deklaracje z Kaja przenieśc na MonaLisę?
To Kajuś trafiłby do domku na tydzień przed świętami. Maleńki, święta spędzone w domku z własną Pańcią:-)

Posted

Dzis bylam z Kajem na spacerku swietny psiaczek z niego.Najbezpieczniej poza terenem hoteliku czuje sie miedzy nogami.Bedzie miala nowa wlasciecielka z niego pocieche.

Kaj pozdrawia wszystkie cioteczki i wujkow tez:):)

Posted

Skoro Mona Lisa już w nowym domu, to może, jeśli wszystko u niej dobrze pójdzie, zamiast na nią deklaracje przeszłyby na czarnuszka z wysypiska? Ma już zarezerwowane miejsce u ZuziM, ale deklaracji tylko 45 zł, a trzeba by sprawdzić, co z tą jego łapą...

Tutaj wątek czarnuszków z Szydłowca: http://www.dogomania.pl/threads/174070-Czarnuszki-spod-bloku-i-kolejny-z-wysypiska-z-chorym-okiem-POTRZEBNE-DEKLARACJE

Posted

Wpłaty:
09-11-2009 10zł AIMEZ_MOI
11-11-2009 50zł Katarzyna
11-11-2009 120zł Kamila
13-11-2009 30zł Dariusz
16-11-2009 10zł Jowita
20-11-2009 20zł Tomasz
01-12-2009 20zł Bożena
02-12-2009 10zł AIMEZ_MOI
07-12-2009 20zł Tomasz
08-12-2009 50zł Ika & Sonia

Razem: 340zł

Jeśli kogos nie wpisałem a wpłacił niech napisze to jeszcze raz sprawdze.

Posted

Kaj z kotami w porządku. Jak go zawiozłam na miejsce to pierwszy ze zwierząt przywitał go kot. Pieknie sie obwąchaly i nie było żadnego problemu. Jest to w jednym z pierwszych postów.

Posted

kama210 napisał(a):
:multi:super...
szczególnie się cieszę , zwłaszcza że to mój pierwszy psiak, któremu z Waszą pomocą udało mi się pomóc:loveu:
żeby tak dalej;)

A mój chrześniak:loveu:

A co z drugim domkiem?

Posted

Jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem, przyjada po Kaja w weekend :))))
Babka mieszka niedaleko mnie i taubiego, wiec Kaj bedzie pod kontrola :)
Mam nadzieje, ze sie nie rozmysli...kciuki potrzebne!
taubi, dzwoniles do niej? gadales z nia?

Drugi domek mial alternatywe - jak nie Kaj to wybrali innego psiaka z Azylu...

Posted

Madallena napisał(a):
Jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem, przyjada po Kaja w weekend :))))
Babka mieszka niedaleko mnie i taubiego, wiec Kaj bedzie pod kontrola :)
Mam nadzieje, ze sie nie rozmysli...kciuki potrzebne!
taubi, dzwoniles do niej? gadales z nia?

Drugi domek mial alternatywe - jak nie Kaj to wybrali innego psiaka z Azylu...

A super, czyli skorzystał inny psiaczek:multi:

No to Kaj będzie w święta doopkę grzał w domku:loveu:I jeszcze niedaleko Was zamieszka:evil_lol:
A kciuki trzymam bardzo mocno:p

Posted

hej, transport Kaja się posypał - pani nie pojedzie, ale zwróci koszty benzyny

my musimy przewieźć starego ONka do Mielca --> http://www.dogomania.pl/threads/175870-Stary-ON-spod-Warszawy-kolejny-pies-oA-mieliA-siAE-zestarzeAE?p=13719709#post13719709
możnaby to połaczyć

taubi, nie dzwoniłam na razie do tej pani
bo my możemy dopiero pojechać 2 dnia świąt ew
ale wiem też, że może to zrobić PatiC - w sumie wszystko jedno kto z nas pojedzie, byle tylko psy pojechały :)

Posted

clo napisał(a):
cudowne wiesci!!!moze jesli pan z zoliborza bylby fajny to jakis inny szydlowczak dla niego?:P kiara?kumpel gotowe do adopcji;)

podobny do Kaja, prawie beaglowaty - dostawa z ostatnich dni targowych..biega w Szydłowcu :(
piękny...

pzdr wczesna porą :)
dobranoc :P