Madallena Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 yhy... zostawiacie tyle usmieszkow, ze nie uwierze, ze nie macie zmarszczek przy ustach :P klamczuchy! :) Quote
taubi Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 o to super że babka jest fajna a jak facet z Żoliboża ?? ktoś u niego był?? Quote
Energy Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='taubi']o to super że babka jest fajna a jak facet z Żoliboża ?? ktoś u niego był??[/QUOTE] ponawiam pytanie Taubiego... A Kaj jeśli jedzie do pani to kiedy? Quote
IKA & SONIA Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Madallena']Melduje, ze wizyta odbebniona. Wypadla bardzo pozytywnie. Pani starsza, blok. Psiara, od 28 lat nieustannie miala psy. Ostatni PON odszedl dwa tygodnie temu. Mial 9 lat i umarl na niewydolnosc nerek. Leczyla go rok. Odszedl sam. Z wyksztalcenia jest lekarzem, emerytowanym. Od kwietnia siedzi na dizlce pod Warszawa, 4tysie metrow. Chodzi na dlugie spacery. psa nie puscza w warszawie ze smyczy, ale spaceruje z nim 2razy dziennie po poltorej godziny. Gotuje ale daje tez karme sucha. Leczy do upadlego, jest przeciwniczka eutanazji. Jest tez przeciwniczka kastracji ale skoro tego wymagamy wykastruje go. Hmmm... o czyms zapomnialam? acha! Jak cos jej sie stanie jest gro osob ktore sie nim zaopiekuja. Kaj bedzie mial towarzystwo, ale takie czasami. Beda to: pies wnuczka (owczarek....ehhh nie pamietam ktory) i koty na dzialce. Mam nadzieje, ze Kaj toleruje koty, bo tego sie Pani obawiala... no i czy ma JAKIEKOLWIEK przejawy agresji... Pani chce jechac po kaja w przyszly weekend. Nie ma problemu, pokryje koszty. Jestem jak najbardziej za! Co Wy na to?[/QUOTE] Wspaniała wiadomość :) Kajuś szykuj walizeczkę i pakuj się do domu :loveu::loveu::loveu: Uspokoiła mnie wiadomość, że w razie gdyby Pani coś się stało Kaj będzie miał opiekę! Quote
clo Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 cudowne wiesci!!!moze jesli pan z zoliborza bylby fajny to jakis inny szydlowczak dla niego?:P kiara?kumpel gotowe do adopcji;) Quote
IKA & SONIA Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='Madallena']Moim zdaniem mozna oddac Kaja. (dzieki Energy za mile slowa, zmarszki tez znalazlam u siebie pod prawym okiem :P:P) Mozna skorzystac rowniez z transportu i na miejsce Kaja przywiezc np. Mone Lise, ktora zle znosi schronisko :( i za Waszym przyzwoleniem polaczyc deklaracje obydwojga. Co Wy na to?[/QUOTE] Ja jestem za. Biedna Mona Lisa :( na pewno byłoby to dla niej korzystne! Quote
Awit Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Czyli deklaracje z Kaja przenieśc na MonaLisę? To Kajuś trafiłby do domku na tydzień przed świętami. Maleńki, święta spędzone w domku z własną Pańcią:-) Quote
yoko100 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dzis bylam z Kajem na spacerku swietny psiaczek z niego.Najbezpieczniej poza terenem hoteliku czuje sie miedzy nogami.Bedzie miala nowa wlasciecielka z niego pocieche. Kaj pozdrawia wszystkie cioteczki i wujkow tez:):) Quote
IKA & SONIA Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Fotka jest rewelacyjna, a Kajuś sliczny :) Już niedługo będzie miał dom!!! Quote
koosiek Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 http://images47.fotosik.pl/238/20360411a012071fmed.jpg Cudo :loveu: Napiszcie mi proszę (najlepiej na wątku Moni), które deklaracje mogę na nią przerzucić. Wątek Moni: http://www.dogomania.pl/threads/172970-Mona-Lisa-siAE-nie-uA-miecha-Mona-Lisa-ma-smutne-oczy-Pilne-DT-dla-mini-suni Quote
feliksik Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 no a jak Kaj do kotów , bo było takie pytanie tej Pani, co jest nim zainteresowana. Żeby przypadkiem niczego nie przeoczyć Quote
koosiek Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Skoro Mona Lisa już w nowym domu, to może, jeśli wszystko u niej dobrze pójdzie, zamiast na nią deklaracje przeszłyby na czarnuszka z wysypiska? Ma już zarezerwowane miejsce u ZuziM, ale deklaracji tylko 45 zł, a trzeba by sprawdzić, co z tą jego łapą... Tutaj wątek czarnuszków z Szydłowca: http://www.dogomania.pl/threads/174070-Czarnuszki-spod-bloku-i-kolejny-z-wysypiska-z-chorym-okiem-POTRZEBNE-DEKLARACJE Quote
taubi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Wpłaty: 09-11-2009 10zł AIMEZ_MOI 11-11-2009 50zł Katarzyna 11-11-2009 120zł Kamila 13-11-2009 30zł Dariusz 16-11-2009 10zł Jowita 20-11-2009 20zł Tomasz 01-12-2009 20zł Bożena 02-12-2009 10zł AIMEZ_MOI 07-12-2009 20zł Tomasz 08-12-2009 50zł Ika & Sonia Razem: 340zł Jeśli kogos nie wpisałem a wpłacił niech napisze to jeszcze raz sprawdze. Quote
AnnaA Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Kaj z kotami w porządku. Jak go zawiozłam na miejsce to pierwszy ze zwierząt przywitał go kot. Pieknie sie obwąchaly i nie było żadnego problemu. Jest to w jednym z pierwszych postów. Quote
kama210 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 :multi:super... szczególnie się cieszę , zwłaszcza że to mój pierwszy psiak, któremu z Waszą pomocą udało mi się pomóc:loveu: żeby tak dalej;) Quote
Energy Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 kama210 napisał(a)::multi:super... szczególnie się cieszę , zwłaszcza że to mój pierwszy psiak, któremu z Waszą pomocą udało mi się pomóc:loveu: żeby tak dalej;) A mój chrześniak:loveu: A co z drugim domkiem? Quote
Madallena Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem, przyjada po Kaja w weekend :)))) Babka mieszka niedaleko mnie i taubiego, wiec Kaj bedzie pod kontrola :) Mam nadzieje, ze sie nie rozmysli...kciuki potrzebne! taubi, dzwoniles do niej? gadales z nia? Drugi domek mial alternatywe - jak nie Kaj to wybrali innego psiaka z Azylu... Quote
judita Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 trzymam kciuki żeby kajuś doopke grzał już u siebie.. sliczny psiaczek :loveu: Quote
grzenka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A może jak Kaj pojedzie do domu i wszystko będzie ok:loveu:, to jakiś inny psiak z Szydłowca przyjechałby na jego miejsce:roll:? Quote
fizia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Oj to trzymam kciuki i bardzo się cieszę!!!! Quote
Energy Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Madallena napisał(a):Jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem, przyjada po Kaja w weekend :)))) Babka mieszka niedaleko mnie i taubiego, wiec Kaj bedzie pod kontrola :) Mam nadzieje, ze sie nie rozmysli...kciuki potrzebne! taubi, dzwoniles do niej? gadales z nia? Drugi domek mial alternatywe - jak nie Kaj to wybrali innego psiaka z Azylu... A super, czyli skorzystał inny psiaczek:multi: No to Kaj będzie w święta doopkę grzał w domku:loveu:I jeszcze niedaleko Was zamieszka:evil_lol: A kciuki trzymam bardzo mocno:p Quote
mru Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 hej, transport Kaja się posypał - pani nie pojedzie, ale zwróci koszty benzyny my musimy przewieźć starego ONka do Mielca --> http://www.dogomania.pl/threads/175870-Stary-ON-spod-Warszawy-kolejny-pies-oA-mieliA-siAE-zestarzeAE?p=13719709#post13719709 możnaby to połaczyć taubi, nie dzwoniłam na razie do tej pani bo my możemy dopiero pojechać 2 dnia świąt ew ale wiem też, że może to zrobić PatiC - w sumie wszystko jedno kto z nas pojedzie, byle tylko psy pojechały :) Quote
anita_happy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 clo napisał(a):cudowne wiesci!!!moze jesli pan z zoliborza bylby fajny to jakis inny szydlowczak dla niego?:P kiara?kumpel gotowe do adopcji;) podobny do Kaja, prawie beaglowaty - dostawa z ostatnich dni targowych..biega w Szydłowcu :( piękny... pzdr wczesna porą :) dobranoc :P Quote
taubi Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 mru i jak dzwoniłaś do tej Pani od Kaja, pilny transport. Quote
Recommended Posts