furciaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 fizia napisał(a):No nie wiem, jeśli chodzi o Pati to raczej nie jestem za... A mozesz napisac dlaczego?? Wysylam swoje CCty do roznych hoteli i dobrze by bylo wiedziec na kogo uwazac itd W konstancinie jest hotelik, 400zl miesiecznie plus karma za psa wielkosci cane corso...za malego psiaka moze i mniej by bylo?? Quote
clo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ja bym od razu wykluczyla pati i mortikike..a reszta ok:))to co mzoe jednak ten mielec..hotelterie.pl?slyszalam ze tam 8zl za dobe Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 W zasadzie nic konkretnego nie mogę zarzucić temu hotelikowi - ale poprostu, kiedy był tam psiak "od nas" jakoś ciężko układała się współpraca. Może to był wyjątek - nie chciałabym wydawać opinii, że tam jest coś nie tak To tylko takie subiektywne odczucia. Hotelik pod Mielcem www.hotelterier.pl wygląda bardzo fajnie, tylko super by było, jakby to było coś w stronę Warszawy, skoro na wtorek mógłby być transport A masz może namiary Furciaczku na ten hotelik w Konstancinie? Quote
Energy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Fizia ale tam jest pies do 25 kg 20 zł za dobę:crazyeye: Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Tak, ale podobno są zniżki dla psów w potrzebie Nie pamietam kto, ale ktoś polecał ten hotelik - podobno 8 zł za takiego psa Nie wiem tylko czy są miejsca, nie ma tam podanego maila Quote
yoko100 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Energy napisał(a):Fizia ale tam jest pies do 25 kg 20 zł za dobę:crazyeye: Energy pisze tam ze dla orgaznizacji specjalne ceny.Jest 8 zl za dobe. Ja tam jestem teraz czesto bo mamy tam psa od nas z ze schroniska Quote
yoko100 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Miejsca sa jak bylam to widzialam wolne.Mozna sie skontaktowac telefonicznie Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 O właśnie, to Ty Yoko mówiłaś o tym hoteliku No to super, jak są wolne miejsca, to jakby się nie udało w stronę Warszawy, to trzeba zapytać Quote
yoko100 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja tam jestem zadowol0na z tego hoteliku, sa pomieszczania z wysciem na wybieg.Wejdzcie sobie na Bisa z moich sygnaturek.I tam sa zdjecia robione przezemnie .Jest duzy teren do biegania.Sa puszczane psy Quote
furciaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mam nr telefonu na 2 kompie do konstancina. Podam albo pozniej albo jutro rano. Tu namiary do innego hotelu ktory za CC miesiecznie 300zl bez wyzywienia, z wyzywieniem 350...moze za malego jeszcze da rade ponegocjowac. Wyjeżdżasz na wczasy? Nie wiesz co zrobić ze swoim pupilem? Chcesz odwiedzić znajomych? Nie wiesz gd... Quote
Energy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To fajnie, że hotelik sprawdzony przez Ciebie Yoko:p Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ten hotelik wygląda super, a do tego cena jest też bardzo atrakcyjna HOTEL DLA ZWIERZĽT " TERIER " BRZYCIE k/ MIELCA Jakby był transport, to myśle, że warto by było tam Kaja wysłać Bo w tej cenie to na pierwszy miesiąc deklaracje by starczyly Quote
clo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 no wlasnie o tym hoteliku trabie i trabie mi wyglada super yoko 100 go mocno polecala!i podobno sa miejsca to mozna by od razu dla wiekszej liczby szydlowczakow zarezerwowac.. Quote
furciaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To ja trzymam kciuki i mam nadzieje ze wszystko sie uda:loveu: Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Właśnie od Ciebie Clo mam ten link :) Może faktycznie dla większej ilości psiaków by było miejsce albo może jakieś stałe Trzeba by było pogadać z Panią - jest ktoś dobry w pertraktacjach i ustaleniach telefonicznych :) bo ja chyba średnio... Kurcze tylko martwi mnie transport..czas się tu liczy, a z transportem wiadomo jak bywa... Quote
Energy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czyli czekamy na odp Donki? Czy od razu ten hotel? Quote
IKA & SONIA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 I żeby znalazł się cały i zdrowy ... Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wlaśnie nie wiem.. Jeśli propozycja Anity z transportem wtorkowym jest aktualna - to pod tym względem byłoby super do Donki Nie da się jednak ukryć, że w tym drugim hoteliku jest taniej - a w sytuacji Kaja każdy grosik się liczy U Donki 10 zł plus karma A tam 8 zł a na wątku ogólnym AnnA napisała Psiak ktory był u astoroth to w b.dużym procencie Kumpel - Bardzo miło ją przywitał. Jej reakcja była taka raczej obojętna ale kładę to na karb ogromnego jej stresu. Ja bym może pomyślała o zawiezieniu całej trójki do tego Mielca. Do przemyślenia. Warunki u a.na dzień dzisiejszy nie najlepsze. Ogromny tłok. Quote
Energy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 IKA & SONIA napisał(a):I żeby znalazł się cały i zdrowy ... Oj no to oczywiście najważniejsze! Quote
Talia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Moim zdaniem lepiej wziaść ten tańszy hotelik i tak sporo deklaracji brakuje:-( Byle maluch jak najszybciej został zabrany z ulicy... Quote
yoko100 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dziewczyny moze zadzwoncie opowiedzcie o sytuacji zapytajcie ile by wynioslo miesiecznie za trzy psy. Quote
Recommended Posts