Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fizia napisał(a):
No nie wiem, jeśli chodzi o Pati to raczej nie jestem za...

A mozesz napisac dlaczego??
Wysylam swoje CCty do roznych hoteli i dobrze by bylo wiedziec na kogo uwazac itd

W konstancinie jest hotelik, 400zl miesiecznie plus karma za psa wielkosci cane corso...za malego psiaka moze i mniej by bylo??

Posted

W zasadzie nic konkretnego nie mogę zarzucić temu hotelikowi - ale poprostu, kiedy był tam psiak "od nas" jakoś ciężko układała się współpraca.
Może to był wyjątek - nie chciałabym wydawać opinii, że tam jest coś nie tak
To tylko takie subiektywne odczucia.

Hotelik pod Mielcem www.hotelterier.pl wygląda bardzo fajnie, tylko super by było, jakby to było coś w stronę Warszawy, skoro na wtorek mógłby być transport

A masz może namiary Furciaczku na ten hotelik w Konstancinie?

Posted

Tak, ale podobno są zniżki dla psów w potrzebie

Nie pamietam kto, ale ktoś polecał ten hotelik - podobno 8 zł za takiego psa

Nie wiem tylko czy są miejsca, nie ma tam podanego maila

Posted

Energy napisał(a):
Fizia ale tam jest pies do 25 kg 20 zł za dobę:crazyeye:

Energy pisze tam ze dla orgaznizacji specjalne ceny.Jest 8 zl za dobe.
Ja tam jestem teraz czesto bo mamy tam psa od nas z ze schroniska

Posted

Ja tam jestem zadowol0na z tego hoteliku, sa pomieszczania z wysciem na wybieg.Wejdzcie sobie na Bisa z moich sygnaturek.I tam sa zdjecia robione przezemnie .Jest duzy teren do biegania.Sa puszczane psy

Posted

no wlasnie o tym hoteliku trabie i trabie mi wyglada super yoko 100 go mocno polecala!i podobno sa miejsca to mozna by od razu dla wiekszej liczby szydlowczakow zarezerwowac..

Posted

Właśnie od Ciebie Clo mam ten link :)

Może faktycznie dla większej ilości psiaków by było miejsce albo może jakieś stałe

Trzeba by było pogadać z Panią - jest ktoś dobry w pertraktacjach i ustaleniach telefonicznych :) bo ja chyba średnio...

Kurcze tylko martwi mnie transport..czas się tu liczy, a z transportem wiadomo jak bywa...

Posted

Wlaśnie nie wiem..

Jeśli propozycja Anity z transportem wtorkowym jest aktualna - to pod tym względem byłoby super do Donki

Nie da się jednak ukryć, że w tym drugim hoteliku jest taniej - a w sytuacji Kaja każdy grosik się liczy

U Donki 10 zł plus karma
A tam 8 zł

a na wątku ogólnym AnnA napisała

Psiak ktory był u astoroth to w b.dużym procencie Kumpel - Bardzo miło ją przywitał. Jej reakcja była taka raczej obojętna ale kładę to na karb ogromnego jej stresu. Ja bym może pomyślała o zawiezieniu całej trójki do tego Mielca. Do przemyślenia. Warunki u a.na dzień dzisiejszy nie najlepsze. Ogromny tłok.

Posted

Moim zdaniem lepiej wziaść ten tańszy hotelik i tak sporo deklaracji brakuje:-( Byle maluch jak najszybciej został zabrany z ulicy...