kacpru Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Szkaradka: zdjecie dzisiejszego dnia:cool1: : Quote
kacpru Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 dla urozmaicenia (bo widze,ze nikt nie oglada ;) ) cos nowego :evil_lol: Quote
kacpru Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 koniki z Rudy Śl :cool3: od lewej Iskra,Grenada,Werset,Nord i Indigo(temu osobnikowi bedziecie mieli okazje przyjrzec sie blizej kiedy zamieszcze wiecej jego zdjec :evil_lol: ) a w tle bulmastifka Pauza :) Quote
zaba14 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 hmmm.. a dokładnie? wiem tylko że w Kochłowicach w Rudzie Śl. jest stadnina :) Quote
kacpru Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Zapewne myslisz o szkolce jezdzieckiej Omega :) Konie na zdjeciu to konie prywatne w przydomowej stajni mojego kolegi,rowniez w Kochlowicach :) Bylas moze kiedys w Omedze? Quote
zaba14 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 kacpru napisał(a):Zapewne myslisz o szkolce jezdzieckiej Omega :) Konie na zdjeciu to konie prywatne w przydomowej stajni mojego kolegi,rowniez w Kochlowicach :) Bylas moze kiedys w Omedze? Nie nie byłam :( niestety... Quote
zaba14 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 zdjęcia w parku chorzowskim? :) jaka ona szczęśliwa :loveu: Quote
kacpru Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 nie,to nasz miejski park przy domu :) Nuria wczoraj byla sterylizowana,dzisiaj jest z tego powodu bardzo smutna :shake: :cool1: Quote
furciaczek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 to ja sie witam i zycze czybkiej rekonwalescencji po zabiegu dla slicznej Nurci:loveu: co by jej sie pyszczek usmiechal jak na poprzednich foteckach Quote
zaba14 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 no na zadowolona to ona na zdjeciu nie wyglada :evil_lol: a jak sie dzis czuje? Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 jak zdrówko Nurii? doszla już do siebie? Quote
kacpru Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Nuria wczoraj miala sciagane szwy,wiec zabieg jest juz przeszloscia.Pies bezpieczny a ja mam komfort psychiczny :cool3: Ktos tu chyba zapomnial o zasadzie numer 1: na poscielone lozko ZAKAZ wstepu Kocio nieco zdziwiony "a ta co sobie wyobraza??" Quote
furciaczek Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ciesze sie ze juz po wszystkim i zabieg jest juz tylko wspomnieniem :) a fotka kociastego swietna:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Nawet ucha im się tak samo zawijają :loveu: Ile Nuria ma cm w kłębie? aż dziw, że są tak z Gizmo podobni ;) I widzę, że Ty też konno jeździsz - jak długo? Quote
kacpru Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Nuria ma troche ponad 50cm w klebie :) Ciezko stwierdzic jak dlugo jezdze konno.Zaczelam sie uczyc jak mialam 10 lat ;) Niestety przez ten czas nie jezdzilam regularnie,mialam dlugie przerwy,czesto zmienialam stajnie.Na Niebieskim(koniu,ktory jest na wczesniejszej fotce) jezdze od kwietnia 2006,jest przeze mnie dzierzawiony. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 kacpru napisał(a):Nuria ma troche ponad 50cm w klebie :) Ciezko stwierdzic jak dlugo jezdze konno.Zaczelam sie uczyc jak mialam 10 lat ;) Niestety przez ten czas nie jezdzilam regularnie,mialam dlugie przerwy,czesto zmienialam stajnie.Na Niebieskim(koniu,ktory jest na wczesniejszej fotce) jezdze od kwietnia 2006,jest przeze mnie dzierzawiony. No to jest troszeczkę od Gizmo wyższa ;) jak tam się kobita po sterylce czuje? :) Widzę, że znalazłam na DGM kolejną "zakonioną" duszyczkę :) Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ja tez jestem zakoniona:evil_lol: a beda jakies nowe fotecki?? Quote
zaba14 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Emi a szeleczki dla Nuri to na allegro kupiłas? :> Quote
kacpru Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Zaba14 tak szelki sa z allegro :) w sklepach nie umiem znalezc fajnych kolorow,wszystkie sa na jedno kopyto :shake: A tak cicho tutaj bo czasu malo,za duzo obowiazkow i nawet nie mozna z psem na dluzszy spacer wyjsc,trzeba czekac do weekendu :( Poza tym nowy nabytek mam-kota konkretniej.Kocica totalnie wyniszczona.Najprawdopodobniej ktos wyrzucil domowego kota,ten nie umial sam sobie poradzic na "wolnosci" i efekt jest taki,ze Delilah jest wychudzona do granic mozliwosci,z odwodnieniem juz sobie poradzilismy,do tego zapalenie dziasel,spojowek i wielki guz na sutku ale na szczescie do wyciecia.Narazie Kicia musi nabrac sil a potem bedziemy sterylizowac.To praktycznie zywy szkielet obciagniety skora.Sami zobaczcie: a tu Nurek Ogorek w domowym zaciszu Quote
zaba14 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Emi szelki sa super! :loveu: i chyba wiem od kogo kupowalas, ta osoba szyje je na miare? :cool3: zastanawialam sie nad nimi ;) Quote
Recommended Posts