Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gryzelda']Niestety muszę poczekać na przelew od Negri żeby móc zrobić Felkowi krew i powtórzyć kał bo spłukałam się totalnie :(
Aga może rób mi przelewy sama bo chyba nie ma sensu żeby przelewać łańcuszkiem skoro tylko Ty płacisz.:([/QUOTE]

Nie mam nic przeciwko żeby pieniążki wysyłać bezpośrednio na Twoje konto, będziesz dawała tylko znać Negri że przelwe dotarł, żeby można było wstawić do postu z rozliczeniem.

Martwię się o Felka :(

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pojade na badanie w pon bo mam meeeeeeega kryzys finansowy :/ więc wyniki będą we wtorek lub środę.
A teraz dobre wieści Pchełka nazywa się Frotka ma się całkiem dobrze zaraz wkleje wam zdjecia które dostałam.

Posted

[IMG]http://images40.fotosik.pl/241/c66a5f27f2502fbbmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images35.fotosik.pl/100/e92cc4ea9b3af594med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images45.fotosik.pl/246/98d4c64d7041d335.jpg[/IMG]

Panna Pchełka/ Frotka w nowym domku.:loveu:

Posted

Nasz mały Tuti w kubraczku :loveu:
Zimno mu było w dupkę więc mu uszyłam polarowe wdzianko na spacerki idealne :painting:

[IMG]http://images44.fotosik.pl/246/4ac38e667882a57amed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images48.fotosik.pl/246/01c3cd1a1c60aa8cmed.jpg[/IMG]

Posted

wymarzony domek tymczasowy:) fajnie prezentuje się w tym kubraczku:) a były już wyniki z kupki? przegapiłam coś? ciekawe co mu dolega, a może to taki urok miniaturkowej rasy?

Posted

no właśnie coś tu przegapiłam najwyraźniej, ale odezwę się:) ostatnio to jak wychodzę to szybko biegnę na pociąg, bo jak zwykle na styk, ale się jakoś odezwę:) ciekawe jak tam wyniki kruszynki, ciekawe czy dadzą jaką wskazówkę, a jak nie to może podpytasz weta czy można jeszcze jakoś sprawdzić czy mu coś nie dolega? chyba, że to taka uroda miniaturki:(

Posted

Gryzeldo czy robiłaś może Felkowi powtórne badania? Nie wiem czy Negri przelała Ci pieniążki za nie, jeśli nie - wpłacę bezpośrednio na Twoje konto.

Co do ogłoszeń dla Felutka - chciałabym już z nimi ruszyć (Kinia ma rację - od ogłoszeń do adopcji czasami daleka droga, więc spokojnie zdąży się Felka zdiagnozować i podleczyć).

Byłabym za tym, żeby jako osobę do kontaktu podać Gryzeldę, co Wy na to? W końcu to ona zna go na wylot;)

Posted

z podaniem kontaktu do Zuzi to jeśli sie zgodzi to chyba najbardziej rozsądne rozwiązanie, najwięcej może powiedzieć o Felku i jest najbardziej w temacie. Dla Pchełki wybrała idealny domek:) a jak tam właśnie u Pchełki był jeszcze jakiś kontakt z nowymi wlaścicielami? dobrze, że ma te plamki brązowe i ciemne oczka, bo tak to na tym śniegu byłaby pieskiem widmem:)

Posted

Jutro będą wyniki Felkowej krwi.
W sobotę jadę jeszcze ( jak mi się uda ) z ciepłą kupą ( taki wymóg ) żeby zrobić badanie o nazwie tauryna.
Zapłaciłam za 2 badania krwi i wybadanie brzuszka 110 zł
A w sobotę ok 30 zł badanie.

Dziewczyny od jakiegoś czasu niestety cierpię na dół finansowy i nie jestem w stanie za 6zł dziennie finansować Felusiowi jedzenia.
Suche jeszcze ma.
Felusiowi kupuję kaszę , kurczaka i marchewkę.

Posted

no tak umowa była inna przecież, że 6 zł plus karma. Czy pieski mają jeszcze jakieś pieniążki? Trzeba i tak pilnie szukać wsparcia finansowego:( Czy to jeszcze za badania trzeba zwrócić?

Posted

cioteczki Feluś ma dziś zgodnie z kalendarzem imieniny:) Nie można wobec tego przejść obojętnie:)!!! należy się prezent! zamiast prezentu składeczka po 5 zł na leczenie i jedzenie Felka? Co Wy na to? W końcu jego święto!!!

Posted

[quote name='tripti']cioteczki Feluś ma dziś zgodnie z kalendarzem imieniny:) Nie można wobec tego przejść obojętnie:)!!! należy się prezent! zamiast prezentu składeczka po 5 zł na leczenie i jedzenie Felka? Co Wy na to? W końcu jego święto!!![/QUOTE]

jak najbardziej jestem za ;)

Posted

o jak fajnie:) to generalnie moje 5 zł! Kto jeszcze? Kto jeszcze? Zbieramy na prezent imienionowy dla Felka, prezent w postaci wyżywienia i leczenia! Kto jeszcze? Zbieramy!:) może dodać coś w tytule wątku na dzisiejszy dzień??? Może to rozdrabnianie się na drobne, ale kurcze obecna sytuacja jest fatalna:(

Posted

przykro mi ale ja ze wzgledu na "bezplatna" opieke nad Gabi nie jestem w stanie nic w tym momencie dac Maluszkowi na imieniny:( ale życze mu przede wszystkim zdrowka , duuuzo zdrowka i najlepszego domku pod sloncem:)

Posted

Hehe Justyna ja miałam napisać ze Feluś ma dziś imieninki ale stwierdziłam że mnie wyśmiejecie :oops:
Ja wczoraj po wecie weszłam z Feluniem do Auchan tam jest zoologiczny i sam sobie wybierał prezenty na dziś :loveu:
Wybrał sobie patyczki , kurzą wędzoną nóżkę i kostkę . Mały cfaniak w sklepie czuł się jak u siebie w domu.:razz: