Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pamiątkowa fotka z klejnotami cudna :-) Niech się Feluś nimi nacieszy. Z biegiem czasu będą się zamieniały w suszone śliweczki a z czasem zniknął zupełnie.

Przynajmniej u mojego Dingunia tak było...

Czy są jakieś wiadomości od Pana ze Szczecina?

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne psiaki, przeczytałam post od początku ... ciekawam, czy pan ze Szczecina nie zmieni zdania i weźmie słodziaka Felusia do siebie. Trzymam kciuki za pomyślną kastrację ... ostatnie fota świetna.
Mizianko dla słodkich maluszków :)

Posted

Hej.
Do Pana jadę dzisiaj, gdyż wczoraj miałam dostawę mebli do domu, prosto po pracy pędziłam do domku, wizytę u Pana odwołałam w ostatniej chwili.

Jestem z Panem umówiona dziś o 17.30, wieczorem wszystko dokładnie opiszę.
Wydrukowałam sobie listę "wad" Felusia od ciotki Gryzeldy, żeby Pana postraszyć :evil_lol:

Posted

Feluś już od ponad godziny u mnie.
Ospały bardzo , wyziębiony , położyłam go na termoforku ale mu się nie podobało.
Wyszczerzy parę razy na mnie kły.
Pchełka nie poznała Felunia i szczekała na niego.

Posted

Cieszę się, że już po :roll:

Nienawidzę momentu kiedy czuję jak ciałko psiaka zaczyna bezwładnie opadać po "jasiu" :shake:

U mnie to norma, wyszłam z gabinetu z gilami do pasa (od płaczu) :p (fe ;))

Posted

Biedny Feluś ... ale dobrze, że już po wszystkim.
Trzymaj się, psinko kochana :loveu:

A teraz kilka słów o Panu ze Szczecina:

Pan jest przemiłym, ciepłym, kochającym psy człowiekiem, wrażliwym na ich cierpienie.
Pies, który trafi do Pana, będzie miał kochającego oddanego właściciela, pyszne jedzonko, spacerki, wspaniałą opiekę, a przede wszystkim - mnóstwo miłości :loveu:

Nie jestem pewna jednak, czy tym psem powinien być akurat Feluś ...

Resztę napiszę na PW osobom zainteresowanym - do kogo mogę wysłać znacznie obszerniejszą relację? :evil_lol:

EDIT: Panu ogromnie podobała się pchełka :loveu: Ale stwierdził, że z suczkami to kłopot ... ciekawe jaki :razz: