Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to muszę tutaj wkleić:
[INDENT]Witaj Kiniu, strasznie Cię przepraszam ale czy nie dałoby się przełożyć tej wizyty Felka na 15 we wtorek [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] ?
I tak wezmę 0,5 dnia urlopu, tyle że nie będę mogła go już odwieźć bo jestem umówiona na 17 w W-wie. Zaraz jadę do maluchów w odwiedziny i postaram się uzgodnić wszystko z Zuzą.
I jeszcze jedno, czy mogę podrzucić Ci dzisiaj ubrania z bazarku? Pewnie tak około 17 będę wracała od Negi, więc na 18 byłabym u Ciebie, ok? W razie czego napisz smsa, nie będzie mnie na dogo do wieczora 508 099 773.

Serdeczności i buziaki dla Gabi
Aga [/INDENT]

Posted

Ja tylko słówko o finansach:

Wpłynęło 150 zł od cioci Agi :-) :-)

Zrobiłam przelew dla Gryzeldy 84 zł za kolejny tydzień oraz 180 zł na kastracje Felusia.

Zostało w kasie 281, 50 zł.

Wszystko w pierwszym poście.

Posted

po zabiegu dostaniesz leki(antybiotyk) w tabletkach . Dobrze bylby Felka dzien po zabiegu pokazac wetowi jakiemus czy wszystko ok sie goi. Ale wszystko powie mi wetka jak bede go odbierac po zabiegu. Jesli chodzi o badanie krwi to gdy pies jest mlody nie jest to konieczne, jesli nie ma goraczki, biegunki...