Lucy* Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 nikusia napisał(a):Madziu, życzę przyjemnej nauki... :evil_lol: Madziu łączę się z Tobą w bólu :evil_lol: :evil_lol: sama też kuję :evil_lol: za niedługo egzamin :evil_lol: Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cześć Madziu!:multi: Jak tam szkoła? daje w kość?;) Mój Mateusz jakoś wogóle nie narzeka ,dziwny jakiś nie?:evil_lol: Ja dopiero teraz zauważyłam:oops:,że obrabiasz fotki w rameczki.Super!:loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cześć Zarazku :evil_lol: Widzisz co narobiłaś? :evil_lol: Gosia zachorowala :roll: :mad::mad::mad::mad: Co tam słychać panno Magdaleno? :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Hej Madzia! :buzi: Mimo wszystko, ze niektorym nie filmik nie działał, ja proszę o dodanie filmikow z Mikim, wrecz prawie domagam się!! :placz: Prawie jakbym Go na zywo widziała, filmiki lepsze od zdjęc! :placz: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 mnie się wkońcu otworzył ale bez głosu :oops: hihi masterek tak samo się cofa jak mikuś :evil_lol: a tak nawiasem mówiąc to masterek też miał być mikusiem :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Cześć Magda :p ... Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ... Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Czesc Magda:multi: Moze Mikus nam sie pokaze z okazji Dnia Kobiet? :lol: Quote
Magda Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Dzien dobry!! Nareszcie troche czasu na dogo:multi::multi: Wszystkim paniom zycze duzo zdrowka z okazji Dnia Kobiet i mam nadzieje, ze kazda dostanie dzisiaj chocby kwiatka:Rose: Gosiu sciagnelam sobie gimpa i ucze sie go obslugiwac:lol: jak narazie tu umiem tylko to...... Alu to Mateusz ma fajnie... ja jutro prace klasowa z biologi mam:placz: i znowu nauka Piotrze i misiaczku dziekujemy za zyczonka:calus: Goniu zobaczymy, czy jeszcze jakies filmiki wstawie:roll::roll: Wszystkim innym bardzo dziekuje za odwiedzinki!! Zaraz postaram sie cos wstawic;) Kupilam sobie dzisiaj kabelek USB do telefonu i cos nie dziala:roll::roll: JA to zawsze mam pecha:placz: Quote
Magda Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Zdjecia nie sa poukladane.....:lol::lol: Quote
Magda Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] życzy Oskarek Jejku!! Dziekujemy bardzo:multi::loveu::loveu::loveu: Kochany Oskarek. Zaraz do was wpadam;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Hej Madziu! :buzi: A dlaczego masz nie wstawiac filmikow? :placz: Będę płakać, a Aza się załamie, bo chce poszczekać do takiego przystojniaka jak Miki! :placz: Najlepsze życzonka z okazji Dnia Kobiet!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 hej madzia wstawiaj filmiki wstawiaj, ja sobie sciagne co potzreba i bede oglądać :cool3: a wogóle to dziekujemy za zyczenia i chociaz my dwie babki to tez dorzucamy sie do zyczen na dzien kobiet dla ciebie :buzi::Rose: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 madzia, gdzie ty się powdziewasz?? i gdzie foty :mad: ;) Quote
Magda Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Dzien dobry!! Juz do was wrocilam (ufff.....nareszcie;)). Troche bylam zajeta, ale teraz moge w spokoju z wami posiedziec. Dziekuje bardzo za zyczenia z okazji Dnia Kobiet!! U nas ladnie sloneczko swieci i ogolnie wszyscy szczesliwi i zdrowi;) Fotki: Sesja oknowa:cool3: Miki zobaczyl psa:evil_lol::evil_lol: Terierek...... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba pokazac Pani, ze jest sie obronca:evil_lol::evil_lol: Hihihihiii........ Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Hej Madziu! :buzi: Aniołeczek :angel: 100% obrońca! :cool3: Coza rozwiany włos :loveu: Lepiej się przyznaj - która z Was (Moniś czy Ty) rosiewa zarazki po DGM? Zabije :placz: Quote
Recommended Posts