Alka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hihi.......zaczelam jakos od poczatku i powoli zblizalam sie do mojej:lol::lol: haha, no to do wieczora by ci zeszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Alka napisał(a):haha, no to do wieczora by ci zeszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak sie ma czas to mozna siedziec do wieczora:lol: Quote
Alka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Jak sie ma czas to mozna siedziec do wieczora:lol: kurcze, takiej do dobrze.;) Ja właśnie wybieram się z odkurzaczek do dużego pokoju, ale co jakiś czas będę zerkać do was :evil_lol: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Alka napisał(a):kurcze, takiej do dobrze.;) Ja właśnie wybieram się z odkurzaczek do dużego pokoju, ale co jakiś czas będę zerkać do was :evil_lol: Ja tez bym chetnie pomogla w domu, ale nie mam sily:shake: Zgadnijci kto to:evil_lol: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 basiulka22tychy napisał(a):ja wiem ja wiem mala Madzia :):):):) Brawo!! W nagrode kolejne przerobki:cool3: Z tego zdjecia Powstaly te: Quote
Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ja tez bym chetnie pomogla w domu, ale nie mam sily:shake: Zgadnijci kto to:evil_lol: czesc Magda :) Jaka fajna Madzia w kucyczkach :lol: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Magda :) Jaka fajna Madzia w kucyczkach :lol: Czesc Kasiu!! Dziekuje bardzo:oops::oops: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Tak sobie siedze na dogo i tak wnioskuje, ze niegdy nie moge sie wyrobic z zaleglosciami na galeriach, a teraz....... takie nudy, ze tylko Gimp zostaje:lol: Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dzieńdoberek! :multi::multi: Nie ładnie tak opuszczać zajęcia szkolne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: i tu mania przeróbkowania :-o Quote
Magda Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Moniś napisał(a): :crazyeye: i tu mania przeróbkowania :-o A co! Mamy byc gorsi?:evil_lol::evil_lol: Zartuje....... Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):A co! Mamy byc gorsi?:evil_lol::evil_lol: Zartuje....... Gorsi nie, ale przystopujcie, bo zostane w tyle :evil_lol: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Moniś napisał(a):Gorsi nie, ale przystopujcie, bo zostane w tyle :evil_lol: Jak juz sie nie ma co wstawiac to chociaz przerobki mozna pokazac:lol::lol: Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Jak juz sie nie ma co wstawiac to chociaz przerobki mozna pokazac:lol::lol: Skoro można, to może i ja coś pokaże u siebie :eviltong: Quote
AlKil Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Czy to zdjęcie, czy przeróbka wszystko fajnie się ogląda...:loveu: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 AlKil napisał(a):Czy to zdjęcie, czy przeróbka wszystko fajnie się ogląda...:loveu: No pewnie, ze tak! A poza tym nikt nie pamieta, czy zdjecie juz bylo wstawiane, czy nie. Wystarczy lekko je przerobic i kazdy robi wielkie oczy:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 super :):):) kiedy ja sie wkoncu naucze heheh :):) Quote
g_o_n_i_a Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Jaka śliczna, mała Madzia :multi: I latający Miki :loveu: :angel: Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dzień Dobry dziewczynko :lol: Sama to zrobilas z ta twarza w tle? :razz: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a): Sama to zrobilas z ta twarza w tle? :razz: Hihi......nie:evil_lol: Tak zrobil fotograf. Bardzo fajny efekt wyszedl:p Gonia dzieki Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Cześć Madziu :multi: Jak zawsze wszytskie zdjęcia świetne, a to Twoje od fotografa super, moi rodzice maja zdjęcie z Wesela coś w podobnym stylu - taty twarz jest czarna w tle, a mama jako na pierwszym planie - efekt rewelacyjny Pozdrawiamy :buzi: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Czesc Daga milo, ze znowu jestes z nami. Caly czas czekam na fotki Oskarka:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Czesc Daga milo, ze znowu jestes z nami. Caly czas czekam na fotki Oskarka:cool3: Jestem, jestem Madziu i staram się zaaległsoci z grubsza nadrobic :cool3: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Jestem, jestem Madziu i staram się zaaległsoci z grubsza nadrobic :cool3: Wlasnie widze, ze nadrabiasz i z fotkami i z pijanstwem:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts