Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Madziu

Miki po nocy strasznie wymiety hihih prześmiesznie wygląda.... a z tym obcinaniem to faktynie niesamowita wygoda... ja po pierwszych Axelka wakacjach na mazurach, na miejscu wyciapałam wszelkie włoski na brzusiu - jakież kołtuny z piachu się robiły to szok... no a teraz jak jeździmy "w ciepłe kraje" to tym bardziej Axio na wakacje musi być ostrzyżony ;)

sama też go podcinam w międzyczasie - teraz już 2 miesiące włoski sobie rosną... ale do czasu :evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej Gosiu milo, ze do nas wpadlas:multi: A ty chcesz obciac Axelka na "lyso"? MAsz moze jakas fryzurke wybrana??

na ŁYSO? co Ty Magda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Grzywacza chcesz z Axia zrobić? ;););)

Posted

Moniś napisał(a):
na ŁYSO? co Ty Magda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Grzywacza chcesz z Axia zrobić? ;););)

Nie, no taka podla to jeszcze(!) nie jestem:evil_lol::evil_lol: Chodzi mi na kilka cm.

Posted

Moniś napisał(a):
hahahaha no bez przesady :evil_lol::evil_lol:

Nie - ja po prostu skracam włoski na grzbiecie dość mocno.... no i pyszczek na szczeniaczka - w zadnym razie na westika - i brzunio wygolony na zero :cool3:

a grzbiecik w tym roku to chyba ciapniemy na 2 cm ;)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
A kiedy sie szykujecie na ciecie? Hihi......same golasy beda (oprocz Nodiego:eviltong:)
to zależy.. od pogody ;)

ale myslę że tak maj/czerwiec na przełomie bo pod komniec czerwca na wakacje juz jedziemy

Posted

Magda_Miki napisał(a):
A kiedy sie szykujecie na ciecie? Hihi......same golasy beda (oprocz Nodiego:eviltong:)

Przynajmiej bedziemy się wyróżniać :multi: ;););)
A tak serio to jeszcze sami nie wiemy jak będzie. :razz:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']jakie ty masz wielgachne sliczne oczka :) jak to bladynka i ciemne oczka hmmm :):):)

A takie cos sie wyklulo........z granatowymi oczami i blond wlosami:evil_lol::evil_lol:

Witam was bardzo serdecznie i dziekuje za odwiedziny:multi:

Oskarek slodziutki, az chcialoby sie kolo niego polozyc:loveu::loveu:

Posted

Cześć Madziu!:multi:

W Twoim wieku i opory przed pokazywaniem siebie :cool3:,no wiesz co :mad:Widzę ładną ,fotogeniczną dziewczynę :loveu:

Proszę częściej swoje foteczki zapodawać i oczywiście o Mikim nie zapominać.:p

Posted

Dzien dobry Alu:multi:
Ja tam jestem skromna dziewczyna:oops::oops: Ale co mi szkodzi.......moze pozniej cos jeszcze wkleje.

Musze sie teraz cieplutko ubrac i lecimy z Mikim na spacerek:painting:
Odwiedze was pozniej

MIKI wita was bardzo serdecznie i wesolo:cool3:

Posted

Witaj Madziu- roznosicielu zarazków :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

;);););););)

Fajnie, że się pokazałaś :multi::multi::multi::multi:

Posted

Figusia napisał(a):
Nooo, teraz to chociaż widzę z kim rozmawiam;)

Hihihii........wredna prawie 16-latka:evil_lol::evil_lol:

A ile mysleliscie, ze mam lat?:lol:

Posted

[quote name='Moniś']Witaj Madziu- roznosicielu zarazków :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

;);););););)

Fajnie, że się pokazałaś :multi::multi::multi::multi:

Kurcze........ a juz myslalam, ze cie o tej porze nie bedzie na dgm:evil_lol::evil_lol:

[SIZE=4]Witam, witam cieplutko Moniczko:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Kurcze........ a juz myslalam, ze cie o tej porze nie bedzie na dgm:evil_lol::evil_lol:

A widzisz.., bo ja jestem nieobliczalna :evil_lol: i jednak przyszłam :evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
A widzisz.., bo ja jestem nieobliczalna :evil_lol: i jednak przyszłam :evil_lol:

Ale ja sie nie gniewam;)
Dobra ide na spacer, bo przez was sie nie moge oderwac od kompa:lol::lol:

Posted

Witaj
Śliczny ten twoj yorczek:loveu:

i prosiaczek też:lol:

Ja też po swojego psa jechałam ponad 700km w jedna stonę:evil_lol:
i też miałam świnki morskie - moje nazywały się Whisky i Durex:evil_lol:
Pozdrawiam